every day should be a new day to make you smile and find a new way of falling in love

Jag vet, jag har varit ganska så off nu på senaste tiden. Men jag lovar att jag ska börja bättra mig. Jag börjar äntligen må lite bättre, både fysiskt & psykiskt. Så, ja.. Hade inte så mycket mer att säga just nu. Hih.

Tänkte börja med att skriva alla recensioner som jag lovade er för jättelänge sen. Plus några till.

Movies;
Jennifers body Klicka här för att läsa recensionen.
The final destination Klicka här för att läsa recensionen.
Snow queen Klicka här för att läsa recensionen.
2012
The stepfather
Annie
Breakfast at Tiffanys
Avatar
Case 39
Tribute
High noon
My fair lady
The diary of Anne Frank
Orphan


Books;
Resten av Harry Potter - serien
Resten av House of night - serien
Vampire academy - serien
Flickan från tjugotalet




You got me thinking of England,

I dag, söndagen den 28de februari 2010, är det exakt 7 månader sedan jag & mams landade i underbaraste London´london.





Good night.

Jag mår inte bra idag. Jag har sovit hela natten & hela dagen & jag är fortfarande lika trött ännu. Jag har bara orkat upp en snabb sväng tidigare i dag för att hoppa i duschen & sen en sväng i kväll för att ta ut doggsarna. Nu blir det choklad, chips & film. Good night.


i love you.




I need you like a heart needs a beat..




The worst is over and the sky is clear

Två nya böcker är på väg hem till mig;




living in a fantasy, dont even know reality





I want the world to know how beautiful you are




It´s not always easy, but I´m here forever.

Hey y´all. Jag har planerat att skriva i flera dagar nu, men det har bara inte blivit av ännu av någon anledning. & sen har jag inte speciellt mycket att säga heller, för den delen. Inte nu längre i vilket fall som helst. För ett par dagar sedan hade jag däremot antagligen kunnat skriva meterlånga inlägg om allt & inget..

Det har inte hänt speciellt mycket nu på sista tiden. Det har mest bara rullat på som det brukar. Jag har ägnat större delen av dagarna åt att ligga framför datorn, lyssna musik, läsa & kika film. Ja, ni vet såna jag-har-inget-jobb-&-jag-går-inte-i-skolan grejer.

Nu; Harry Potter and the philosophers stone & choklad.




L♥ve




I Kiruna annonsblad




Good night ♥




Skriver & svarar på kommentarer i morgon. Now bed.




Harry Potter maraton.

Nu blir det Harry Potter maraton. Starting with Harry Potter and the half blood prince.




Kina Grannis




..

Migraine.




Älsklingsgrisen. ♥




Födelsedagsbarnet. ♥






Happy birthday to;


lillebror.


& Vilmer.





Harry Potter 1 / Harry Potter and the philosopher´s stone / The book



Författare; J.K Rowling.
Kategori; Magi / fantasi / äventyr.
Utgivningsår; Först publicerad i England 1997.
Längd; 332 sidor.

Lite kort om boken;
Harry Potters liv har varit allt annat än lätt. Hans föräldrar är döda så han tvingas bo med sin mammas syster, hennes man och deras son Dudley, som är lika gammal som Harry. Och trots att det är den enda familj han har så vill han inget hellre än att komma därifrån.

Men på sin 11e födelsedag får Harry reda på att hela hans liv har varit en enda stor lögn. Hans föräldrar dog inte i en bilolycka när han bara var ett litet barn. Dom blev mördade av en man som folk än idag inte vågar nämna vid namn. Lord Voldemort. Harrys mamma var en häxa och hans pappa en trollkarl, mördade för att dom försökte skydda sin enda son från den onda trollkarlen. Men någonting gick fruktansvärt fel i hans planer. Barnet som skulle vara död, överlevde. Och Lord Voldemort förlorade all sin makt och försvann. Än idag är Harry känd som Pojken som överlevde.
 
Favorit stycke;
"A breeze ruffled the neat hedges of Privet Drive, which lay silent and tidy under the inky sky, the very last place you would expect astonishing things happen. Harry Potter rolled over inside his blankets without waking up. One small hand closed on the letter beside him and he slept on, not knowing he was special, not knowing he was famous, not knowing he would be waking up in a few hours´ time by Mrs Dursley´s scream as she opened the front door to put out the milk bottles, nor that he would spend the next few weeks being prodded and pinched by his cousin Dudley... He couldn´t know that at this very moment, people meeting in secret all over the country were holding up their glasses and saying in hushed voices: ´To Harry Potter - the boy who lived!´" - Harry Potter and the philosopher´s stone, sidan 24.

 

Så här tycker jag;
Okej. Vars ska jag börja?! Harry Potter and the philosophers stone är alltså den första boken i J.K Rowlings serie om den unga trollkarlen Harry Potter och hans bästa vänner Ron Weasley och Hermione Granger. Det här är en underbar, fantastisk och otroligt vacker bok, så det är himla svårt att hitta dom rätta orden när man ska försöka skriva om den.

Jag, som så många andra, har växt upp med Harry Potter böckerna. Jag fick den första boken i julklapp när den precis hade kommit ut på svenska, och ända sedan jag läste den första sidan av boken har jag varit förtrollad av och förälskad i böckerna.
 

Det är någonting med sättet hon skriver på som gör att man inte kan annat än att bara älska böckerna, som gör att det praktiskt taget är omöjligt att lägga ifrån sig dom och som gör att man inte kan sluta tänka på dom trots att man sedan länge läst klart dom..

Betyg;

Harry Potter and the philosophers stone får 5 silverstjärnor av 5 möjliga med motiveringen att det är en av mina absoluta favoritböcker, tillsammans med resten av böckerna i Harry Potter serien.
 

Harry Potter and the philosophers stone finns även översatt på Svenska där den heter; Harry Potter och de vises sten.




Aj.

I sängen. Migrän. Fortfarande. Aj aj.




Dont know why, but I´m nervous!




Now;

Harry Potter and the deathly hallows & McFLY. Night.




..

För övrigt så är det någonting allvarligt fel på blogg.se.




I never meant the things I said to make you cry can i say I´m sorry..

Nerbäddad undertäcket.
Trött, men ganska glad.
Too close for comfort by McFLY


Hey all.
Är det tisdag redan? Hoppas ni har haft en bra dag i vilket fall som helst. Min dag har till mesta dels bestått av en massa Mcfly & Harry Potter and the deathly hallows. Det har varit en riktig mysdag med andra ord.

Just nu ligger jag nerbäddad under täcket & lyssnar Mcfly´s Too close for comfort samtidigt som jag väntar på att klockan ska börja närma sig 9 så att jag kan ta ut doggsarna på deras kvällspromenad. Sen hade jag tänkt försöka ta en tidig kväll. Lägga mig med musik & fortsätta läsa Harry Potter, alltså. Jag lär nog i vilket fall som helst inte kunna somna förren någongång sen i natt.. Like always.  




Best present ever! ♥

Nån har skickat en present åt mig på Facebook;





For Jenny.




caught in a bad romance




Everytime I close my eyes I´m not alone..




And I still wanna be corrupted..




You can take the bluest sky and turn it grey..




Like the boy gets the girl, after saving the world..

Halvsittandes i sängen.
Trött & en aningen grinig.
Too close for comfort by McFLY

Good morning/ day sweet ♥. I dag mår jag inte bra kan jag lova. Det börjar märkas att jag inte har sovit speciellt mycket nu under dom sista dagarna. Mitt huvud gör ont, min blick är suddig & varenda gång jag reser mig upp från sängen så snurrar det i mitt huvud. Det är bara naturligt att jag tycker synd om mig själv idag. Nej, det förväntas av mig att tycka synd om mig själv.

Idag vaknade jag någon gång precis efter klockan 1. Okej, jag vaknade naturligtvis inte. Jag blev väckt. Mams tyckte uppenbarligen att det var dags för mig att stiga upp & ta ut doggsarna på deras morgonpromenad. Trots att hon själv fortfarande låg nerbäddad under täcket. Snacka om fräckhet!
Så det var bara för mig att kliva upp & ta ut dom. Orkade dock inte upp ur sängen förren någon gång precis innan 2 tiden. Det är tur att mina pojkar sover ända tills man själv stiger upp..

Efter att ha varit ute sprang jag direkt upp till min bästa vän, sängen, där jag har legat nerbäddad under täcket ända sedan dess. Var bara ner en snabb sväng för att hämta mina chips & min choklad. Resten av dagen lär ni mest troligt hitta mig med näsan nertryckt i en av Harry Potter böckerna..


Lights, camera, action, it's good night.

Nerbäddad under täcket.
Trött & har ont i nacken.
Too close for comfort by McFLY


Jag har varit slarvig med att skriva, trots att jag, äntligen, har fått min nya dator. Det är konstigt det där, för när jag var utan dator kunde jag skriva hur mycket som helst. Okej, i vissa perioder i vilket fall som helst. Men nu när jag väl har min nya dator känns det som att jag inte har så mycket att skriva om, som att jag inte har någon ork eller inspiration till att skriva.

Det har varit Mcfly för hela slanten i dag. Inte för att jag klagar. Never. Kan inte ens gissa hur många gånger jag har lyssnat/ tittat på Too close for comfort videon idag. Den är helt underbar, & jag önskar att jag hade kunnat vrida tillbaka tiden till just den dagen då videon spelades in & vara där själv. Men tydligen så kan man inte få allt som man vill, enligt vissa människor. But hey, I´m a dreamer and dream is what I do. Det är bättre att drömma än att leva i verkligheten när den är så dyster & grå som den är nu..

Dagen har bara flygit förbi, medans jag höll mig till mina drömmar. Jag har inte fått mycket gjort alls. Har spederat praktiskt taget hela dagen framför datorn. Har chattat med Mariam, läst fanfic´s & lyssnat på underbara Mcfly. Jag älskar Tom Fletcher´s röst. Den är magisk på något sätt, & det går rakt in i hjärtat.

Jag är trött. Alldeles för trött. & jag skulle behöva sova. Men jag orkar inte gå & lägga mig. Det där var ju en mening som lät logisk..




Back in the days






My ♥ is breaking




Good night sweet love

Good evening. Hoppas ni har haft en fin fredag. Själv har jag precis vaknat. Somnade någon gång vid 7 - tiden tidigare under kvällen. Jag har inte mått så bra idag, har haft både migrän & nackont. Så nu lär jag väl inte kunna sova i natt istället, men det spelar väl ingen roll. Hade jag inte sovit hade jag bara blivit ännu sjukare, & man hade antagligen hittat mig liggandes över toastolen..

I går fick jag hem mitt efterlängtade paket. Har nog inte nämnt det, eftersom jag inte har bloggat på JÄTTElänge känns det som, men i söndags så beställde mams & paps en laptop åt mig från cdon. Tror ni jag är överlycklig? Jag har varit utan dator i flera flera månader nu, & jag vet  inte om jag har sagt det men min gamla laptop verkar inte gå att fixa till. Den kraschade ju igen när paps skulle installera den när jag fick tillbaka den från elgiganten.
Men i vilket fall som helst så är datorn av märket  Acer, & det bästa av allt är att den är 15,6" vilket betyder: ingen liten skitdator längre. Än så länge är jag supernöjd med den, men jag har egentligen inte hunnit testa den ordentligt. Har inte fått alla mina program istallerade ännu så..

I går fyllde våran Viggo´viggo år, 2 år redan, så vi var förbi honom med en present. Han var inte så intresserad i själva presenterna han fick, utan det som var roligt var att riva upp dom. & varenda gång han öppnat ett paket gick han omkring & sa: mer. En sån söting!

God natt på er.




Heart

Mitt paket kommer i morgon! ♥