Paranormal activity.
Skådespelare:
Katie Featherston, Micah Sloat, Amber Armstrong m.fl
Utgivningsår: 2009/ 2010
Regissör: Oren Peli
Kategori: Skräck, thriller
Längd: 86 minuter

Lite kort om filmen:
Katie Featherston & Micah Sloat är ett ungt par i 20års åldern som precis har flyttat in i deras nya hus i San Diego, Kalifornien. Katie är väldigt intresserad av det övernaturliga & har ända sedan hon var omkring 8 år kännt av att en ond ande förföljer henne, & när massa konstiga saker börjar hända misstänker hon att den även har följt med dom till deras nya hem. Micah är däremot inte lika övertygad som sin flickvän, men efter ett par nätter i det nya huset håller han med om att det finns någonting som inte hör hemma där. Dom bestämmer sig för att köpa en kamera som dom ska ha igång hela nätterna medans dom sover för att se om någonting övernaturligt fastnar på filmen. Till en början syns inte så mycket, men efter ytterligare ett par nätter börjar det bli värre och värre. Dom bestämmer sig för att ta hjälp av en speciallist inom det övernaturliga. Men när han säger att det är en demon & att han inte kan hjälpa dom med det bestämmer sig Micah för att driva ut demonen ur deras hus . Trots att speciallisten klart & tydligt varnade dom för att inte göra någonting som kan reta upp anden.

Så här tycker jag:
Enligt många är Paranormal activity den läskigaste filmen under hela året, & jag kan inte annat än att hålla med dom som tycker det. Dock vet jag inte om det är för att jag endast har sett ett par stycken skräckfilmer under året som gått. Men den är läskig, & det kan jag inte förneka.
Man vet hela tiden att det kommer att hända någonting, man vet bara inte exakt vad & det gör att man sitter & spänner sig genom hela filmen. Den var väldigt realistisk & man skulle lätt kunna tro att det här faktiskt har hänt på riktigt.

Betyg:
Paranormal activity får hela 4 & ½ silverstjärnor med motiveringen att den är ruskigt bra gjord & att den är så realistiskt. Anledningen till att den halkar ner från 5 hela silverstjärnor är att jag gärna hade velat se ett helt annat slut.Have yourslef a merry little christmas.

EGENTLIGEN SKULLE JAG BEHÖVA TA med mig doggsarna ut i snöstormen på för deras kvällspromenad, istället för att sitta här framför datorn & göra egentligen ingenting alls. Men jag känner inte för att lämna värmen. Inte ännu i vilket fall som helst. Så istället sitter jag då här & försöker få ihop ett litet litet inlägg innan jag måste ta ut dom. Ibland gillar jag bara inte att ha hundar. Alls. För hur fina & söta dom än är, & hur mycket jag än gillar dom så har jag ingen lust alls att gå ut i snöstormen & frysa baken av mig. Jag tror att jag har sagt det förrut, men jag kan lika gärna säga det igen.

 

IDAG HAR JAG INTE GJORT MYCKET ALLS. Har mest legat hemma i sängen med näsan nertryckt i en bok. Håller på med Breaking dawn just nu. Trots att det är en bra bok så är det den boken jag gillar minst i hela Twilight serien. Vet inte varför. Men det känns som att hon har överdrivit med allting i den boken. Ni som läst böckerna vet antagligen vad jag menar? Det känns inte som Twilight serien helt enkelt. & dessutom går jag fortfarande & önskar att hon ska välja Jacob istället för Edward. Vilka världsliga problem, huh? Jag har läst hela Twilight serien minst 15 gånger & trots att jag vet att det inte kommer att bli så, så hoppas jag ända lika mycket varenda gång jag läser den..


JAG SKULLE BEHÖVA GRÄVA FRAM KLÄDERNA SOM JAG
hade tänkt ha på mig i morgon, redan i kväll. Men jag vet inte om jag orkar det. Känner mig helt slut. Har inte sovit så bra i natt. Så går det när man lyckas somna mitt på dagen & sedan sova bort hela kvällen. Så jag tror nog att det får vänta till i morgon. Får väl stiga upp lite tidigare om inte annat.

MEN I VILKET FALL SOM HELST, nu ska jag försöka orka mig ut med doggsarna, helst innan Malte pinkar på golvet. & sen lär nog jag dra mig upp mot sängen för att läsa ett par timmar innan jag ska sova.

& förresten, god jul på er alla.
´

Sitter & lyssnar på Erik Grönwall just nu.
..

Massvis med kommetarer att svara på. & jag ska göra det. När jag orkar.
December 22.

Hey you all. Endast två dagar kvar till julafton & jag har inga julkänslor alls. Så vi får se hur det blir på julafton, kanske stannar jag hemma hela dagen & myser med doggsarna istället för att åka runt & fira jul med släkten.. Det känns en aningen mer lockande. Men som sagt var, vi får se. Jag brukar alltid ångra mig i sista minuten.Everyones got troubles, thats the way the story goes.

Good morning & hello. Jag har precis tagit med doggsarna ut på deras morgonpromenad. Hur gick det nu med det där att vakna tidigare för doggsarnas skull, så att dom ska få gå ut lite tidigare än dom vanligen brukar få göra?! Det funkade i en vecka sen gick jag tillbaka till mina gamla rutiner. Vilket betyder att jag är vaken större delen av natten för att sen sova bort halva dagen. Not good. Not good. Jag skulle verkligen behöva försöka vända på dygnet & stiga upp tidigt. Jag menar, jag hinner knappt själv se dagsljuset här i Kiruna. Inte nu för att det stör mig speciellt mycket. Jag älskar den här tiden på året, när det är natt större delen av dygnet.

Tidigare idag klickade jag hem ett gratis presentkort på 150 kronor. Utan fraktavgift & allting. Hur härligt är inte det på en skala från ett till hundra?! Så kanske blir det lite mellandagsrea för mig i år. Om det nu hinner komma det vill säga.

Hoppas, hoppas. Cross my fingers.

Egentligen hade jag hoppats att det skulle hinna komma innan julafton, för jag behöver ett nytt fint Londonrött nagellack. Men icke då. Det hinner inte ens bli skickat innan julafton. Hade jag vetat det innan så hade jag väntat med att klicka hem presentkortet tills jag fått 250 kronor istället.

Idag ska jag försöka dra med mig mammsen upp på stan för att kolla lite julklappar. Inte nu för att jag vet om det är några julklappar kvar att köpa, men det är alltid mysigt att springa runt i affärer för att julshoppa.
December 17.

Good evening all. Det är torsdag idag & exakt en vecka kvar till julafton. Har precis kommit innanför ytterdörren efter att ha tagit ut doggsarna på deras kvällspromenad. Just nu sitter jag vid köksbordet & kollar det sista avsnittet av Criminal minds för den här säsongen. Förra avsnittet var superduperbra & jag var nästan säker på att det var det sista avsnittet, så jag vart positivt överraskad när jag slog upp tablån tidigare under kvällen!

Idag har det inte hänt speciellt mycket alls, har mest legat i sängen & läst New moon. Den är lika omöjlig att lägga ifrån sig nu som när jag läste den första gången för flera år sedan. Trots att jag har läst den minst 10 gånger. Precis som jag gjort med resten av böckerna i serien. Dock tror jag nästan att New moon är min favorit.

Nu ska jag fortsätta kolla mina serier & sedan läsa en stund innan jag ska försöka ta en tidig kväll.
Music, movies & books.

Förresten så har jag börjat blogga här vid sidan om. Kika in. Dock kommer jag att publicera mina reviews här också, men ni måste kolla in vad dom andra har skrivit.
New moon/ the movie.

Skådespelare: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene m.fl
Utgivningsår: 2009/ 2010
Kategori: Action, Äventyr
Längd: ca 2 timmar & 30 minuter.

Lite kort om filmen:
När Bella Swan fyller 18 år firar hon sin födelsedag med sin vampyr till pojkvän Edward Cullen & resten av familjen Cullen. En enda liten olycka där Bella råkar skära sig i fingret på presentpappret resulterar i att Edwards bror Jasper försöker attackera & bita henne. Som tur är hinner resten av familjen stoppa honom, men skadan är redan skedd. Edward inser att Bella är i fara bara genom att ha honom nära henne & bestämmer sig för att lämna Forks.
Bella blir förtvivlad & drar sig undan allting, hon träffar inte ens sina vänner längre. Hennes pappa blir allt mer orolig för sin dotters hälsa & bestämmer sig för att skicka henne till mamman. Bella vägrar & säger att hon inte kommer att lämna Forks. Istället bestämmer hon träff med Jessica, bara för att pappan ska slippa oroa sig. Kvällen slutar illa när hon bestämmer sig för att utmana ödet genom att dra tills sig problem, vilket slutar med att hon ser Edwards "spöke" som varnar henne att sluta. & hon inser att så länge hon fortsätter att dra sig till faran så kommer hon att fortsätta se honom. Bella tar hjälp av Jacob black, utan att han vet vad som pågår givetvis.

Så här tycker jag:
New moon är den andra filmen om Bella & Edward, & är baserad på boken med samma namn av Stephenie Meyer.  Jag hade väldigt höga förväntningar på filmen, då jag läst boken för många gånger för att kunna räkna. & dessutom hade jag hört av dom flesta att filmen är superbra & till & med ännu bättre än första. Men jag hade aldrig kunnat gissa att den skulle vara så bra som den faktiskt är. För den är verkligen helt underbar, & jag vart inte det minsta besviken. Istället vart jag förvånad över hur bra gjord den är & hur bra den håller sig till bokens handling.

Betyg:
New moon får fem silverstjärnor av fem möjliga. Den är underbar, fin & den absolut bästa film jag sett under hela 2009. Skådespelarna är riktigt fantastiska & Kristen Stewart är alldeles perfekt som Bella Swan. Filmen lyckas få en att skratta samtidigt som den är så sorlig att man bara vill gråta en skvätt. & inte nog med det så är soundtracket riktigt bra. Det är en helt perfekt film helt enkelt. 


& snyggast är såklart Alex Meraz som spelar Paul!
♥♥♥
..

Förresten, ingen dator ännu heller.
Everytime I cry I`m right back where you wanted.

Good day. Jag har spenderat ett par timmar nu under för/ eftermiddagen i sängen med näsan i New moon boken. Hur underbar är den inte, speciellt på Engelska?! Jag kan läsa den hur många gånger som helst & har för länge, länge sedan tappat räkningen på exakt hur många gånger jag faktiskt har läst den. Fast jag hade dock velat se filmen igen, & hade det inte vart sista dagen i går så hade jag minsann tagit mig ännu en tur till bion för att se den. Men jag antar att jag får vänta ända tills den kommer ut på dvd.. Oh my, oh my. Hur ska jag klara det här?


When words are not enough.

Good evening. Jag har precis kommit innanför dörren. Det är jäkligt kallt ute måste jag säga. 14 minusgrader, men kylfaktorn ligger på -20. Så det var inte speciellt trevligt att ta ut doggsarna på deras kvällspromenad i kväll. Till & med doggsarna kände av kylan mer än vanligt. Malte fick kramper & kröp ihop till en liten boll medans Baloo sprang omkring på ett ben. Stackrana.

Det är den 15 december idag. Tisdag den 15 december. Jag har varit på bio nu under kvällen. Med mammsen & hennes vän Marlene. Vi såg New moon. Här uppe i Kiruna ligger vi långt efter alla andra, så det är först nu den hade premiär här. Den 11e december tror jag det var. Filmen var helt UNDERBAR måste jag säga. Den var så fin & »typ vacker« för att citera Bella. Vet inte riktigt vad man kan säga om New moon. Den ABSOLUT bästa filmen jag sett under hela 2009. Den var till & med ännu bättre än första filmen, & det säger mycket skulle jag vilja säga.

Jag är bara så kär i filmen, jag skulle lätt kunna se den ännu en gång nu under kvällen. Jag är speachless & vet inte vad jag ska säga, så jag ska nog sluta prata strunt & gå upp och lägga mig med näsan i en bok i stället.. Någon som kan gissa vilken bok det kan tänkas bli? ♥♥♥
The uninvited
Skådespelare:
Emily Browning, Arielle Kebbel m.fl
Utgivningsår: 2009
Kategori: Rysare, Thriller
Längd: 84 minuter

Lite kort om filmen:
Efter att ha tillbringat tid på en psykisk klinik, för att hantera förlusten av mamman, får Anna komma hem, vilket inte blir allt hon hade väntat sig. Under tiden Anna varit borta har hennes pappa hunnit gå och förlova sig med Rachel, kvinnan som tog hand om Annas mamma fram till det att hon dog.
Hon tycker genast illa om Rachel och fattar snart misstankar mot henne, när Anna bestämmer sig för att ta reda på exakt vad som hände den kvällen då mamman dog. Hon blir livrädd när hennes mammas ande söker upp henne och anklagar just Rachel för att ha mördat henne och ber Anna att hämnas hennes död.
Anna försöker varna hennes pappa, som vägrar att lyssna. Så till slut tar Anna och hennes syster Alex saken i egna händer och börjar gräva i Rachels förflutna. Dom kommer snart fram till att Rachel inte är den hon säger sig vara, utan istället en mördare som kommit undan med det.

Så här tycker jag:
Ja, vad kan man säga om en film som The uninvited? Mer än att den är bra, menar jag. För det här är en riktigt bra film, och väldigt spännande också. Den var däremot inte lika läskig som jag hade förväntat mig, men det händer någonting hela tiden så man tänker egentligen inte på att spökena var lite smålöjliga. Det som tilltalade mig mest med The uninvited var slutet. Man blir förvånad av slutet, det var inte alls som man hade tänkt sig att det skulle vara. Och såna filmer gillar jag.

Betyg:
The univited får fem silverstjärnor av fem för att det är en av dom bästa filmerna som jag har sett under 2009. Däremot vet jag inte om det är för att jag knappt har sett några speciellt bra filmer under året eller för att filmen faktiskt var så bra som jag tycker att den var. Men i vilket fall som helst så tycker jag att filmen är värd att se.


...

Jag har precis skickat iväg ett mejl till en av dom Au Pair förmedlingar som jag tycker verkar bäst. Vill ju som sagt var verkligen åka till England för att arbeta som au pair mellan ett halv år och ett år. Hade dock lite problem med vissa saker i ansökan, så jag tänkte att det kan vara en bra ide att ta kontakt med dom innan jag går vidare. Lämnade både mitt hemnummer och mobilnummer så jag hoppas att dom tar kontakt med mig så fort som möjligt.
The light is dancing in your eyes, your sweet eyes.

Good morning all. Idag är det den 14de december, vilket betyder att det endast är 10 dagar kvar till julafton. Eller är det 9 dagar? Har fortfarande inte kommit fram till om man räknar med just den dagen.. & lite över 2 veckor kvar av år 2009. Vars tar tiden vägen? Det är just det här som ger mig sån ångest! Att det har gått ett helt år, 50 veckor, nästan 400 dagar & man har ännu inte tagit tag i allt det där man lovade sig själv att ta tag i. Nyårslöfterna är sedan länge bortglömda & man är fortfarande på samma plats i livet som man var förra året. Ni förstår vars jag försöker komma med det här? Nyårslöften & höga förhoppningar på det nya året är bara bortkastad tid. För det blir aldrig som man hade tänkt sig. Aldrig som man vill att det ska bli. Så mitt nyårslöfte i år är att inte ha några nyårslöften!
Some people live, some people die.

Heyhey. Jag har suttit här i över en halvtimme & väntat på att Supernatural ska börja, men det gjorde den aldrig. Så jag fick gå hela vägen ner för att logga in på mammas dator så att jag skulle kunna kolla tablån på kanal 5. & tydligen har dom skjutit fram det till halv tolv istället för halv elva. Så gick det ju med att gå & lägga mig tidigare i kväll. Men det finns ju inte så mycket att göra åt det.

På tisdag skulle jag egentligen ha haft ett möte med syon på skolan, men jag har varken lust eller ork att gå på det där jäkla mötet så jag fick mamma att avboka det. Ser egentligen inte poängen med att ha dessa möten när jag inte ens går i skolan längre, men jag antar att det är så det funkar om man ska få några pengar genom att praktisera. Däremot har vi nyss haft ett möte, tre veckor sen så jag tycker att det är lite för tidigt för ännu ett möte. Så det här mötet får vänta till någon gång efter jul. Dock är jag ju lite nyfiken på vad han har att säga om att studera utomlands. Jag vet att man kan få studielån till studier, resa & boendet men jag vet inte riktigt vad som gäller. & det var det han skulle kolla upp till detta mötet.

På tisdag är det bio i alla fall. New moon. Behöver jag tillägga att jag verkligen ser fram emot det? Jag har hört av många att den är ännu bättre än Twilight så jag har höga förhoppningar. Vi får se om det var värt 80 spänn eller inte. I´ll let you know.

Har precis lagt Smalte the tax så jag ska väl också börja dra mig uppåt mot sängen. Hinner borsta tänderna innan Supernatural börjar & sen efter serien är det bara att sova..
I want the world to know how beautiful you are.

Good evening all. Jag har percis ätit middag & kollat klart mina serier. Så just nu sitter jag & småkollar på Jamie Olliver´s matprogram på femman (han lagar julmat idag) & väntar på att det ska bli dags att ta ut doggsarna på deras kvällspromenad. Det börjar nog bli dags snart, hoppas jag. För jag hade tänkt slänga mig i sängen framför tvn & bara slöa - hela kvällen när jag kommer in igen. Vet inte om det är något på tvn ikväll. Någon som håller koll? Så jag hade tänkt slänga igång Wonderland dvdn fram tills Supernatural börjar. Sen skulle jag verkligen behöva sova. Har sovit så himla dåligt nu dom senaste dagarna. Så då har jag sovit bort hela dagarna istället. Doggsarna har inte fått gå ut förren någon gång efter 1. Katastrof! Nej hörrni, nu ska jag börja avsluta här. Night night.


So I told you with a smile, Its all about you

Jag är uttråkad. Jag är riktigt uttråkad & känner mig helt otålig. & jag vet inte vad jag ska ta mig till. Dom senaste dagarna har jag fått så himla mycket inspiration till att skriva & ideerna har bara rasat över mig. Det är så himla typiskt att jag inte ska ha någon dator just då. Det känns som att jag kommer att bli galen om jag inte får skriva snart. Men det finns inte så mycket jag kan göra. Om han har bestämt sig för att han inte tänker börja med min jäkla dator så kommer han inte att göra det heller. Visst skulle jag ju kunna börja skriva för hand, för att sen skriva in det på datorn men jag vill inte det. Det känns bara så himla onödigt. Men som sagt var så har jag en sån himla inspirationskick just nu & vill bara skriva, skriva, skriva. Nu, nu, nu! Aaaaah!
December 13.

Tjingeling alla. & glad lucia & tredje advent på er. Eller hur man nu säger. Jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator från pappa. Tydligen har han inte ens börjat titta på den ännu. & jag börjar bli riktigt RIKTIGT frustrerad. Okej, där ljög jag. Jag har varit riktigt frustrerad i en vecka nu. Jag vill bara ha tillbaka min dator, & jag vet att det inte tar så lång tid att installera windows på den. Sist tog det bara en kväll, & då kraschade den till & med. Så hur lång tid kan det då ta om han lyckas installera den utan att krascha den? Jag ser bara inte poängen med att vänta så länge med att installera den, för han måste ju ändå göra det förr eller senare. & jag skulle uppskatta om han gjorde det förr hellre än senare.
Awesome.

AWESOME! I år tycker jag verkligen att rätt person vann Idol! Han förtjänade det verkligen. Jag kommer då def. att köpa albumen när dom kommer ut!


Friday.

morning morning. not good morning though. vaknade med en sån hemsk migrän tidigt i morse. vad kan klockan ha varit? 7? 8? är inte säker. låg vaken till någon gång efter 10 och tyckte synd om mig själv, sen smög jag ner för att hämta en hel karta med alvedon. hade tyvärr inga migräntabletter hemma. tryckte i mig två stycken, och ytterligare två efter någon timme, men dom hjälpte ju förstås inte. så jag började inte må bättre förren efter att jag spytt upp allt det jag åt i går. trevligt. vet inte om jag kommer att kunna äta en enda choklad till i hela mitt liv.
och efter det lyckades jag faktiskt somna. och orkade mig inte upp förren alldeles nyss.
Silence is a scary sound.

& dom är för övrigt där för att arbeta med deras nya album. titta bara hur hårt dom jobbar:


 
better run for cover, you´re a hurricane full of lies.

 
Jag tycker att det är himla häftigt att McFLY (förrutom Harry) har fått äta middag med Sir Elton John, hemma hos honom, i Atlanta, USA. 
Save him!rädda min kära vän höstnougaten! klicka in dig på rädda julen och lägg din röst på honom!
Home is where the heart is

tjingeling allihopa. jag har suttit större delen av kvällen framför datorn och gått igenom alla mina londonfoton. och det är inte lite. jag kan inte fatta att det redan har gått ett helt halvår sedan jag var där, det känns inte som det. i remember it like it was yesterday.


jag skäms över att säga att jag inte har börjat med min julklappsshopping ännu. har inte köpt en enda julklapp om man inte räknar dom jag beställde hem åt mig själv. och dom är ju faktiskt inte från mig själv. dock har jag ju inte speciellt många klappar att köpa eftersom vi tydligen inte köper åt släkten i år. så det är egentligen bara 2 julklappar. en till linus och en till christoffer. men det är ju dom två som är allra svårast att köpa till eftersom dom vägrar att säga vad dom vill ha. vad köper man till två pojkar på 12 och 13 år? åt linus funderar jag faktiskt på att köpa antingen en dvdbox eller ett presentkort från cdon till en dvdbox. det är det enda jag vet att han verkligen vill ha. han klickar hem ett x antal tvserie-boxar varenda månad. och sen har jag ju mina små älsklingsskruttar. ja doggsarna då, men dom får då nöja sig med ett ben var.
 


home is where the heart is
All I want for christmas


kära tomten, jag har inte varit så snäll i år men du kan väl komma med en sån här åt mig ändå!
Malte the tax
Just remeber to smile, smile, smile


Hittade just detta klippet på aftonbladet! Och vems låt är det inte i bakgrunden om inte älskade McFLY?!
Times like these we´ll never forget

tjingeling i vintermörkret. jag har ännu inte fått tillbaka min dator från pappa, & man kan ju alltid undra över vad fasiken han sysslar med där borta som är så viktigt att han inte kan ägna 3 timmar åt att fixa igång den. jag känner mig en aningen frustrerad nu när jag vet att den är där borta, lagad & behöver endast bli installerad innan jag kan änvända den. det är värre än själva väntan på att få den lagad. & jag som hade tänk få in mina reviews till tidningen innan alla tar julledigt, trots att dom ska vara inne någon gång i början av januari. men jag tycker om att ha allting klart lite innan det egentligen ska vara klart. men det lär ju inte hända.

mamma lyckades få ledigt från jobbet på julafton. egentligen skulle hon ha jobbat hela förmiddagen för att sedan vara ledig på eftermiddagen/ kvällen. & då hade vi missat julfirandet med resten av släkten, då dom ska fira någon gång på förmiddagen. vilket inte hade varit så roligt då vi alltid firar jul med släkten! det är ingen jul utan släkten. eller kalle anka! eller chokladaskar! ja, ni förstår poängen.

förresten så lyckades vi få tag på tre biljetter till new moon den femtonde december. & inte var det allt för dåliga platser heller. så nu är jag överlycklig.


jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden & göra om allting en gång till.
L♥ve
Friday / 2009.12.04

tjingeling alla finfina. jag är på bra humör idag. fick en underbar överraskning tidigare idag när pappa kom för att hämta med sig lillebror hem till sig. och med sig hade han, håll i er nu (!) min dator. den är såklart efterlängtad. men jag tror inte att ni kan förstå hur mycket jag har längtat efter den! nu måste pappa bara installera om den. visserligen var den redan färdig installerad när jag fick tillbaka den, men det var linux och jag avsky linux. vilket egentligen inte kommer som en överraskning då det inte ens finns ett ordentligt msn när man använder sig av det programmet. och eftersom msn är det viktigaste så tvingar jag nu alltså pappa att installera windows ännu en gång. antagligen får jag vänta ett par dagar innan jag får tillbaka min älskling, men jag har redan väntat i 6 veckor så ett par dagar hit och dit gör inte så mycket. 


jag har haft en himla trevlig och mysig fredagskväll måste jag säga. vi har precis kommit innanför ytterdörren. eller rättare sagt vi har nästan precis kommit innanför ytterdörren. vi har varit hemma i ca en timme, har suttit framför datorn och försökt få ihop ett litet inlägg ända sedan dess och sedan har jag surfat runt på olika internetshoppar och beställt julklappar åt mig själv.
tidigare under kvällen var vi ner till kuorra (vet fasiken inte hur det stavas) för att gå på bröllop. det var morbror david och jenny som gifte sig. och bröllopet var fint och både jenny och david var tjusiga och jag fick en tår eller två i ögonvrån. dock var jag inte så förtjust i prästen som började ge sina åsikter om äktenskap med två personer av samma kön. det kan jag inte förstå, och jag var inte den enda som reagerade på det. men men.

nu ska jag fortsätta kolla idol. hoppas tove och erik går vidare till finalen nästa vecka. tove är ju som sagt var min favorit och jag gillar inte calle alls.


You Me At Six › Gossip