What kind of fool

Nej nu jäklar! Nu har jag legat i sängen & latat mig alldeles för länge! Det känns som att det börjar bli dags att ta itu med disken & sånt innan jag & Mini har en chattdejt vid 6 tiden när hon har pluggat klart..
Än en gång har jag skjutit fram räkningarna & inpackning av kläderna. Dom tar jag i morgon i stället. Det är ju som sagt var bara lördag idag så det hinner ju inte direkt hända någonting under helgen ändå...
Glee

Okej, så här tycker jag! Om Rachel får sin Jesse i sista avsnittet för säsongen OCH Kurt fortfarande har sin Blaine så tycker jag att dom ska lägga ner Glee! Jag kan bara tänka mig vilka hemskheter som skulle kunna hända i nästa säsong. Dont get me wrong, jag älskar Glee. Det är min favoritserie. MEN om säsongen slutar som jag vill att den ska sluta så tycker jag att det är bättre att dom lägger ner serien innan dom förstör allt i nästa säsong.. Om det låter logiskt... Hm..


Changes

Tänkte bara säga att det är lite förändringar på G här på bloggen. Ta det lungt, det är inga major förändringar, men ja... Förändringar helt enkelt. & förhoppningsvis är det till det bättre. Berättar mer om det när det är dags!
To do list

Packa ihop kläderna som ska skickas tillbaka.
Betala räkningar.
Plocka disk.The S(erie) list

Snodde listan av söta Karin.

Först och främst: Välj dina fem stycken av dom tvserierna som du följer at the moment. (Egentligen ska man välja sina fem favoritserier, men... Det går ju bara inte! Har alldeles för många favoriter! Så.. Dock fínns det typ en.. eller FYRA serier på min följer-at-the-moment-lista som faktiskt ligger på min favoritlista, bland annat Glee & Supernatural. & Vampire diaries & V!)

Ett /
Glee
Två / Supernatural
Tre / Vampire diaries
Fyra / V
Fem / True blood 

Vem är din favorit karaktär i nummer två? / Supernatural
Dean Winchester! Såklart! Jag  Ä L S K A R  Dean. Han är en helskön snubbe helt enkelt.

Vem gillar du minst i nummer ett? / Glee
Miss Holly Holiday! Seriöst, finns det någon jobbigare människa?! & dessutom är jag inte speciellt överförtjust i Gweneth Paltrow heller så därför stör jag mig ännu mer på Holly eftersom det är just Gweneth som spelar henne.

Ditt favoritavsnitt från nummer fyra? / V
Det allra första avsnittet utan tvekan.

Vilken är din favorit säsong av nummer fem? / True blood
Med tanke på att jag praktiskt taget inte kommer ihåg vad varken säsong två eller tre handlade om jag svarar jag nog säsong ett på den här frågan.

Favorit par i nummer tre? / Vampire diaries
Det står lika mellan Bonnie / Jeremy & Caroline / Tyler. Ja, jag är medveten om att Caroline & Tyler tekniskt sett aldrig var ett PAR. Men they should have been. & Bonnie & Jeremy är bara alldeles för bedårande.

Ett par som du inte klarar av i nummer två? / Supernatural
Det finns inte så många par att välja mellan när det kommer till Supernatural. Jag kan faktiskt inte komma på ett enda ett at the moment.

Hur länge har du kollat på nummer ett? / Glee 
Jag började följa Glee när det hade gått ett par avsnitt in på första säsongen. Så sen 2009?

Hur blev du intresserad av nummer tre? / Vampire diaries
Ian Somerhalder. Behöver jag skriva något mer än det? Personligen tycker jag att det säger allt.

Favorit skådespelare i nummer fyra? / V
V har faktiskt ett gäng himla bra skådespelare. Elizabeth Mitchell som spelar Erica, Joel Gretsch som spelar Jack, Scott Wolf som spelar Chad & Charles Mesure som spelar Hobbes. Jag kan inte säga att jag direkt har någon favorit bland alla skådespelare från serien.. OM vi inte går efter utseendet.. Då svarar jag Charles Mesure.

Vilken serie gillar du mest mellan ett, två eller fem? / Glee, Supernatural & True blood
Glee. Glee, utan tvekan. Om jag ska vara ärlig så är jag en riktig liten Glee tönt. Kan alla avsnitten utantill, har alla låtarna & mina favoritbokmärken på datorn är ÖVERSVÄMMADE av Glee hemsidor. Det är till & med så illa att jag inte kan somna på kvällarna om jag inte får min dagliga dos Glee i form av soundtracken...

Vilken serie har du sett mest avsnitt ifrån mellan ett och tre? / Glee & Vampire diaries
Tror det är ganska jämt mellan serierna faktiskt. Men om jag ska vara riktigt riktigt petig så har jag sett ett halvt avsnitt mer av Vampire diaries... Men det är bara om jag ska vara riktigt petig. Om man räknar bort det där halva avsnittet så har jag faktiskt sett EXAKT lika många Glee avsnitt som Vampire diaries avsnitt..

Om du kunde bli en av människorna från nummer fyra vem skulle de vara? / V
Erica Evans. Vilken awesome kvinna! Modig, stark.. Okej, jag ska inte ljuga.. Enda anledningen att jag skulle välja att bli Erica är för att hon fick ihop det med Hobbes. & jag råkar nämnligen ha en liiten crush on Hobbes. Oh du sexiga karl!

Skulle tre och fyra fungera att slås ihop? / Vampire diaries & V
Tja aa. Varför inte. Om Erika, Hobbs, Chad & resten av gänget i V skulle haft Damon & Stefan på sin sida skulle dom nog haft större chans att vinna i kriget mot dom not so trevliga utomjordingarna.. HEY, vilken bra ide. Jag tror faktiskt att jag ska föreslå det får ABC!

Sätt ihop två karaktärer i nummer ett som skulle kunna bli ett helt okej par. / Glee
Har inte alla varit med alla redan? Åtminstone en gång i alla fall? Anyhow, jag svarar Santana & Brittany. Dom skulle bli ett AWESOME par. & förhoppningsvis så blir dom det också...

Har nummer fem inspirerat dig? / True blood
Jag kan inte säga att den har det.

Vilken serie mellan tre och fem har det bästa castet? / Vampire diaries & True blood
Two words: Ian. Somerhalder. Vampire diaries vinner stort med tanke på att Ian har huvudrollen där. Sen har vi Matthew Davis (eeeek!), Candice Accola, Paul Wesley & sist men inte minst Nina Dobrev.  

Vilken serie mellan två & fyra har den bästa intro musiken? /Supernatural & V
Med tanke på att ingen av serierna har någon direkt intro musik så undviker jag att svara på denna frågan..


I swear, det händer något megaspännande hä...

img_7901 (MMS)

I swear, det händer något megaspännande här utanför! Jädrans tur att jag lagar mat samtidigt så jag kan kika lite ;)
Jag lyssnar Darren Criss covers samtidigt ...

img_2598 (MMS)

Jag lyssnar Darren Criss covers samtidigt som jag lagar mat. Härliga fredag!
And if you have a minute why dont we go..

.. talk about it somewhere only we know.

Hola & good evening! Vad tycker ni om den nya layouten? Personligen så älskar jag den, om jag nu får säga så själv. Jag är helt kär i Kurt & Blaine som ett par (dom är ju så söta att jag bara dör lite varje avsnitt) & har velat göra en layout med dom läääänge, men det har bara aldrig blivit av. Men efter gårdagens avsnitt av Glee så var jag bara tvungen. Anyhow, hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör för jag har spenderat TIMMAR med den. Har inte hunnit äta eller ens duscha förren jag blev klar med den...

Underbara scenen från Glee som inspirerade mig;


Anyhow, nu över till något annat. Mariam var lite sur att jag inte har skrivit något om hennes & Tessas besök så jag ska försöka sammanfatta veckan dom spenderade här lite senare. Men jag kan väl säga att det var helt sjukt mysigt att få träffa dom äntligen efter flera år.

I dag somnade min mormors lilla älskade vovvsing in. :( Hoppas han har det bra där uppe med Babbalouie & att dom festar på varsin sockerkaka (hans favvo). ♥

Det var väl egentligen det jag hade att säga at the moment. Nu ska jag springa ut med Smalte & sen kolla några av mina favvo Glee avsnitt..
Layout; Somewhere only we know


Layout: Somewhere only we know.
Featuring: Kurt & Blaine / Glee.
Skapad: 28/04/11.
Färdig: 28/04/11.
Uppdaterad: 28/04/11.
skärmupplösning: 1366 x 768.
Webbläsare: IE 8 / google chrome.
Thank you´s: xx

För föregående layouter klicka här.


Headern, bakgrunden, kodningen samt materialet nedanför är gjort av mig & får inte lämna bloggen.
Tyler and Lisa


Klicka för full storlek.
Stilig vovvsing i bilen brevid.

img_5832 (MMS)

Stilig vovvsing i bilen brevid.
Man vet att det är sommar när grodan komme...

img_1971 (MMS)

Man vet att det är sommar när grodan kommer fram!
Jag är fortfarande inte allt för glad på B...

Jag är fortfarande inte allt för glad på Big brother. Jag hörde att dom hade stängt av Roddans linje i söndagens röstning... Så bara för att protestera så vägrar jag kolla Big brother..
Nerd!

img_1036 (MMS)

Nerd!
Summer!

img_1872 (MMS)

Summer!
Good day dearies. Ledsen att jag inte har ...

Good day dearies. Ledsen att jag inte har svarat på era kommentarer. Men jag har faktiskt inte vart inloggad på bloggen på hur länge som helst. Det känns enklare att skicka in ett inlägg via mobilen ist... <3
Eeeesh! Det var INTE lovely väder idag! De...

Eeeesh! Det var INTE lovely väder idag! Det är så grått ute som det kan bli. Nu känner jag mig lite deppig om jag ska vara ärligt...
Good morning all. Jag har precis vaknat. O...

Good morning all. Jag har precis vaknat. Okej, inte precis kanske. Men nästan. I vilket fall som helst så verkar det vara lovely väder ute så jag ska ta ut Smalte alldeles strax.. Ha en fin dag hörni.
Nej nu jäklar! Nu blire inget mer Big brot...

Nej nu jäklar! Nu blire inget mer Big brother tittande för min del, nu när Roddan är borta...
Födelsedagstårta.

img_7264 (MMS)

Födelsedagstårta.
Eeeeeek! *Happyface*


Hoppas det stämmer bara, annars blir jag megabesviken. Har gått & väntat hela andra säsongen på att Jonathan Groff ska komma tillbaka till Glee..
Dom har lämnat mig nu :'( Buhuhuhu.

Dom har lämnat mig nu :'( Buhuhuhu.
God morgon.

img_4562 (MMS)

God morgon.
Sweet dreams?

img_9870 (MMS)

Sweet dreams?
"Mamiiiii, jag försöker sova."

img_5900 (MMS)

"Mamiiiii, jag försöker sova."
"Om jag poserar fint kanske hon slutar plå...

img_1235 (MMS)

"Om jag poserar fint kanske hon slutar plåga mig med kameran"
Vi kikar When in Rome.

img_2002 (MMS)

Vi kikar When in Rome.
Alienögon!

img_0609 (MMS)

Alienögon!
Det är sommar i Kiruna!

img_9388 (MMS)

Det är sommar i Kiruna!
"Men mami, måste du hålla på och fota mig ...

img_1211 (MMS)

"Men mami, måste du hålla på och fota mig HELA tiden?!"
Jag har städat som en galning i tre dagar ...

Jag har städat som en galning i tre dagar nu. För i morgon kommer flickorna!
Kolla vem som kom hem till sin mami idag!

img_5645 (MMS)

Kolla vem som kom hem till sin mami idag!
Harry Potter and the deathly hallows då al...

img_0581 (MMS)

Harry Potter and the deathly hallows då alltså. Glömde nämligen att bifoga bilden...
YEEEEEEES! Jag har fått hem den!

YEEEEEEES! Jag har fått hem den!
Jag gjorde en intressant upptäckt alldeles...

img_5993 (MMS)

Jag gjorde en intressant upptäckt alldeles nyss. En datamus utanför mitt fönster. MIN LILLEBRORS FÖRSVUNNA DATAMUS!
Phew! Det är igång igen!

img_2905 (MMS)

Phew! Det är igång igen!
NOOO!

img_5214 (MMS)

NOOO!
Jag är lite smått besatt av det här spelet...

img_8521 (MMS)

Jag är lite smått besatt av det här spelet. Vampires live. Någon annan som har spelat det?
Kolla vad fin jag har gjort min låsta skärm..

img_8892 (MMS)

Kolla vad fin jag har gjort min låsta skärm..
Jag visste väl att jag kände igen den mörh...

img_0900 (MMS)

Jag visste väl att jag kände igen den mörhåriga tjejen i Basshunters video Now you're gone. Det är Aylar Lie som var med i 2005s säsong av Big brother.
Sunday

Usch fy tusan! Finns det något värre än dryga, & dessutom sura människor?! I think not! När jag & mams var på kvantum tidigare idag så stod det en karl bakom oss. Han var lite fin i kanten & man märkte att han själv tyckte att han var bättre än alla andra. När det blev hans tur att betala skällde han ut damen i kassan så det bara sjöng om det. Han hade köpt någonting ur automaten (ni vet dom här automaterna där man kan tex köpa snus & cigaretter osv). Man måste alltid säga dom fyra första siffrorna i sitt personnummer, eftersom kassan säger ifrån annars. Men det tyckte han inte var okej. Vadå, ser jag inte tillräckligt gammal ut eller?! Frågade han med riktig nedlåtande ton. Jo, men man måste slå in det i kassan. Svarade hon i kassan artigt. Jaha. Men du har inte rätt att be om dom bara så där. Jag tänker inte stå & säga dom! Du kan däremot be om det här. Fortsätter han nedlåtande & räcker fram sitt IDkort.
När han väl hade betalat så fortatte han & gnälla. Jaha! Vars tog den där lappen vägen! (med sträckkoden så att dom kan slå in den i kassan) Det finns på kvittot, säger hon i kassan. Men inte ska ni tro att han lät henne hjälp honom. När han gick ifrån kassan så hörde man bara (i samma nedlåtande ton som innan) Det där andra pappret hade ju en streckkod..!

Jag kan inte hjälpa det, jag blir så jädrans less på såna dryga, nedlåtande & sura människor. Dom kan förstöra hela min dag...


FBI: Det störtade tre tefat i USA

I början av juli 1947, strax utanför Roswell, New Mexico sägs det ha kraschat ett utomjordiskt tefat. En krasch som den Amerikanska regeringen har försökt tysta ner ända sedan dess. Nu 64 år senare har FBI bekräftat att det faktiskt var, inte bara ett utan TRE utomjordiska tefat som kraschade.  9 utomjordiska personer miste livet den dagen.

Så här skriver Aftonbladet: 

FBI har gjort tusentals gamla dokument tillgängliga för allmänheten på internet, skriver Daily Mail. Bland dem finns ett meddelande från 1950 som väckt intresse bland ufo-entusiaster över hela världen.

En ansvarig agent i Washington, Guy Hottel, tycks bekräfta för FBI:s högsta chef att tre flygande tefat hittats i New Mexico och att kropparna av nio utomjordiska varelser fanns i de störtade rymdfarkosterna.


”De var ungefär 15 meter i diameter. I varje fanns tre kroppar av mänsklig form men bara 90 centimeter långa, klädda i fint metalliskt tyg. Varje kropp var lindad på ett sätt som påminner om specialdräkterna som används av höghastighetspiloter eller testflygare”,
skriver Hottel om farkosterna.


För hela artikeln klicka här.


Ovanför: Platsen vars kraschen inträffade, Roswell, New Mexico.

Personligen, så är jag en believer. Det har jag alltid varit, så det har aldrig funnits några tvivel om att UFOkraschen som inträffade i Roswell för över 60 år sedan var äkta. Jag tycker bara att det känns löjligt att ens påstå att vi är ensamma i hela universum. Varför skulle vi vara ensam? Universum är ENORMT, & om det finns liv på en planet, varför skulle det inte finnas liv på andra planeter?

Vad tror ni?
Kolla vad man äntligen kan boka!

img_6598 (MMS)

Kolla vad man äntligen kan boka!
Sitter i bilen och väntar på mams.. Vi ska...

img_9300 (MMS)

Sitter i bilen och väntar på mams.. Vi ska åka och handla lite mat och så..
Moa


Grattis till söta Moa som fyllde 1 år igår. ♥
Peter and Claire


Ladda ner här.
Dean


Ladda ner här.