Lite nya böcker kom hem till mig idag! Nat...

Lite nya böcker kom hem till mig idag! Nathalie glad!




Kanske om man skickar med bilden också!

img_9151 (MMS)

Kanske om man skickar med bilden också!




Pliiz!

På fredag lägger Kirunabostäder ut dom första 30 av dom nya 110 lägenheterna som dom ska renovera. Hur excited är jag på en skala från 1 till 100?! Okej, det är ju inte direkt någon stor chans att jag lyckas lägga tassarna på just en av dom lägenheterna, MEN det betyder att dom allra flesta kommer att testa sin tur där istället för alla andra vanliga lägenheter. Vilket betyder mer lägenheter för moi! Snälla snälla snälla Gud! Give me one! Jag är i desperat behov av en lägenhet. Typ: NU DIREKT! Så snälla snälla snälla Gud!


I dag ska jag spendera HELA dagen till att...

I dag ska jag spendera HELA dagen till att läsa. Jag måste läsa minst två böcker - för det är så många böcker jag ligger efter i Goodreads reading challenge!




Jag bakade idag ändå, inte nu för att jag ...

img_8316 (MMS)

Jag bakade idag ändå, inte nu för att jag var speciellt sugen på kakor just i dag utan mer för att jag ville få det gjort.




Jag hade tänkt göra soppa till middag men ...

Jag hade tänkt göra soppa till middag men det vart så sent så jag tror fan inte att jag orkar börja med det idag... Hade även tänkt baka idag men men.. Det får vänta tills i morgon det med. Nu ska jag gå ut med doggie sen ska jag lägga mig framför någon film.




Hehe. Nån är uppenbarligen sur på sin karl...

Hehe. Nån är uppenbarligen sur på sin karl. När jag var ute med hunden nyss så var det en tjej i nån av lägenheterna i huset brevid vårat som skrek som satan. Hörde inte allt men det var något om att han alltid väljer något/ någon framför henne och att han gör henne jävligt upprörd OCH att hon ska kapa av snoppen på honom..




Jag laddade ner en app igår, sleep cycle, ...

img_1437 (MMS)

Jag laddade ner en app igår, sleep cycle, som mäter av hur man sover för att sen kunna väcka en när man är som vaknast omkring den tiden man har ställt in alarmet på. Så här såg min natt ut.




Sötaste lipbalmet i doften jordgubb / bana...

img_9999 (MMS)

Sötaste lipbalmet i doften jordgubb / banan fick följa med mig hem idag.




Oj oj oj! Jag är inne på Lindex och dom sp...

Oj oj oj! Jag är inne på Lindex och dom spelar älskade McFly!




Jag och mams sitter på kina och äter lunch...

img_2067 (MMS)

Jag och mams sitter på kina och äter lunch. Efter det blir det banken sen ska vi besöka den nya gallerian nu när det förhoppningsvis är lite mindre folk där...




Darn, den ena var om man handlar från kata...

Darn, den ena var om man handlar från katalogen. Då blev det inge storshopping med andra ord..




Nä nu jäklar! Nu ska jag och mams gå och s...

Nä nu jäklar! Nu ska jag och mams gå och storshoppa på hm. Jag fick mitt klubbkort idag och med det fick man 50 kr rabatt x 2!




Jag känner mig så himla yr i huvudet. Det ...

Jag känner mig så himla yr i huvudet. Det till och med snurrar när jag ligger ner...




Jag känner mig totaldissad här! Varken Mar...

Jag känner mig totaldissad här! Varken Mariam eller Tessa svarar när jag skriver... Tarvligt!




Jag är så jädrans less på vissa personers ...

Jag är så jädrans less på vissa personers PMSande! Vem tusan orkar vara sur varenda dag?! Jisses då!




Skönt att vakna upp i morse och inse att ä...

Skönt att vakna upp i morse och inse att älsklingen är nästan helt som vanligt igen. Han hoppar fortfarande inte upp på soffan, stolen eller min säng vilket får mig att misstänka att det var höften han hade ont i igår.




Vi kör god morgon på Isländska idag (gotta...

Vi kör god morgon på Isländska idag (gotta love google translate appen!) - Góðan dag. Jag fick hem mitt paket som min kära Tessa skickade för ett par dagar sen. Härligt! Jag saknar dig, jag saknar dig! I orginalversionen, har inte lyckats få tag på den någonstans. Tessa hittade den för 30 spänn på någon secondhand affär så hon köpte den åt mig.




Jag börjar känna mig ganska så trött & jag...

Jag börjar känna mig ganska så trött & jag borde verkligen sova med tanke på att jag ska upp tidigt i morgon. Tydligen så ska jag och mams åka iväg till mormor vid 12 tiden när mams kommer hem från jobbet. Och innan det ska jag hinna gå ut med älsklingsgossen samt äta frukost och sånna saker. Men.. Jag läser den andra boken i Pretty little liars serien at the moment och det är svårt att sluta! Den är så bra!




Jag glömde att ta ut min choklad från frys...

Jag glömde att ta ut min choklad från frysen, så där har den fått ligga i ett par timmar nu. Man skulle kunna döda någon eller något med den, möjligen mina tänder...




Finaste

img_1113 (MMS)

Finaste




You´re making it so hard to leave this place

Chase Holfelder / Something real - Vacker låt. 



Jag hade världens skummaste dröm i natt! O...

Jag hade världens skummaste dröm i natt! Okej, det där var kanske att överdriva en aningen, men den var faktiskt skum. I stora drag så drömde jag att Ulla, min gamla lärare och min favoritgranne när jag bodde kvar i huset överraskade hela stan genom att bygga en ENORM studsmatta. Och när hon visade oss alla vad det var hon hade planerat i flera månader utbrast vi alla; Precis vad vi alltid har önskat oss! Sen överraskade hon oss med att ha bokat AiluCrash för att spela på invigningen av studsmattan. Och sen bröt sig jag och några andra in i rummet dom bodde i och snodde några av deras saker. Ailucrash har rört i dom här, utbrast vi. Sen vaknade jag.. Att jag drömmer om AiluCrash kan jag förstå, det är det enda jag lyssnar på these days och det är faktiskt bara ett par dagar sen jag såg dom i Jag saknar dig. Men vars kom Ulla ifrån? Jag har inte sett henne på flera månader. Och studsmattan då?




Åh! Min stackars älskling :( Det visade si...

Åh! Min stackars älskling :( Det visade sig att han inte är bortskämd och envis iaf. Utan det är faktiskt någonting fel på honom. I magen. Upptäckte det när jag skulle lyfta upp honom och han skrek :( Jag ber till gud att han fått sig en ordentlig släng av maginfluensan, så att det inte är något allvarligare. Det känns otäckt när det är i magen, speciellt med tanke på att det var vad som gjorde att vi var tvungen att söva in min fina Babalouie! (Snälla Gud, jag ber dig aldrig om något och jag har varit dig trogen i alla år, låt min älskade vara frisk! Han är allt jag har!)




Bonjour - även om den här morgonen inte är...

Bonjour - även om den här morgonen inte är speciell god. Jag är trött som tusan, har inte fått sova många timmar alls. Malte har bråkat större delen av natten, han har legat vaken och tjutit. Idiot! Han är alldeles för bortskämd och envis..




Dumma tax, jag tror han försöker driva oss...

Dumma tax, jag tror han försöker driva oss från vettet, one by one så att han kan ta över hushållet!




Okej, jag glömde fan att kolla mig själv i...

Okej, jag glömde fan att kolla mig själv i spegel innan jag gick utanför dörren. Hoppas jag inte ser allt för hemsk ut med min mascara som förmodlogen är kletad över halva fejjan...




Guten Morgen - vi kör god morgon på Tyska ...

Guten Morgen - vi kör god morgon på Tyska idag tänkte jag. I dag har jag faktiskt PRECIS vaknat, är trött som satan. Har knappt sovit något i natt. Men jag har en vovve som behöver gå ut och mat som behöver lagas innan mams åker till jobbet så det är bara att kliva upp.




.

Oj oj, min statistik i går var tredubbel om man jämför med alla andra dagar. Vem är ni alla nya läsare, & vars kom ni ifrån? Hoppas ni hittar nått ni gillar :)


Men gud så vacker den var! Jag fick bita m...

Men gud så vacker den var! Jag fick bita mig i läppen för att inte börja stortjuta. Jag tror inte att det var en enda människa i hela biografen som inte grät. Till och med killarna såg berörda ut.




En halvtimme kvar tills Jag saknar dig bör...

En halvtimme kvar tills Jag saknar dig börjar. Ser fram emot att se filmen. Jag kan inte förklara hur mycket jag ser fram emot att se den! Bäst att ta med näsdukar, har hört att den ska vara förjäkla sorglig. Jag har läst boken, och jag grät mig igenom praktiskt taget hela boken.




Ohayou! -Eller god morgon, fast på Japansk...

Ohayou! -Eller god morgon, fast på Japanska. Jag har inte precis vaknat, så oroa er inte. Jag har hunnit göra mycket under morgonen känns det som. Nu ska jag och mams åka iväg och handla och i kväll är det bio.




En blöt Malte kom precis hem och bet sin m...

En blöt Malte kom precis hem och bet sin mami i örat. Vad jag har saknat min lille skrutt!




Jag kunde inte låta bli... Jag har gått oc...

img_1591 (MMS)

Jag kunde inte låta bli... Jag har gått och irriterat mig på det i flera veckor. Ja, att man aldrig får veta vem A är i Pretty little liars då. Så jag var helt enkelt tvungen att googla fram vem A är och vem som mördade Alison. Och vad jag fick reda på... WOW. Okej, det är förvisso spoilers för böckerna & Lucy Hale sa att det kan bli annorlunda i serien, men jag kan ändå inte låta bli att hoppas att det blir som i böckerna för det är verkligen.. sneaky! Jag vill inte bli hatad av mina läsare som ser serien & INTE vill veta allt i förväg så jag kommer inte att skriva något här. Utan vill ni veta så får ni helt enkelt googla fram svaret själv :)




Malte har varit hos paps hela helgen. Skön...

Malte har varit hos paps hela helgen. Skönt att slippa passa honom hela tiden, och för att inte tala om hur skönt det är att slippa kissa honom 100 gånger per dag! Hur mycket jag än avgudar och älskar honom så har det varit för jäkla skönt att vara hundfri för en helg. Men i kväll kommer lilla gossen min hem.




I morgon är det äntligen dags. Jag och mam...

I morgon är det äntligen dags. Jag och mams ska gå och se Jag saknar dig på bio! Som jag har längtat. Det kommer dock att kännas hur skumt som helst att se filmen när man har vetat vem skådespelarna (Erika och Hanna) är praktiskt taget hela sitt liv (Kiruna är så litet att alla vet vem alla är). En av dom har jobbat på ica för tusan! Men, somehow så känns dom inte direkt som kändisar ändå. Man reagerar knappt när man ser dom på stan. Det ska bli spännande att se filmen i vilket fall som helst. Jag har hört att den ska vara jättefin.




God kväll på er alla. Det har varit lite d...

God kväll på er alla. Det har varit lite dött här på bloggen i ett par dagar på grund av migrän, galleriainvigning & ännu mera migrän. Men jag ska försöka bättra mig.




Layout; We´re killing God in everyone of us.

layout: We´re killing God in everyone of us. 
featuring: AiluCrash. 
skapad: 17/08/11. 
färdig: 18/08/11. 
uppdaterad: 18/08/11. 
skärmupplösning: 1366 x 768. 
webbläsare: ie 8 / google chrome.

Headern, kodningen samt materialet här nedanför är mitt & får inte lämna bloggen, tack!





Jag saknar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, & jag hatar dig!

Idag släpptes soundtracket till filmen Jag saknar dig på Itunes & älskade AiluCrash har hela 6 av 9 låtar med på albumet. Förvisso endast 3 låtar men flera olika versioner av både Turn the tide & Jag saknar dig. Behöver jag säga att jag är mer än nöjd & att min dag är räddad?! 


Ladda ner soundtracket HÄR.


Jag funderar starkt på att avboka frissati...

Jag funderar starkt på att avboka frissatiden och gå och lägga mig igen...




Jag är för jäkla trött kan jag tala om för...

Jag är för jäkla trött kan jag tala om för er, men jag har tid hos frissan om mindre än en timma så det är bara att kliva upp.




I morgon ska jag gå och klippa mig. Tror j...

I morgon ska jag gå och klippa mig. Tror jag i vilket fall som helst, verkar inte som att någon kan köra upp mig så jag hoppas det löser sig. Har haft den här tiden bokad i flera månader, inte så roligt att behöva avboka den..




.. Blandat med något sånt här

img_9230 (MMS)

.. Blandat med något sånt här




Anyhow, jag hade tänkt mig något sånt här

img_9060 (MMS)

Anyhow, jag hade tänkt mig något sånt här




When you love someone

Clary and Jace / The mortal instruments / Wallpaper.




Until I die

Clary Fray / The mortal instruments / Wallpaper




Nästa vecka har Jag saknar dig premiär och...

Nästa vecka har Jag saknar dig premiär och den 7 september släpper Ailucrash sitt debutalbum. Härligt! Längtar!




Jag och mams sitter och kikar The roommate...

Jag och mams sitter och kikar The roommate. Än så länge är den bra!




Mizushima Hiro




Pure at heart

Isabelle Lightwood / The mortal instruments / Wallpaper

Klicka för större.




Angst-ridden teenager

Jace Wayland / The mortal instruments / Wallpaper

Klicka för större.




Love takes your choises away

Clary Fray / The mortal instruments / Wallpaper

Klicka för större.




Love is to destroy

Clary & Jace / The mortal instuments / Wallpaper

Klicka för större.




AiluCrash

Klicka för större!


Med tanke på att AiluCrash snart släpper sitt album tyckte jag att det var lämpligt att fira genom att pimpa både min Iphone & min dator med dom!




AiluCrash