I can feel it coming in the air tonight

Whoooh! Länge sedan. Det är nästan så att jag förväntade mig att det skulle se annorlunda ut här inne, men det gjorde det inte. Det ser precis ut som jag lämnade det. Goodie!


Som jag skrev sist när jag var inloggad här på bloggen, vilket tyvärr är ett bra tag sedan, så har jag inte mått så bra på sista tiden. Så jag har helt enkelt behövt lite tid bort från allt som känns som ett tvång, dvs bloggen bland annat. Jag hade dock inte planerat att uppehållet skulle vara i flera veckor.
Jag börjar i vilket fall som helst må lite bättre nu. Jag har fortfarande panik & ångest ibland men jag sover i alla fall inte dagarna igenom. Vilket alltid är positivt, eller hur? Lets leave it there, shall we!

Det har hänt en hel del sedan sist, men det mesta är inte ens värt att nämna här på bloggen. En liten rolig nyhet är i alla fall att vi har fått en till liten bäbis här i släkten. Det hände iofs innan jag tog en break från bloggen men jag tror inte att jag hann nämna det innan. Det är Ante & Therese som är dom skyldiga den här gången & den 14 September kom en liten pojke till världen. Mysig värre, speciellt när det inte är ens egen unge. Då är det bara att mysa lite med honom & sen lämna bort honom igen när han börjar skrika. Praktiskt!
I vilket fall som helst så åkte jag & mams förbi dit en sväng tidigare under dagen för att träffa honom. Tro det eller ej men vi har faktiskt inte hunnit göra det ännu. & oj en sån söting. En exakt kopia av Vilmer.

Nu ska jag i alla fall börja avsluta här. Det är alldeles strax dags för Smalte att gå ut på sin kvällpromenad & efter det ska jag mysa framför någon serie eller film.

I morgon har jag tid hos frisören igen.
A whisper from the wind, and I can't help but listen.I absolutely love Enter Shikari ♥
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
.

Hej kära läsare. Jag tror att det börjar bli dags att komma med en liten förklaring till varför jag har varit så himla dålig på att blogga / svara på kommentarer / svara på mejl / chatta osv.
Jag har inte mått speciellt bra dom här senaste veckorna. Månaderna kanske till & med. Psykiskt menar jag. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det bättre än att det känns som förrut. Innan jag lyckades ta mig ur depressionen för ett par år sedan.
& som ni kanske förstår så ligger min inspiration nere på 0 därför. Så jag har bestämt mig för att inte längre ta emot designbeställningar för tillfället. Jag har redan skrivit till dom som står i kö & bett om ursäkt. Jag hoppas att ni förstår. I´m really sorry!
& när det kommer till bloggen.. Vi får helt enkelt se. Jag tänker inte ta en bloggpaus, men jag tänker inte heller tvinga mig själv att blogga.
@ harrypotterfanfiction.com

Jag började läsa en jättebra fanfic igår. Jag hade läst 10 kapitel när jag plötsligt kom på... Jag HAR LÄST DEN REDAN! Damn!


´

Politik är urtrist. Tro inte att jag tycker något annat. Det måste utan tvivel vara ett av dom tristaste ämnen man kan skriva om, MEN jag har fortfarande ett par saker att säga inom ämnet. Så därför får ni hoppa över det här inlägget om ni varken orkar eller har lust att läsa det utan att jag använder det emot er vid ett senare tillfälle.

Det är ju, som ingen av er har kunnat missa, bara ett par dagar kvar till valet nu & jag har fortfarande inte lyckats bestämma mig hur jag ska rösta. Jag känner mig så himla osäker. Jag trodde att jag hade bestämmt mig, men jag är inte alls lika säker längre.

Ska jag rösta taktiskt som många faktiskt kommer att göra i år & rösta på dom jag borde rösta på? Eller ska jag rösta som jag först hade planerat & rösta på dom jag vill rösta på.

Egentligen spelar det väl ingen roll hur jag än röstar, för vi alla vet väl att det inte kommer att bli något byte av regeringen efter valet. Dom blåa KOMMER att vinna, vilket sätter Moderaterna vid makten ännu en gång.

Jag är inte helt hundra på hur jag känner angående det längre. Jag är ju som sagt var inte direkt insatt i politik så jag har bara lyssnat på vad andra har sagt. Jag har dock läst på lite om deras politik & dom har en del intressanta punkter, vissa saker av det dom säger är logiskt & jag håller med dom. Jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte gör det. Men som sagt var kan vi ju inte ignorera det dom har ställt till med under dom senaste 4 åren när dom har suttit vid makten så nej - jag kommer inte att rösta blått! DET är jag helt säker på..
He´s the reason for the teardrops on my guitar.

Lyssnar på; Taylor Swift´s Teardrop on my guitar.

Ja se det snöar, ja se det snöar, trala la la la la laaa. Nja, kanske inte riktigt. Men det kom faktiskt lite snöblandat regn i går kväll när jag & mams åkte på kvantum en sväng. Uscha. Hoppas det dröjer ett bra tag innan den riktiga snön kommer för jag är inte direkt sugen på att få vinter riktigt ännu. Vill hellre ha en lång mysig höst!
September 11.

Det är 9 år sedan idag. & jag har fortfarande svårt att fatta att det faktiskt hände! Mina tankar går till alla dom som förlorade någon i 9/11 attacken.
Heart.

För ett par dagar sedan frågade Mariam mig vad som är viktigast. Mcfly eller Harry Potter. & Hon var ganska bestämd när hon sa att jag bara fick välja en av dom.

That´s easy, svarade jag.

Mcfly!

Varför?

För att dom kinda saved my life. Det kanske låter konstigt, men det är så det är. När jag var som allra deppigast att jag inte orkade kliva ur sängen på morgonen, inte kunde lämna huset utan att få en panikattack eller träffa min egen släkt överhuvudtaget så vad det dom som fick mig att le. Jag låg hemma i mörkret hela dagarna & lyssnade på alla deras album på repeat. & det var det enda som fick mig att drömma. Att hoppas. Det är därför dom betyder så otroligt mycket!

So now you know that.
´

Från Radio:ACTIVE backstage dvd;
The vampire diaries / The return

Ä N T L I G E N ! Efter flera månaders väntan är The Vampire Diaries äntligen tillbaka med en helt ny spännande säsong! Det första avsnittet på säsong två sändes i går i USA.Markera spoiler texten för att läsa mina tankar om avsnittet.
Okej. Ni minns väl hur den första säsongen av The vampire diaries slutade? I know I do! & Jag kan även tala om för er att det lämnade mig både frustrerad & full av frågor. Några av dom frågorna fick jag svar på i gårdagens avsnitt.
Så. Damon visste inte om att det var Katherine han kysste istället för Elena. Jag som var helt hundra på att han insåg det efter att han kysst henne. Men han verkade både förvånad & frustrerad när Elena inte hade någon aning om vad han pratade om. & en aningen sårad.
Jeremys plan att dö & förvandlas till en vampyr misslyckades alltså. Big time. Kanske lika bra det nu när han inte har någon Anna att spendera evigheten med.
"Uncle"John klarade sig. För tillfället. Men varför försökte Katherine egentligen döda honom?
Katherine har sprungit omkring & lekt Elena. Trots att både Damon & Stefan vet om att hon är tillbaka. Av vilken anledning?
Älskade Katherine aldrig Damon egentligen eller utnyttjade hon bara honom? Sa hon det bara för att hon är en bitch som inte bryr sig om någon annans känslor?
& Damon tog dödade JEREMY?! Gjorde han det för att hämnas bara för att Elena inte känner samma sak för honom som han känner för henne eller visste han att Jeremy hade Uncle Johns ring & bara ville skrämma henne?
& vilken sida står Damon egentligen på? Han verkade inte direkt motvillig när han erbjöd Katherine att dom skulle glömma allt som hänt.
& Caroline då? Hade hon nog mycket av Damons blod i sig för at förvandlas till vampyr eller kommer hon att fortsätta vara död?I'm gonna be the last one standing,

Egentligen hade jag tänkt slänga in låten tidigare men mitt youtube slutade funka innan jag hann göra det.
I throw my hands up in the air sometimes.

Okej. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag kan bli så fruktansvärt frustrerad på vissa människor. När jag & mams var & handlade på kvantum lite tidigare under dagen så stod det två stycken kvinnor framför oss i kassan, som uppenbarligen inte var svenska. Dom kunde inte ett enda ord på svenska & det var knappt att dom kunde engelska heller.

Men i vilket fall som helst så ville dom ha ut pengar från deras konto. Mer pengar än vad dom hade. Typ 200 kronor mer än dom hade! Den stackars tjejen som satt i kassan sa flera gånger att dom bara hade 95 kronor på kontot. Men det var ingen av dom som lyssnade. I stället fortsatte dom att dra kortet & trycka in koden upprepade gånger.

Så vi blev kvar i kön i ca 10 - 15 minuter innan dom accepterade vad hon sa & gick därifrån. Fast sen när vi var på väg ut till parkeringen såg vi att dom bara hade bytt kassa & fortsatte trackasera personen som jobbade i den kassan i stället.

Jäkla korkade människor! Blir så irriterad på folk som varken fattar eller accepterar vad folk säger!

Lugnar ner mitt humör med Mcfly´s cover på Dymamite.
September 10.


Grattis till mams som fyller 39 år idag.
I´ve got a theory.

För ett par dagar sedan, tror att den kan ha varit samma kväll eller möjligen kvällen innan matt-händelsen, upptäckte jag något.. misstänkt uppe på himlen. Precis ovanför skogen som jag & Smalte går igenom varenda dag. Någonting som såg ut som en stjärna. Bara det att den inte blinkade, var ljusare & alldeles för stor för att vara en stjärna. Min teori var genast UFO.

Visst det är antagligen något urtrist som.. en satellit eller liknande. Men eftersom det inte ens är hälften så spännande som UFOn så tycker jag att vi håller oss till min teori.. Right?


You are my sweetest downfall, I loved you first.

Mams pratade tidigare idag om någon tjej som var med i gårdagens avsnitt av idol, som enligt henne var otroligt bra. Så naturligtvis vart jag nyfiken & var tvungen att leta upp videon. Hon sjöng en låt av Regina Spektor. Min favoritlåt av Regina Spektor. Så sjukt vacker låt att man bara vill gråta.


{hittade ingen ibäddningskod, så jag lägger upp orginalet istället}
Mcfly´s Party Girl

I söndags släppte Mcfly deras första singel från det nya albumet {det första dom släppt på 2 år}, Party girl. & det gör att jag längtar ännu mer till November.

& nu har jag äntligen beställt hem den. I´m so excited!
Har ni köpt singeln ännu?
Fairytale got twisted and decayed

Okej. Jag vet inte vad ni läsare tycker, men enligt mig så har bloggen börjat bli så fruktasvärt tråkig! Jag har ingen som helst inspiration & istället för att skriva om min dag & mina tankar så slänger jag in massa onödiga inlägg.. Jag måste bli bättre på att blogga annars är det lika att lägga ner hela bloggen & I don´t wanna do that!

För ett par dagar sen när jag & Smalte skulle gå ut på våran kvällspromenad höll grannfrun mitt emot oss på att skrämma skiten ur stackar Smalten. Samtidigt som vi klev utanför dörren kom hon ut med en stor tvättkorg med mattor i som hon skulle hänga ut på tork. & Smalte som har blivit en stor fegis tyckte inte om det! Han praktiskt taget hoppade rakt upp i luften & landade i grannens buske när hon började slå ut mattorna. Sen kunde jag knappt få honom därifrån. När jag började dra i honom började han morra & jag fick slita i honom som en dåre ända tills vi började närma oss skogen som vi alltid går igenom..  & sen när vi började närma oss grannhuset igen sprang han före hem & skyndade sig till dörren.

Stackars skrutten. Han som aldrig har varit rädd för någonting. Han klarar av nyårsafton hur bra som helst, istället är det grannfrun & en matta som tar livet av honom. Jag tror att det har blivit så sen Babalouie somnade in. Han är som en helt annan hund nu. Han är hur lugn som helst & beter sig hur bra som helst. & som sagt var; FEG. Han har börjat vägra gå in i skogen numera om man inte går in före honom. Han stannar, helt paralyserad ca en meter ifrån stigen & väntar på att hans mami har gått in innan han kan följa med. Åh min älskling. ♥

I dag har jag & mams varit i väg större delen av dagen. Jag hann praktiskt taget bara stiga upp (14.07 för att vara exakt!), ta ut Smalte på hans "morgonpromenad" (det är tur att han är en natthund lika mycket som jag är en nattmänniska. Han är vaken hela nätterna tills vi går & lägger oss & sen sover han tills vi vaknar. Duktig gosse!) & äta lite innan vi åkte upp på stan för att hämta upp mormor & Christer. Jag orkade inte ens sätta på mig ansiktet. Vi åkte i väg en sväng på coop & köpte lite presenter. Sen vid klockan 4 (I think) åkte vi vidare till moster Anna som bjöd på fika eftersom hon fyller år idag. 29 år. Woh. Grattis!


Oski´oski var helt vild idag. Det första han praktiskt taget gjorde när vi kom innanför dörren var att börja skjuta eld på oss med sin bil. Det höll han på med i ca 10 minuter. Sen försatte han & sprang omkring som en vilde. Han skulle äta upp all tårta. Han skulle äta upp alla kakor. Han skulle dricka upp allt kaffe. Han skulle dricka upp allt vatten. Han skulle äta upp allt PUSSEL. Han skulle äta upp Moas vagga. & till sist skulle han äta upp oss. Det höll han på med i ca 5-10 minuter. Sen satte han på sig en mask & började hoppa på oss. Han nöp. & han drog i kläder. & han "skrämde" oss.

Till sist satt jag, mams & mommo & sa; Hoppas Viggo kommer snart så han kan fortsätta plåga honom i stället. ^_-


Oski & Moa. {bild snodd från nsd}

Moa var riktigt mysig idag. Hon skrattade & hon "kramades" & hon höll hand & hon lät oss till & med hålla i henne utan att hon skrek hysteriskt. Fast... Sen spydde hon över hela mig. Inte lika mysigt.

Nu ska jag sluta babbla på & istället fortsätta kolla lite Supernatural.

Ciao.
Beautiful blogger award.

Jag har fått en award av Frida & Karin.Regler:
Som Awardvinnare ska du kopiera in awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Länka till den du har fått awarden av och ge sedan awarden till sju anda bloggare och länka dem.
Skriv sju intressanta saker om dig själv.

001. Min största dröm är att bli författare / journalist.

002. Jag är sjukligt intresserad av det övernaturliga. 

003. Jag kan läsa alla Harry Potterböckerna hur många gånger som helst utan att bli less.

004. Jag älskar disney.

005. Jag kan inte få nog av böcker som handlar om vampyrer.

 
006. När jag blir "stor" vill jag öppna en liten bokshop.

 

007. Jag har varit vegetarian sen jag var 13 år.

 

Jag ger en Award till:

Frida 
Karin

Martina

Mariam
Moster Anna
Tsukii
Miss magic girl
Layout; Beautiful mess.


Layout; Beautiful mess {featuring Kristen Stewart}
Skapad; 2010/09/08
Färdig; 2010/09/09
Ses bäst i; Internet explorer, i skärmupplösning 1366 x 768.

Headern & kodningen samt materialet nedanför är skapade av mig.
Penslarna kommer härifrån;
One. Two. Three. Four. Five.


Bilderna kommer från We heart it / google.

{Nu är det dags att sova. Kommentarer svaras på i morgon!}
Supernatural / Jus in bello


Supernatural / Episode 12, season 3 / Jus in bello

Sam Winchester: However many there are, they could be possessing anyone, anyone could just walk right in.
Dean Winchester: It's kind of wild, right? I mean's like they're coming right for us. Never done that before.
Sam Winchester: ...
Dean Winchester: 'S like we got a contract on us.
[Smiles]
Dean Winchester: Think it's because we're so awesome? I think it's 'cause we're so awesome.


Supernatural / Mystery spot


Supernatural / Season 3, episode 11 / Mystery spot


Dean Winchester:
[after Sam tells Dean he saw him get hit by a car] And?
Sam Winchester: And what?
Dean Winchester: Did it look cool, like in the movies?
Sam Winchester: You peed yourself.
Dean Winchester: Of course, I peed myself. Man gets hit by a car, you think he had full control of his bladder? Come on!
Mcfly / the crush tv
Cutie

Är inte det här det absolut sötaste ni har sett? ♥

(kommentarer svaras på senare)
Supernatural maraton

Jag har Supernatural maraton & kollar alla mina favoritavsnitt från dom första fem säsongerna eftersom säsong sex börjar om bara ett par veckor! ♥


Party girl / banned version
Box of pocky
Iconer, svarta.


Klicka för att ladda ner.

Regler för användning;
- Du får inte påstå att det är du som har gjort dom.
- Mina iconer är endast till för privat bruk och får till exempel inte användas i en design som du gjort till någon annan.
- Du måste ange mig som skapare av iconerna om du använder dom.


L♥ve

Ni kan aldrig gissa vad jag hittade tidigare under dagen när jag gick igenom lådan under sängen!

Min gamla älskade, pålitliga gameboy. Med Super Mario Bros spelet i!

Jag vet inte hur länge sedan det är jag spelade, men det är länge sedan! ♥


Valet 2010.

Jag sitter här & funderar på hur jag ska rösta nu när valet är så nära. Jag är inte mycket för politik, så jag har inte riktigt följt med vad som har pågått dom här senaste månaderna. Men vad jag vet är att jag INTE vill att Moderaterna vinner igen! Nej, dom FÅR INTE vinna igen! För låt oss vara ärliga; dom har inte gjort annat än att sparka på folk som redan ligger ner under dom här åren som dom har haft makten. Visst, jag är säker på att dom har fått bättre ekonomi till Sverige & blah blah blah. Men till vilket pris? Hur många överstressade & deprimerade människor som är sjukskrivna har dom tvingat tillbaka till ett arbete som dom egentligen inte klarar av? & hur många människor har tagit livet av sig bara därför?
Egentligen hade jag planerat att rösta på ett helt annat parti, inte feministpartiet eller vad dom nu heter som jag har skämtat om att jag ska rösta på. Men jag tror inte att jag kan göra det. För som jag sa, MODERATERNA FÅR INTE VINNA! Så jag kommer mest troligt att rösta på Socialdemokraterna eftersom det är dom som har störst chans att slå Moderaterna i valet. Så RÖSTA, I know I will.

Ska ni rösta i år? & har ni bestämt er för vilket parti ännu?
Rose & Adrian wallpaper.


En wallpaper med Rose & Adrian från Vampire Academy böckerna. Klicka här för att ladda ner den!


I want the world to know how beautiful you are

Good eveing, beautiful!

Är det september? Redan? Det känns som att sommaren inte ens hann börja innan hösten kom.. Well, here it is anyway.
Jag älskar hösten. Jag älskar allt som har med hösten att göra. Jag älskar när det börjar bli mörkt på kvällarna. Jag älskar färgerna på träden när löven börjar ändra färg. Jag älskar att man ibland får dra på sig ett extra täcke på natten för att inte frysa. Jag älskar att man kan tända ljus & krypa ner under en filt med en bok på kvällarna. Jag älskar lukten av höstregn. Jag älskar... Allt! Hösten är min favoritårstid.