Things worth waiting for

Bara för att jag har dom bästa läsarna i världen så har jag gjort ännu en gratisdesign åt er! Hoppas ni gillar den.

En söt, romantisk, stilren design i färgerna rosa & vit.
Ladda ner.



Hallelujah, hallelujah.

Hallelujah. Fredag igen! Härligt värre! Speciellt med tanke på att grannarna bjuder på party i hela farstun. Inte. Det är tragiskt med vuxna människor som inte kan bete sig som just det - vuxna människor. Det är så här varenda helg. Hög musik, springandes fram och tillbaka, fulla människor som kommer och går, och ibland ett bråk eller två.


Dont stop believin´, hold on to that feeling.

Är det bara jag som aldrig har hört talas om Boyce Avenue förrut? Känns nästan som det. Anyhow, underbar cover! Fantastisk röst! Fantastiska karlar!



Set fire to the rain

Set fire to the rain / Adele / Wallpaper



.

Jag. Hatar. Mitt. The sims 3. Spel!!!!!!!




AiluCrash

AiluCrash / wallpaper



Happy birthday to you

Min fina underbara kusin Oscar fyller år idag! Grattis! ♥



A drop in the ocean

Tyler & Caroline / The vampire diaries / Wallpaper



-

Hej fina ni. Just nu ligger jag under täcket & arbetar på en beställnings design samtidigt som jag kikar film. Kan inte göra speciellt mycket mer på designen innan jag har fått svar från personen som beställde den, vilket förmodligen inte lär bli idag så jag får nog ta en paus till i morgon.





Inhandlat

 

Kolla vad jag har köpt idag - The lion king! Min favorit Disney (en av dom)! Som jag har längtat!

 




Middag




.

Otrevlig överraskning i mejlen i morse. Formmail har gått i konkurs så jag har inte fått mina mejl från bloggen levererade. Istället har dom sparats i en inkorg på deras hemsida. Så nu hade jag en hel drös av mejl att svara på. Har fixat ett annat kontaktformulär som är praktiskt taget likadant som formmails formulär, så det är bara att fortsätta skicka mejl.


Grattis fina du.

Grattis till min fina vän Mariam som fyller år idag! <3




Love it and leave it and know when you´re done

Nu är, tror jag, det mesta på den nya layouten klart - har slitit som en galning i flera flera timmar nu. Så nu tar jag en paus till i morgon. Skulle behöva sova, men med tanke på att jag har sovit hela dagen så lär det inte hända. Tror jag slänger igång ett par avsnitt Vampire diaries isället för att ens försöka sova.


Icon pack

Ladda ner här!




Layout; Gun for a tongue

Layout: gun for a tongue.
Featuring: alexandra chando.
Skapad: 27/09/11.
Färdig: 28/09/11.
Skärmupplösning: 1366 x 768.
Webbläsare: ie 8 / google chrome / firefox.

Header, kodningen samt alla bilder / iconer osv är gjorda av mig & får inte kopieras.


Förresten,

Blogg.se appen har kommit! Har ni laddat ner den?




.

Hej alla. Jag vaknade med migrän i morse så jag steg bara upp en halvtimme för att ta en tablett & gå ut med Malteser. Sen gick jag & la mig igen. Vaknade alldeles nyss, så jag vet ju vad jag inte kommer att göra i natt - sova! Känner mig fortfarande helt seg & trött i huvudet, skulle egentligen behöva sova att par timmar till. Men det får vara. Ska försöka sova åtminstone någon timma i natt.




Kära, underbara ni.

Kära, underbara ni. Ni är så fina allihop! Era söta kommentarer värmer mitt hjärta  & jag blir så himla glad. & det faktum att ni bara blir fler & fler för varje dag gör mig ännu gladare. Hoppas ni hittar något ni gillar! ♥



Some people

Ännu en till som inte kan skilja på ditt & mitt;

Det hade varit en sak om hon "bara" hade nöjt sig med att ta bort min länk, men nej, hon skriver hur otroligt hårt hon har arbetat med den & hur lång tid det tog. Jo tjena. Det tog jättelång tid kan jag tänka mig att ladda ner den, lägga in en header med egna bilder & radera min länk!


We are the last on earth

Hej fina ni. Det är söndag idag & jag känner mig så där lagom frisk & pigg, men jag är lika glad för det. Det finns ingen speciell anledning, jag känner mig bara glad idag. Lovely.

Idag har jag inte fått speciellt mycket gjort. Har varit iväg till mormor en sväng. Mams skulle klippa Prinsessan Leias (Mormors vovvsing) klor, men det gick inte allt för bra. Hon skriker så fort man kommer i närheten med klosaxen. Hon är värre än min Babalouie var - trodde inte det var möjligt!

Nu ska jag vila mitt lilla huvud innan det är dags för Smalte att gå ut. Efter det tänkte jag kolla det nyaste avsnittet av älskade Supernatural samt fortsätta med mitt Vampire Diaries maraton.

Ha en fin kväll ♥



Ive felt the way you feel

Hej mina fina.  & hej alla nya läsare. W - o - w. Vars kommer ni alla ifrån?! Jag förstår inte, ni är hela 200 läsare fler idag än igår. Ni är så fina, allihop!

Jag vill egentligen inte gnälla, jag undviker helst det för det blir så tråkig stämning här inne. MEN, det här med gratisdesigner. Det är otroligt respektlöst att ta bort mitt namn & min länk. Det gör mig rent ut sagt ledsen & besviken. Jag lägger ner otroligt mycket tid på dom, lika mycket som jag lägger på alla personliga designer jag gör. Jag gör bakgrunderna & ritar upp alla ikonerna själv i Photoshop. & jag spenderar flera timmar med att få kodningen så perfekt som den kan bli. Därför tycker jag inte att det är för mycket begärt att ni lämnar kvar mitt namn & min länk i menyn, för ärligt talat - den tar inte så mycket plats.



& med det sagt, roligt att så många av er gillade den nya gratisdesignen! Hur vill ni att nästa gratisdesign ska se ut? Kom med förslag vet jag.


Love com

Har precis slagit igång en film:

Love com är en av mina absoluta favoritfilmer när det kommer till asiatiska filmer. Den är helt underbar, fin & otroligt söt. Dör lite varje gång jag ser den.




My special band

Älskade Mcfly. Mina finaste. Mina underbaraste. Jag har saknat dom så. Det är helt galet vad jag har saknat dom. Jag har inte insett exakt hur mycket jag har saknat dom förren idag.


Everyone has that special band that brings them to tears. That band that they’d follow across the universe if ever possible. That band that helped them through those hard times that it was almost as if they had been sitting next to you the whole time, holding your hand. Everyone has that band that has left such an impression that it’d take years to ever forget them. We all have that band that made such a difference in our lives that not one person on this Earth would understand it even if you explained it to them.


Someone please look at the sky

Hej mina kära. Det var ett tag sedan sist. Jag har haft alldeles för mycket att tänka på för att orka tänka på bloggen & jag har valt att prioritera mig själv framför bloggen så att jag ska börja må bättre igen. Jag är inte där riktigt ännu, men det är på god väg.

Nu ska jag & min kära Malte skrutt mysa framför det nyast avsnittet av The lying game & Glee.


My heart will go on

Det här är varför jag älskar dom! 



Dont be afraid to dream.

En söt, enkel & stilren design med vintage känsla. Designen går i färgerna ljuslila & vit & innehåller en favicon, ikoner, kontaktformulär samt ett tjusigt typsnitt till inläggs / meny & kommentar rubrikerna.


Ladda ner.



You can take everything i have, you can break everything i am.




Are you willing to turn the tide?

Jag har inte haft en panikattack på flera år. Inte sen jag gick i skolan & det var alldeles för mycket press från alla håll. Jag har inte haft en panikattack på flera år - men i kväll hade jag en. Det kändes som att jag skulle försvinna. Som att jag bara skulle tyna bort & försvinna om jag inte höll i mig hårt nog. Det är så många förändringar på gång nu. Förändringar som jag inte vill ska hända. Jag vill helt enkelt inte. Jag. Vill. Inte. Jag mår psykiskt dåligt av det. & jag får panik bara av att tänka på det. & jag vet inte vad jag ska ta mig till när dom här förändringarna inträffar för jag vet, jag vet redan nu, att det kommer att bli jobbigt & jag kommer inte må bra av det. Jag kommer att dra mig ännu längre in i mig själv, som jag alltid gör när jag inte mår psykiskt bra, & allting kommer att förändras. Det är därför jag känner mig så desperat när jag inte lyckas få tag på en lägenhet. Jag behöver få ett eget liv. Jag vill ha full kontroll över mitt eget liv. Jag vill kunna göra vad som känns bäst för mig, så att jag mår bra & är lycklig. Jag vill inte behöva välja mellan min egen lycka & min familjs lycka. Jag vill inte behöva oroa mig för vad mina val betyder & hur dom påverkar dom människorna jag älskar. När människorna omkring mig som jag älskar mår dåligt - så mår jag dåligt & jag står helt enkelt inte ut med om jag skulle vara anledningen till att dom mår dåligt..


.

Allting är så fruktansvärt rörigt just nu. Jag mår så psykiskt dåligt att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Det är hela den här bosituationen som tar knäcken av mig & jag vet inte vad jag ska göra. Eller det finns ingenting att göra. Det finns inga lägenheter att få tag på. & jag har försökt att ta ett lån men med min låga inkomst varje månad så kunde dom inte bevilja det.

Nu ska jag slänga igång en sorglig film & låtsas att det är den jag gråter åt. God kväll på er.


We are, what we are.

Morning, jag mår fortfarande skit. Men förkylningen börjar i alla fall att gå åt rätt håll. Det vill säga, BORT. Jag har käkat Sinova forte tabletter & sniffat både vanlig nässpray & OtriCare saltvatten / Aloe vera spray. Så förhoppningsvis är den borta tills på lördag när det är fest. Inge roligt att vara social när man är sjuk.

Idag fyller som sagt var min moster Carro år, så egentligen skulle vi ha åkt dit nu på eftermiddagen. Eller vi & vi, mams ska fortfarande dit. Jag tror tyvärr inte att jag orkar åka iväg idag. Mår som sagt var inte så där jättebra.

Nu ska jag plocka undan lite grann här, så jag kan ha myskväll med film, tända ljus & glass i kväll.

Ha en fin dag ♥



Happy birthday to you

Grattis säger vi till min moster Carro som fyller år idag! 


September 11

Den 11 september 2001, den där tisdagen för exakt 10 år sedan, när hela världen förändrades. Nästan 3000 personer förlorade sina liv. En dag som vi aldrig kommer att glömma. Mina tankar går ut till alla som förlorade någon som dom kände & älskade den dagen.





Sunday, bloody sunday.

Underbara söndag! Den här dagen har varit helt underbar. Verkligen. Jag vaknade med huvudvärk, halsont, hosta, rinnande & täpt näsa. & efter det har dagen bara blivit ännu bättre, jag har legat utslagen med feber praktiskt taget hela dagen. Hoppas det håller i sig ett bra tag nu. Verkligen.


Älskade skruttis.

img_1326 (MMS)

Älskade skruttis.




.

Morgon. Jättekul att vakna upp med världens halsont liksom. Speciellt när man inte kan ligga hemma i sängen hela dagen & tycka synd om sig själv. Jag var bara tvungen att påpeka det, så att ni inser vilket eländigt liv jag har!
Jag & mams ska strax bege oss iväg ut. Vi ska först föra smörgåstårta & fikat till moster & sen efter det ska vi åka upp på stan för att hämta tårtor & mackor.
Nä, nu ska jag gå & kolla så att min lilla skrutt har allt han behöver innan vi åker, för vi lär inte komma hem ännu på ett bra tag.

Ha en fin dag ♥



Happy birthday to you

Grattis till min fina mams som fyller 40 år idag! ♥


Ive dropped the mask. Im stepping out of the cast and trying something real.

God kväll. Känner mig mycket piggare nu, vilket är ganska typiskt med tanke på att det är dags att gå och lägga sig. Tog i alla fall itu med håret & fick det färgat idag. Så nu är det gjort, en sak mindre att göra i morgon. Skönt!
Har precis kollat klart Mumien, den gick på tv i kväll. Kan ni förstå att jag aldrig har sett den filmen förrut?! Har sett tvåan men aldrig ettan. & jag måste säga, den var faktiskt riktigt bra!
Nu ska jag kolla ett eller två avsnitt Roswell innan det är sovdags. Egentligen skulle jag behöva sova redan nu, men jag känner på mig att det är omöjligt. Ingen ide att ens försöka, jag kommer bara att bli irriterad & kliva upp om en timme eller två. Så då kan jag lika gärna ligga vaken & kolla serie tills jag känner mig trött.


Good night ♥



Though the plot is thick, its falling brick by brick.

AiluCrash / What we are

Good God, Im tired! Jag hade planerat att skriva ännu en photoshop tutorial idag. & en bokrecension. Sen hade jag även tänkt baka tills i morgon. & städa. & färga håret. Men jag har inte orkat göra någonting av det. Tror inte att jag är helt frisk från min förkylning riktigt ännu. Ska nog försöka lägga mig lite tidigare idag med tanke på att jag måste stiga upp ganska så tidigt i morgon. Det är 30 & 40 års kalas här i släkten & vi måste åka hemifrån vid 12 tiden. Det ska föras smörgåstårtor & fika till moster. Det ska hämtas tårtor från Cafe Oscar. Det ska hämtas mackor från Cafe safari. & innan det ska jag hinna ta ut doggie, färga hår, duscha, göra mig vacker osv. & jag vet helt ärligt talat inte hur jag ska orka. Jag mår som sagt var inte allt för bra.

Nu säger jag god natt här. Kommer inte orka logga in på bloggen mer idag. ♥


Min nya favoritlåt!

img_5427 (MMS)

Min nya favoritlåt!




The lying game


Handling
Emma Paxton och Sutton Mercer är så olika som två människor kan bli. Emma har blivit flyttad från fosterhem till fosterhem under praktiskt taget hela sitt liv medans Sutton har allt som Emma alltid önskat sig. Hon har en familj som älskar henne, ett hem, vänner, pojkvän, pengar - allt hon kan önska sig. Men hon har också hemligheter. Hemligheter som någon är beredd att döda för.
Emma och Sutton är systrar, tvillingar, separerade vid födseln. Dom har aldrig träffats, dom kände inte ens till varandra förren alldeles nyligt när Emma råkade snubbla över en video på internet. Hon lämnar Las vegas för Phoenix med drömmen om att äntligen få en familj. Hon inser snart att den drömmen är omöjlig när Sutton är spårlöst försvunnen. Emma tvingas kliva in och låtsas vara Sutton för att kunna ta reda på vars hon är och vad som har hänt henne - om hon inte gör det riskerar hon att råka ut för samma öde som sin syster.


Mina tankar
The lying game serien är skriven av samma författare som till Pretty little liars serien, Sara Shepard. & även om The lying game inte är lika bra (för tillfället!) som Pretty little liars så är det en riktigt bra serie. Den är lätt att läsa. Den är rolig. Den är spännande. & när man väl har börjat läsa den är det näst intill omöjligt att lägga ifrån sig boken. Jag älskar storyn, den har stor potetial. Det här är en bok som jag älskar helt enkelt. LÄS DEN! 

♥♥♥♥♥
5/5



Happy birthday to you

Idag säger vi grattis till min moster Anna som fyller 30 år! GRATTIS! 


Photoshop tutorial - change haircolor.

 

Tessa ville att jag skulle skriva en tutorial på hur man ändrar hårfärg i photoshop, & det är precis vad jag tänker göra.

Till den här guiden kommer jag att använda mig av den här bilden av (än en gång) Lucy Hale. Klicka här för att ladda ner den.


Börja med att öppna upp bilden på Lucy, eller någon annan om ni hellre vill det, i photoshop. Skapa ett nytt genomskinligt lager ovanpå bilden & ställ sedan in färgväljaren på den färg du vill att håret ska vara. Jag har valt att använda mig av denna färgen: a2242a. Fyll det nya lagret med din utvalda hårfärg & ställ in blendmode på Färg.


Nu ska bilden se ut så här:


Välj en mjuk rund pensel i storlek 30px & sudda bort allt det som INTE ligger över håret. KLART!
Svårare än så var det inte. Lycka till & det är bara kontakta mig om ni har några frågor eller önskningar på tutorials.


.

Förfan! Åt skogen med att se allt från den ljusa sidan. Jag kommer fan att få bo hemma tills jag är 40! Jag hatar kirunabostäder för att dom har satt såna sjuka hyror på dom nya lägenheterna så att ingen vill ha dom. Det är att utnyttja bostadsbristen..


All of this drama has started to harm us and everyone can see

AiluCrash / What we are

God morgon, kära läsare. Eller god är väl kanske att ta i. Jag känner mig fortfarande seg efter migränen i går & dessutom blev jag väckt klockan 7 av en skrikande lillebror. En 15 årig skrikande lillebror. Tokunge! Men, jag har bestämt mig för att se allting från den ljusa sidan, så därför säger jag god morgon.


Photoshop tutorial - change color and highlight eyes.

Då var det dags för en ny photoshop tutorial. Den här gången tänkte jag visa er hur jag brukar redigera ögonen genom att ändra färg & skugga dom. Före & efter bilden ser ni här ovanför.

Till den här guiden har jag valt att använda denna bilden av Lucy hale. Klicka här för att ladda ner den.


Öppna upp bilden på Lucy (eller på någon annan om ni hellre vill det) & skapa ett nytt genomskinligt lager ovanpå bilden. Ställ in färgväljaren på denna färgen: 2b8651. Välj en mjuk rund pensel & sätt den på ca 10px i storleken. Markera det nya genomskinliga lagret & måla försiktigt på ögonen. När du har gjort det bör det se ut så här.


Inte så där jätteattraktivt eller hur? Men oroa er inte, vi ska precis ändra på det. Det ni ska göra nu är att ställa in Blendmode på färg, precis som ni ser här nedanför. Jag har även valt att dra ner opacity till 20% så att det ska se så naturligt ut som möjligt men det är helt valfritt.

Nu ser Lucy ut så här:
Snyggt va? Men vi är inte klar ännu.

Nu är det dags för att highlighta ögonen så att dom blir ännu snyggare.

Välj Markeringspenseln & ställ in den precis som jag har gjort här nedanför.
Storlek: 8px. Läge: Mask. Hårdhet: 0%. Genomskinlighet: 35%.

Måla en halvcirkel i undre delen av ögat. Skapa ett nytt justeringslager > Intensitet/kontrast & sätt den på +25.

Dra ner storleken på penseln till 6px & måla en mindre halvcirkel på den första. Skapa ett nytt justeringslager > Intensitet/kontrast & sätt även den på +25.


Sänk penselstorleken ytterligare. 4px denna gång & upprepa föregående steg. Klart!


Lycka till & det är bara kontakta mig om ni har några frågor!


Underbara fina ni.

Underbara fina ni. Det var roligt att få träffa er i går, tack för att ni kom! Jag kan ju säga att jag var lite nervös, det är inte varje dag man får träffa ett av sina favoritband, så jag sa inte det igår - Men erat album är FANTASTISKT! Verkligen! & det blir bara bättre för varje gång man lyssnar på det, trodde inte det var möjligt. Favoritlåtarna är utan tvekan What we are, Every day & We are the last on earth. 



.

Good morning, sunshines! Jag är på bra humör idag, trots att jag är sjuk.


AiluCrash / We are the last on earth / live




AiluCrash / Turn the tide / live




Glad tjej! Jag fick min skiva signerad, tv...

img_8440 (MMS)

Glad tjej! Jag fick min skiva signerad, två videor inspelade OCH dom kände igen mig från Facebook!




Yesss! Titta vad jag fick hem idag! Senare...

img_5026 (MMS)

Yesss! Titta vad jag fick hem idag! Senare under dagen ska jag gå och få den signerad av killarna i bandet. Dom kommer även spela lite låtar och mingla med fansen. Filmar om det inte är allt för mycket folk och om det finns tillfälle.




Jag svimmade precis!

img_5668 (MMS)

Jag svimmade precis!




Middag.

img_9967 (MMS)

Middag.




Söndagsmys.

img_3347 (MMS)

Söndagsmys.




Jag mår inte allt för bra för tillfället, ...

Jag mår inte allt för bra för tillfället, jag har lyckats dra på mig en ordentlig förkylning igen. Så egentligen skulle jag ha sovit för länge sen men jag fastnade framför alla bloggar jag läser. Men nu tycker jag att det börjar bli dags att sova. God natt på er!




Adele får hålla mig sällskap tills jag som...

img_4952 (MMS)

Adele får hålla mig sällskap tills jag somnar.




Malte

Malte har invaderat Facebook, klicka här för att lägga till honom som vän.

 

 




Layout; Set fire to the rain.


layout:
Set fire to the rain.
featuring: Adele.
skapad: 02/09/11. 
färdig: 03/009/11. 
uppdaterad: 03/09/11. 
skärmupplösning: 1366 x 768. 
webbläsare: ie 8 / google chrome.

Headern, kodningen samt materialet här nedanför är mitt & får inte lämna bloggen, tack!



Design uppdatering!

Jag håller på att fixa lite grann i min nya layout, så det är därför det ser ut som det gör at the moment.


It was dark and I was over, until you kissed my lips and you saved me.

I set fire to the rain
Watched it pour as I touched your face
Well, it burned while I cried
`Cause I heard it screaming out your name



Här går man ut i full krigsmundering mot k...

Här går man ut i full krigsmundering mot kylan... & så är det sommar!




Fejsbok.

Jag fick en lång & fin kommentar av Viktor i AiluCrash angående mitt inlägg jag skrev på deras Fejsbok. & jag bryr mig inte ens om att han kallade mig Emma, för med tanke på att jag heter Emma Nathalie där så tycker jag att det är ett förlåtande misstag! 




Morning. Jisses vad jag är trött idag, jag...

Morning. Jisses vad jag är trött idag, jag skulle kunna sova till klockan 5 utan problem. Jag VILL sova till klockan fem, men jag har en gosse här som vill gå ut.




I´m only asking you please to see the souls underneath



Are you frightened
Cause I´m frightened
Earth´s a shambles
And we´re just making it worse

Short of breath
Short of time
We´ve got to act before it´s too late

Do we lay down and die?
I don´t want to, want to hide
It´s our world, it´s our lie
What I want is to turn the tide
Are you ready to turn the tide?

We´re killing each other in the name of God
We´re killing God in every one of us
Someone´s got to make it stop
Forget our fear
Remember how to trust

I wont lay down and die
I´m not running, I wont hide
Isn´t this our own life?
I´m gonna need you help to turn the tide!

Are you willing to turn the tide
Help me to turn the tide!

I´m only asking you please
To see the souls underneath
They aren´t that different from me
Down deep they cry, they bleed

Im only asking you please
To see the souls underneath
They aren´t that different from me
Down deep they cry, they bleed

Are you frightened?
Cause I´m frightened to
But I´m ready to turn the tide


Turn the tide - Så vacker & underbar låt. Finns liksom inte ord till att beskriva hur mycket jag älskar den här låten & hur mycket den har kommit att betyda för mig. Mannen som skrev den här låten är ett geni, det måste han vara! Hur annars kan man skriva en sån underbar låt som får en att vilja gråta & le på samma gång?! Den går rakt in i hjärtat & jag dör lite varenda gång jag lyssnar på låten. Men, låtskrivaren ska såklart inte få all cred - utan AiluCrash hade Turn the tide inte ens varit hälften så fantastisk & perfekt som den är. Ludvig sjunger på ett sätt som gör att man bara inte kan låta bli att bli berörd. ..& här har jag precis förlorat all min coolhet! Men snälla döm mig inte, jag har inte kännt så här för ett band sen Mcfly.. ♥


Hos min kusin Alvin. Han fyllde år för nån...

img_9591 (MMS)

Hos min kusin Alvin. Han fyllde år för nån vecka sen och jag hade inte chans att besöka honom då..