New:

Terminator: The Sarah Connor chronicle, season 1.
Terminator: The Sarah Connor chronicle, season 2.
Veronica Mars, season 1.
Veronica Mars, season 2.
Veronica Mars, season 3.
V, the complete series.
(Alla serierna fyndade jag på Coop för 99 kronor / styck)

Cassandra Clare, The mortal instruments collection. (Innehåller dom tre första böckerna i serien)
Harry Potter, year 1 - 6 collection. (Har förvisso alla filmerna redan med dom är så slitna efter att alla håller på att lånar dom hela tiden)
.
I am number four.
Kelley Armstrong, The gathering.Jade & Beck

Klicka för större.

We´re killing each other in the name of God, we´re killing God in everyone of us.

Whooops! Jag hade visst en blogg som jag har glömt bort. Nästan i alla fall. Men det har inte hänt speciellt mycket sen jag skrev sist så ni har inte missat något speciellt. Jag har varit sjuk dom här sista dagarna, influensa / gräsallergi. &, för att vara ärlig, så har jag varit slö. 

Anyhow, anledningen till att jag är här NU, är för att när jag gick min dagliga runda på cdon (Jag är INTE hälsosam, jag vet!) tidigare under kvällen så såg jag att dom lagt upp AiluCrash kommande album! Man kan tyvärr inte förhandsboka den riktigt ännu, MEN dom har lagt upp den i alla fall! Så det betyder väl att den är på väg snart, eller hur!? & så länge albumet är på väg, så är Nathalie glad. Det känns som att jag har väntat i år nu. En liten tröst är i alla fall att dom lägger upp sample på låtarna från albumet varje vardag på Soforecords youtubekanal. Här hittar ni spellistan med låtarna.
Hallongrottor & Jag saknar dig.


Jag har precis bakat hallongrottor till min lillebrors födelsedagskalas på fredag (tror det är på fredag?!).  & beställt två stycken biljetter till Jag saknar dig som är på bio från den 19 Augusti till 23 Augusti. Jag vet att jag är lite tidigt ute MEN mams kunde bara gå en av dagarna (den 22 Augusti), så jag ville vara säker på att jag lyckas få biljetter just den dagen.Back to black

Det är en sorglig dag idag. En av mina absoluta favoritsångerskor har gått bort. Amy Winehouse. ♥
June / Julys shopping part 1

Jag saknar dig, jag saknar dig! / Peter Phol & Kinna Gieth
Blue moon / Alyson Noel
Generation dead / Daniel Waters
The locket / Stacey Jay
Thirteen reasons why / Jay Asher

Witches of the east / Melissa de la Cruz
Defiance / Lili St Crow
The summoning / Kelley Armstrong
The awakening / Kelley Armstrong
Bite club / Rachel Caine

Supernatural, season one
Pearl harbor
Echoes / Melinda MetzJag har tänt mitt finaste ljus för min äls...

img_6802 (MMS)

Jag har tänt mitt finaste ljus för min älskade.
Älskade pojke, som jag saknar dig. I dag är det ett år sedan du lämnade mig. ♥I dag är det en speciell dag. En sorglig d...

img_6830 (MMS)

I dag är det en speciell dag. En sorglig dag, men speciell. Det är ett år sedan min älskade pojke somnade in och lämnade mig.
Okej, det gick fort. Dom gav mig bedövning...

Okej, det gick fort. Dom gav mig bedövning och satte in en tuss med bedövningsalva och antibiotika i min tand, och just nu kan jag inte känna av tanden. It feels like heaven!
Alldeles strax väntar ett besök hos tandlä...

Alldeles strax väntar ett besök hos tandläkaren. Min visdomstand har irriterat mig i ett par månader nu och för tillfället kan jag knappt bita ner för att det gör så ont.
Ringarna jag inhandlade är från samma märk...

img_7952 (MMS)

Ringarna jag inhandlade är från samma märke som armbandet, Aagaard.
Den göra berlocken med stenarna i är den j...

img_7894 (MMS)

Den göra berlocken med stenarna i är den jag köpte idag.
Jag, mams och Sören har varit en sväng på ...

Jag, mams och Sören har varit en sväng på stan idag. Men mig hem fick en berlock till mitt armband, två ringar samt en väska följa. En pimpad Iphonebild kommer senare.
Whoooops! Råkade tydligen slå igång det Ja...

img_6870 (MMS)

Whoooops! Råkade tydligen slå igång det Japanska tangentbordet. Tog mig en timma att få tillbaka mitt Svenska tangentbord.
Mormors nya bäbis.

img_7343 (MMS)

Mormors nya bäbis.
The wardHandling
Kristen är en ung kvinna som blir tvångsinlagd på en klinik för psykiskt sjuka människor efter att ha bränt ner ett hus utan att minnas varför. Det dröjer inte länge förren hon inser att allt inte är som det ska vara på kliniken när patienter börjar försvinna spårlöst. Dom andra flickorna som är inlagda på samma våning verkar vara livrädda för något som dom vägra prata med henne om och Kristen själv börjar bli terroriserad av en död flicka som hon senare får reda på är Alice Hudson, en flicka som legat inlagd på kliniken innan Kristen kom dit. En flicka som blivit mördad av dom andra patienterna och som nu verkar vara ute efter hämnd. Kristen bestämmer sig för att det är dags att få ut dom andra flickorna innan Alice hinner komma åt dom. Men frågan är, hinner hon innan det är för sent?

Mina tankar
Jag var en aningen tveksam angående den här filmen med tanke på att jag inte är allt för förtjust i filmer som handlar om spöken på ett mentalsjukhus. Enda anledningen till varför jag gav den en chans är för att mams har tjatat om den flera dagar och sagt att den är bra. Och jag måste säga; jag ångrar inte att jag gav den en chans! The ward var inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men den var riktigt bra och det är precis en sån film som jag gillar. Den har många oväntade twistar och slutet är minst sagt överraskande.

♥♥♥♥♥
5/5Jag testar dom nya effekterna som jag alld...

img_1342 (MMS)

Jag testar dom nya effekterna som jag alldeles nyss laddade ner till Hipstamatic. This one is my fave.
Jag har bakat kladdkaka istället för att g...

img_3493 (MMS)

Jag har bakat kladdkaka istället för att gå på festivalen.
I sing now for all of you, with no one to hold on to.

Neverstore / Hold on

Jag känner mig helt seg & slut idag. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag steg upp klockan 10 i går och har varit vaken hela dagen & hela natten. Kom mig inte i säng förren vid 5 - 6 tiden i morse.

Festivalinvigningen var i går. Det var hur trevligt & mysigt som helst. Vädret var helt underbart. Solen sken & det var 25 grader varmt. Lite för varmt enligt mig, men jag ska inte gnälla. Vi har inte haft en sån här varm sommar på flera år.

Senare på kvällen åkte vi först upp till festivalen för att se AiluCrash, som för övrigt var HELT UNDERBART BRA! Efter deras spelning var slut gick vi ner till Carro & Rickard. Det var en mycket trevlig kväll med mycket skratt, prat & sång, vi åkte inte hem förren vid 1 tiden.

Resten av helgen blir det dock att stanna hemma. Jag hade först planerat att se Hammerfall i kväll, men det känns inte värt att köpa en biljett enbart för att se dom. Det är ju inte direkt några höjdarartister dom har bokat in i år. Förrutom AiluCrash då förståss.

Just nu ligger jag under täcket & lyssnar på Neverstore. Jag har saknat dom. Det är ju ett bra tag sedan jag lyssnade på dom. Men dom är fortfarande lika bra som dom alltid har varit. Älskade Neverstore. 

AiluCrash / 30.06.11
{ursäkta för den suddiga iphone bilden, min kamera är kvar hos moster}

Neverstore / 28.06.07Malte

Malte tycker inte om att bada. & han tycker def inte om att vara blöt.day 7
AiluCrash / Turn the tide