sunday / november 28

tänkte att det kanske börjar bli dags att skriva ett litet, litet inlägg. det är länge sedan jag skrev och jag saknar det, men det är inte så ofta jag lyckas få tillgång till en dator dom här dagarna. för min lillebror anser tydligen att han har ensamrätt på alla datorerna som finns här hemma. och trots att han inte använder den just då så skriker han ändå så fort man går i närheten av den. det gör mig en aningen irriterad. men nu har jag alltså lyckats sno till mig datorn innan någon annan! hurra för mig!

som ni antagligen har gissat så har jag ännu inte fått tillbaka min dator. jag känner mig helt isolerad och tom utan att ha en dator att vända mig till dygnet runt. och jag funderar allvarligt på att stämma elgiganten. dom skulle antagligen dö av skratt, men jag känner mig ensam. det har gått fem veckor och 4 dagar sedan jag blev av med den. fem veckor och fyra dagar sedan jag kunde logga in på msn när jag vill. fem veckor och fyra dagar sedan jag fick skriva på min bok. och en himla massa veckor sedan jag hade tillgång till photoshop. ja, ni fattar?

nu ska jag fortsätta kolla one tree hill, och sedan äta middag.
November 21.

Lördag kväll. Jag har ännu inte fått tillbaka min älskade lilla dator. & jag börjar bli en aningen grinig & sur. Det har snart gått fem veckor sedan den  kraschade & pappa var in med den samma dag. Det är skandal tycker jag. För om man har blivit lovad att det ska ta omkring 3 veckor ska man inte behöva vänta hur länge som helst. & dessutom, eftersom det var så stora fel på den att dom måste skicka iväg den till ett helt annat företag för att dom inte kan fixa det, skulle det vara mycket billigare för dom att ge mig en ny dator. Men det verkar som att jag är den enda som ser det. Men om dom nu tycker att det är så roligt att laga datorer så hoppas jag att dom lagar vartenda litet fel som jag bad pappa ta upp. För annars kommer jag bara att gå in med den igen!


Just nu ligger jag & Malte the tax på soffan & gör mest ingenting. Det börjar snart bli dags för deras kvällspromenad, men jag försöker dra ut på det så länge som jag kan. Har ingen lust alls att gå ut i snöstormen. Eller ja, jag vet iofs inte om det är snöstorm längre, men det var det i morse & man kunde knappt ta sig fram.  Önskar att jag kunde få slippa ta ut dom för en gång skull.
I morse när jag var ute med doggsarna på deras morgonpromenad mötte vi en lite äldre man (som möjligen kan vara våran granne, men jag är inte helt hundra) som kom dragandes på en spark med en enorm julgran på. När han gick förbi såg jag att en liten pojke stod bak på sparken och styrde den samtidigt som han sjöng julsånger. Det tyckte jag var himla gulligt & jag vart genast på bra humör. För själv har jag gått & haft julkänslor i flera dagar nu.

För övrigt så har det inte hänt speciellt mycket idag. Har egentligen bara hunnit äta frukost, kolla mina mejl en snabbis & sen skulle jag ha läst en stund under förmiddagen men jag lyckades slockna. Inte så konstigt egentligen då jag inte har sovit speciellt bra under dom sista dagarna.
Förresten så hittade jag Hangmans curse på Ginza för endast 10 kronor. Är så lycklig då jag har försökt hitta den överallt utan att lyckas. Det fanns en version av den på cdwow för 99 kronor, men den filmen gick inte att spela här i sverige. Så vem bryr sig om det är hyrfilmsversionen?!

& god kväll förresten.
London / 2009.08.02
Westminister / 2009.07.31

Madame Tussads / 2009.07.29

jag har ju lovat er london bilderna superlänge nu men ännu har ingenting hänt. hittade dock backup-cdn med bilderna idag och lyckades lista ut hur man laddar upp dom. Här kommer dom första bilderna, som vi fotade på Madame Tussads: (vissa har hamnat fel väg och jag lyckades inte spara dom som dom ska vara)