Onsdag.

hello beautiful. jag har fortfarande ingen dator, så det lär inte bli många fler inlägg än det här förren jag får tillbaka den. lyckades sno till mig mammas dator, som hon lånat TILL MIG medans min är inskickad, från min lillebror. jag har inte ens fått komma i närheten av den här jäkla datorn på flera dagar. om han tar med sig båda datorerna till pappa så får han skylla sig själv, han har inte ensamrätt på den enda som funkar här! nej nej. den där jäkla ungen stör mig så mycket ibland.

förhoppningsvis så får jag tillbaka den snart... jag känner mig helt tom utan den.


egentligen skulle jag haft möte med skolan idag. men.. ja.. nej..


Paus från bloggandet.

Min dator är ju som sagt var totalkraschad. Så från och med nu och ända fram till jag får tillbaka den/ får en ny så kommer jag inte att blogga eller göra bloggdesigner.


Star girl in space.

Jag är så stolt! så stolt att jag sitter här och praktiskt taget gråter. det är ju mina älskade pojkar, och dom har fått sin låt spelad i rymden! i dag faktiskt, den 21 oktober 2009. hur stort är inte det?!


 
...

kraschad dator. bara så att ni vet.


Where would we be if we couldnt dream?

tjingeling i natten allihopa. jag har precis slagit igång den nyaste harry potter filmen, fast nu är den visserligen pausad. jag vet inte varför jag alltid gör samma sak varenda gång, får en två timmars lång film att bli fyra timmar.  en ovana antar jag. men jag känner mig så himla rastlös denna natten. det gör jag visserligen större delen av nätterna under veckan, men det gör det inte mindre frustrerande för det!

dagen har varit en typisk söndag. det har inte hänt mycket, men det gör absolut ingenting alls! är dock fortfarande lite sur över att jag missade säsongstarten av gossip girl. trots att jag ca en timme innan den började satt nere i köket och sa åt min kära mor: gossip girl börjar ju idag igen. du får inte missa den. jaja, så kan det gå. men som tur är så går den i repris någon gång under morgondagen. tror jag i alla fall. den brukar alltid göra det.

nej, nu är det slut med meningslöst babblande från min sida. kände mig tvingad att skriva åtminstone ett inlägg innan jag går och lägger mig.


god natt på er.


note to self:
skriva en lista över saker som jag undrar över innan nästa möte med syon (?) på skolan.
möjligen skriva ett par reviews trots att jag inte har någon aning om när dom ska vara inlämnade.
göra bloggdesigner åt två personer. 
lämna tillbaka böckerna till moster som jag haft i över ett år.
Saturday.

tjingeling allihop. jag har precis kommit innanför dörren. tänkte slänga in ett litet, litet inlägg innan jag måste springa ner för att städa, laga mat och ta ut doggsarna på deras kvällspromenad. just nu ligger jag och svarar på kommentarer, det börjar väl bli dags att ta itu med det. jag väntar alltid alldeles för länge att dom som jag svarar inte ens kommer ihåg vad dom skrev från första början. jag ber om ursäkt. men ni förlåter väl mig? *blink blink blink*


jag vet att jag undviker att ta upp det ämnet som ni alla som känner mig förmodligen undrar över. men vad vill ni att jag ska säga? shit happens. man måste hitta ett sätt att hantera det och sedan gå vidare med sitt liv. vem vet, det kanske blir bättre så här?
...

förresten så låter det som att någon är nere i köket och gör rostbröd. klockan är liksom tre, mitt i natten!


Fredag/ lördag natt.

tjingeling i natten. just nu sitter jag här och försöker koncentrera mig på min serie. det är inte mycket kvar nu. bara drygt ett avsnitt. men jag känner att jag egentligen inte har någon ork till det. känner mig alldeles för trött för det. men jag känner mig alldeles för pigg för att kunna sova. eller så kanske jag är alldeles för trött för att kunna sova. kan man vara för trött för att kunna sova? för jag känner mig alldeles slut, men när jag lägger mig ner och blundar så blir jag alldeles pigg igen. det är ett av livets mysterier antar jag.
We are the world, we are the children.

hallåjsan allihopa. har precis kollat klart Idol. det var michael jackson tema i kväll. jag har aldrig varit ett stort fan av honom men har (hade?) en hel del helt otroliga låtar. det är väl typiskt att man ska upptäcka det först nu, när han inte längre finns kvar.
jag är lite orolig att tove åker ut i kväll. hon gjorde kanske inte så bra ifrån sig som hon hade kunnat. men sen var det ju också en svår låt att göra. håller tummarna korsar fingrarna för henne.

och tack för alla era supersöta kommentarer! ♥
Friday.

tjingeling allihopa. och god morgon på er. ni har ingen aning om hur länge jag har suttit här och försökt skrapa ihop ett litet, litet inlägg. i snart 2 timmar! men det är def. inte så enkelt som det kan verka, när man inte har det minsta inspiration kvar i kroppen. :S jag undrar vars den har försvunnit igen. jag som just hade fått den tillbaka.

just nu, förrutom att jag känner mig otroligt frustrerad över bristen på inspiration. ligger jag nerbäddad under täcket och kollar säsong två av Hex. det är riktigt länge sedan jag såg den sist, och jag har gått omkring i flera veckor och haft lust att se den. men det har bara inte blivit av förren nu. jag måste väl vara den segaste människan i världshistorien.

jag har varit vaken ett bra tag nu, faktiskt. det är ganska så omöjligt att sova i det här huset när lillebror sitter i rummet brevid och spelar HÖG musik samtidigt som han skriker och svär och slår i databordet.
Thursay.

tjingelingeling allihopa. jag har precis tagit med mig doggsarna ut på våran kvällspromenad. mitt under min serie! men det var en sån här härlig höstpromenad som man kan behöva ibland om man vill rensa tankarna. för höst är precis vad det är. under natten har det hunnit bli såpass varmt att praktiskt taget all snö har tinat bort. och värmen har hållt i sig hela dagen. det är först nu senare under kvällen det har börjar bli lite småkyligt. så nu har all den snö som tinat upp fryst på till ett täcke av is, vilket gjorde att jag höll på att bryta benen av mig.
när vi smög igenom skogen lyckades hundjäklen, smalte the tax, snurra íhop sitt koppel med ett jäkla träd med 20 grenar. så jag fick spendera en kvart (inte riktigt) med att försöka få loss honom från trädet, vilket inte var det enklaste då han trodde att han kunde föjla med mig när jag sprang runt trädet som en idiot! ;)

resten av kvällen ska spenderas framför tvn med choklad, chips och min serie, Hex.
Do or dont?

hejsan svejsan och tjingeling allihopa. jag har lite beslutsågnest denna torsdagen i mitten av oktober. ni vet väl vid det här laget att alla ska få gratis, eller rättare sagt utan extra kostnad, vaccin mot den nya influensan. jag fick hem mitt formulär tidigare idag från skolan. så nu måste jag alltså bestämma om jag ska ta sprutan eller inte. men det är svårt att bestämma. hur ska man kunna bestämma sig om man ska ta vaccinet och riskera att bli totalt förlamad eller välja att inte ta den och istället riskera att drabbas av influensan? nu vet jag inte hur stor chansen är att man skulle få någon bieffekt av vaccinet. är inte så insatt i allt det där, men vågar man chansa? och hur stor är chansen att man drabbas av influensan? av vad jag har läst om den så verkar den inte vara livsfarlig. visst finns det undantag. men det finns det väl i allt?

så ja, jag har ingen aning om hur jag ska göra. antar att jag måste väga fördelar mot nackdelar.

hur ska ni göra? ska ni/ låta era barn ta vaccinet?
My boys!
Sunday.

 tjingeling och god kväll allihopa. jag
 överlevde natten minnsan, även om den nu kändes alldeles
 för lång.

 just nu ligger jag nerbäddad under täcket och kikar på en
 film som går på femman nu under kvällen. Superman 
 returns
, tror jag den heter.  jag har ju inte sett den ännu så det blir perfekt så här en söndagskväll. i alla fall tills det börjar bli dags för mig att ta ut doggsarna på deras kvällspromenad. vilket jag verkligen inte ser fram emot. det har blivit så himla kallt att man utan att överdriva håller på att frysa baken av sig.

den här dagen har inte varit så där jättemycket att hurra för. jag lyckades sova ända fram till klockan 12. det var då smalte the tax knackade på dörren och ville komma in. eller var det kanske lillebror som ville låna film? i vilket fall som helst så tog det inte länge innan taxen skulle komma in och mysa. så då var det bara att stiga upp och släppa in honom, för annars hade det funnits stor chans att hitta en pisshög någonstans. resten av dagen har jag spenderat i sängen. mest framför datorn. har gått igenom alla kirunesbloggar igen. jag tycker att det är jätteintressant att läsa sådana bloggar.

nu ska jag sluta babbla på om min väldigt händelselösa dag och ta ut hundarna. jag tycker att det börjar bli dags nu. för då kan jag koppla av framför filmen, och faktiskt få se slutet på den, innan min serie börjar. Supernatural. det är ju det jag har gått och väntat på hela veckan.

ciao ciao.
Saturday.

tjingelingeling allihopa. just nu sitter jag och förbereder mig mentalt på en hel kväll och en hel natt i mörker. jag vet att jag var glad igår över att det inte var förrens i kväll dom skulle slå av all ström, men sen kom jag att tänka på: vad i hela fridens namn ska jag göra hela kvällen utan ström?! hade det varit från klockan tre igår natt då hade det ju ialla fall varit dags att börja sova. men nej, nu ska dom slå av allting en lördagskväll klockan 11. vad tänker dom med? tänker dom alls? KORKSKALLAR! det här är ju bara för tragiskt alltså. fast lite mysigt är det. tänk er att det är alldeles kolmörkt överallt och en massa tända ljus!


i dag, den 10de oktober 2009, har det inte hänt speciellt mycket. känner mig riktigt sjuk om jag ska vara ärlig. har problem med bihålorna (heter det så?) så jag håller på att svimma av smärta varenda gång jag ställer mig upp. så jag har mest bara tagit det lugnt framför tvn. låg kvar i sängen till någon gång efter klockan 4. har egentligen bara hunnit äta frukost och baka två kladdkakor. skulle egentligen ha gjort det igår men orkade inte..
YAY!

Det är bara mammsen som snackar goja. jag får behålla min ström ända tills i morgon klockan 23.00. behöver jag säga att det här tas med ett stort YAY!? :D


No title.

hejsan svejsan och tjingeling på er allihopa. tänkte försöka hinna slänga in ett snabbt inlägg. jag känner mig en aningen panikslagen just nu. okej, panikslagen är antagligen inte rätt ord. det är faktiskt en underdrift. det är nog mer på gränsen till ren ångest. för i natt klockan tre så bryts min ström av någon anledning. så då tvingas jag sitta här hela natten, ensam i mörkret. något som jag inte direkt ser fram emot. jag menar, visst det är ju riktigt trevligt att sitta här utan dator, utan tv, utan radio och utan musik, kan inte ens läsa för att jag ser ingenting, men inte mitt i natten tack!
i would give it all away,

for only one more day with you.

on your side, neverstore

tjingeling allihopa. och god morgon på er. fast egentligen skulle jag inte gå så långt och säga att det här är en god morgon. tvärtom faktiskt. vaknade med migrän, igen. tredje dagen i rad nu. inga migräntabletter, hundar att ta ut och en familj som bara bryr sig om sig själv. så ja, man kan nog säga att jag är på ett jäkla humör.

just nu ligger jag och smalte the tax nerbäddade under varsit täcke och myser samtidigt som vi lyssnar på älskade neverstore. eller jag lyssnar på älskade neverstore i alla fall.

 

förresten, kommer någon av er ihåg den serien, Dawsons creek tror jag att den heter, som brukade gå hela tiden förrut? jag minns hur mycket jag älskade den. och att jag aldrig i livet kunde missa ens ett enda avsnitt.
i vilket fall som helst så går den serien i repris nu under nätterna på tv4+. från första början. det är inte alls samma sak att se den nu det var att se den då. nu känns den så himla b - aktig och löjlig. men det är ändå en hyfsat bra serie och funkar fint till att fördriva nätterna med.

nu ska jag kila ner och kolla om jag hittar någonting att äta till frukost. ja du hörde rätt, frukost.
I sing now for all of you..

..with no one to hold on to
for all of the broken hearts out there
waiting for someone to be near.

hold on, neverstore

hejsan svejsan allihopa. just nu sitter jag och pillar omkring lite i stil&kodmallarna samtidigt som jag lyssnar på neverstore. det känns som år och dar sedan jag lyssnade på älskade neverstore. och det är det väl kanske också. jag minns inte ens när jag lyssnade på dom sist. det kommer ju ut ett nytt album av dom snart. om det inte redan har kommit ut? jag håller inte riktigt koll längre på saker som jag vill ha eftersom jag ändå inte har några pengar att slösa.

jag har faktiskt nästan precis vaknat. somnade någon gång vid 8 / 9 tiden och har sovit ända sedan dess. det är ju inte så konstigt att jag inte kan sova under nätterna när jag sover under kvällarna istället.

tidigare under kvällen fick jag ett infall att baka en kladdkaka. jag hade inget recept, vet inte vars jag har gjort av det (?) så jag googlade fram ett recept och kakan vart sjukligt god! så där perfekt och kladdig. yummie. till och med lillebror åt av den, och han har bestämt sig för att aldrig äta någonting av det jag bakar. så jag antar att det är bra kritik?

sen hade jag ett riktigt mysigt samtal med reksi tidigare under dagen. jag har inte pratat med henne på alldeles för länge! hon är så lätt att prata med och man blir alltid så himla glad.

men nu känner jag att jag babblar på alldeles för mycket om alldeles för lite. så jag ska fortsätta med det jag höll på med innan jag började skriva. vilket betyder pilla i stil&kodmallar samtidigt som jag lyssnar på älskade älskade neverstore. jag insåg inte förren alldeles nyss hur mycket jag har saknat dom. tacka gud för jacob widen alltså.
Nothing goes to plan..

..its all a game of chance they say in wonderland.

ultraviolet, mcfly

hejsan svejsan allihopa. jag hade en sån udda, men väldigt mysig på något sätt, dröm i natt. i korta drag var jag tillbaka i london´london igen och besökte alla dom ställen jag inte hann med sist. jag träffade mcfly och sedan fick jag följa med dom och träffa drottningen istället för dougie, eftersom han inte fick på sig sin favoritklänning.

vi kan nog alla hålla med om att jag har sett transylvania - videon alldeles för många gånger.jag har just varit ute i snöstormen med hundarna. jag tror att jag missbedömde mängden snö när jag bestämde mig för att gå igenon skogen trots att det är full vinter ute. så när vi väl kom ut på gångbanan var mina skor fyllda med snö. inte den bästa känslan kan jag ju tala om.

just nu ligger jag i sängen och lyssnar mcfly. som vanligt då. idag slog jag faktiskt, hör och häpna, igång just my luck. det albumet har jag inte lyssnat på år och dar då alla låtar redan finns på alla dom andra albumen.
ligger och funderar på vad jag ska göra av den här dagen. kanske kommer jag bara att ligga och slöa i sängen. kanske kommer jag att läsa lite. eller kanske hittar jag på något roligt. det återstår att se.


...

hej hej i vinterkylan. det har hunnit bli så kallt att jag har varit tvungen att gå och hämta in elementet. det är ju bara oktober. jag brukar oftast klara mig utan elementet till november/december. jag har precis ätit middag och tagit med doggsarna ut i kylan på deras kvällspromenad. det är dagar som denna som jag svär över mig själv att jag någonsin gick med på att skaffa hundar. jag menar, visst jag älskar mina små pojkar men jag har ingen som helst lust att gå ut och frysa häcken av mig för det.


i´m getting tired of asking

this is the final time
so did i make you happy?
because you´ve cried an ocean
when theres a 1000 lines
about the way you smile
written in my mind
but every single word´s a lie.

pov, mcfly.

hej hej hallå hörrni. jag känner mig alldeles seg ihjärnan och trött och sjuk idag. det måste vara en sån här dag när precis allting bara blir fel, det känns som det i alla fall. eller så kan det kanske ha någonting att göra med att jag inte kunde somna förren någon gång efter 9 i morse? i alla fall så ligger jag nerbäddad under täcket och fryser, tycker synd om mig själv, lyssnar på älskade mcfly och äter choklad. eller åt choklad. den är slut nu.
Söndag.

hejsan svejsan allihopa. den här dagen, en söndag i början av oktober (hör ni hur poetisk jag låter!), har varit alldeles för lång, känns det som. var tvungen att stiga upp riktigt tidigt i morse. okej, riktigt tidigtför mig i alla fall. redan någon gång strax efter 12. jag vet! jag känner mig helt förfärad  själv. så tidigt har jag inte kommit mig upp på flera veckor. kanske till och med månader. nåja, i vilket fall som helst så var det riktigt jobbigt att ta sig upp i morse eftersom jag inte kunde somna förren någon gång efter 4 i natt. låg och kollade en av mina favoritfilmer, hangman´s curse, som jag inte har sett på flera år. men det gjorde att den var ännu bättre än jag kommer ihåg att den var. tyvärr lyckades jag inte se klart hela filmen eftersom den började tokhacka när det var ca 10 minuter kvar tills den var slut. jag ägnade omkring 10 minuter åt att försöka få den att funka. men icke. så jag fick slå av och kolla gamla repriser av invasion istället.

nu märkte jag att jag helt har kommit ifrån ämnet igen. men i vilket fall som helst så slapp jag i alla fall ta ut doggsarna. yay. känns som att jag alltid måste gå med dom på morgonen. fast då har ju jag äran att ta med dom ut på deras kvällspromenad istället. vilket jag inte direkt ser fram emot med tanke på att det är nysnö ute vilket betyder att det är svinhalt. aj aj, hur ska det här gå?

idag har vi spenderat ett par timmar hos andreas, therese och barnen. det är ju kanelbulledagen idag och lova hade bakat goda´goda bullar som hon bjöd släkten på. sen delade hon ut inbjudningskort till hennes kalas. som är den 30nde mars nästa år. :}

just nu ligger jag och väntar på att det ska bli dags för doggsarna att gå ut på kvällspromenaden, det börjar väl bli dags snart. och efter det ska jag slöa hela kvällen framför tvn. det är ju supernatural i kväll.


So here´s another song for the radio..

..and here´s another line from the heart. So dont pretend you hate us and then sing along, coz we all look the same in dark.
 
One for the radio, McFLY.

Hej å hå alla. I dag är det en sån här perfekt höstdag här uppe i Kiruna. Solen skiner och frosten ligger kvar över marken. Just nu ligger jag nerbäddad under täcket och lyssnar McFLY och läser några av mina favoritbloggar samtidigt som jag försöker få ihop ett blogginlägg. Det känns som att min inspiration inte riktigt är tillbaka ännu, men det är på god väg. Hoppas jag i alla fall. För jag känner mig helt tom utan den.


Det känns som att dagen precis har börjat, trots att jag har varit vaken sedan någon gång efter 1 redan. Jag känner mig av någon anledning förvånansvärt pigg och glad idag. Även fast jag knappt har sovit någonting i natt. Vet inte exakt när jag somnade i morse. Men det var def. någon gång efter att pappa åkte till Norge eller vars det nu var dom skulle. Jag låg vaken och kollade Wild child till kvart över 7 och sen efter det kunde jag inte sova på en bra stund. Så jag skulle gissa på att klockan var någon gång efter 8 när jag väl slocknade.

Det var svårt att komma upp i morse. Jag var så otroligt trött, men efter en snabb dusch och en morgonpromenad med doggsarna kände jag mig fit for fight. Jag älskar morgonpromenader med doggsarna under hösten. Färgerna är underbara och jag älskar hur hösten får mig att känna mig.

Nu har jag ett litet nödläge att ta itu med.


Detta fält måste fyllas i

Jag satte mig ner framför photoshop en sväng och lyckades glömma bort tiden. Vet inte om det är någon vits att försöka sova nå mer. Klockan är ju ändå snart fem. Snart dags att stiga upp.

Kanske sätter jag igång den där filmen jag hade tänkt se tidigare?
Friday

Hej alla. Idag är det helg igen. Just nu ligger jag nerbäddad under täcket och filten och tycker synd om mig själv igen. Det har visst börjat bli en vana. Jag hostar som en dåre och känner mig sjukare än någonsin. Har precis kikat klart en film som gick på fyran under kvällen. I still know what you did last summer. Har visserligen sett den ett par gånger redan och det är inte en av mina favoritfilmer. Men det fanns ingenting annat att se så då fick det bli den.

Fredagskvällen har spenderats framför tvn med Idol, glass, choklad och nötter. Och jag har bara en sak att säga. Tove! ♥ Hon måste vinna! Det är någonting med henne som gör henne så himla fantastisk. Och sen påminner hon på något sätt lite om Amanda Jenssen. Håller ni inte med eller har ni fått nån egen favorit?

För övrigt så har det inte hänt så mycket idag. Vaknade någon gång efter 2 på förmiddagen efter att ha legat vaken större delen av natten. Läste en timme eller två, Twilight, innan jag somnade igen med migrän. Sen vaknade jag inte förren efter klockan fem när mamma ringde och väckte mig. Så jag har inte hunnit göra så mycket annat än att handla och laga mat.

Känner mig inte riktigt trött ännu så jag funderar på om jag ska orka slå igång en film eller läsa. Det återstår att se. Nu borsta tänderna.
In the silence of the city..

..smiles are washed away.


Silence of the city, McFLY.

Hej alla! Just nu ligger jag och läser Camey´s blogg och är så avundsjuk att jag håller på att dö över att hon har fått se McFLY´McFLY live så många gånger. Medans jag inte har fått se dom live så mycket som en enda gång. Vars är rättvisan här i världen? För om man tänker efter så borde det ju vara min tur snart? Eller hur? Nej, vissa människor bara hatar man att gilla, och Camey är en av dom. För även om jag inte gillar det så läser jag hennes blogg varje dag, och hon är en av mina favoritbloggare.

I dag är en sån här seg dag som man bara inte kan uppskatta eftersom man är så uttråkad. Jag har praktiskt taget legat framför datorn hela dagen och inte gjort någonting alls. Jag nyser, jag tycker synd om mig själv, jag lyssnar på McFLY och jag stirrar rakt ut i ingenting.
Idag är en sån här dag när man känner sig trött i hela kroppen och inte orkar göra någonting. Jag har varit på väg ner för att laga mat sen klockan 4. Och vad är klockan nu? Jo, den är kvart över 6.
Idag är en sån här dag när man bara vill krypa ner under täcket och sova bort hela dagen. Men man orkar liksom inte.

Nu ska jag antingen gå ner och äta någonting, eller så ligger jag kvar här en stund till..