You can take everything i have, you can break everything i am.

Dom här senaste dagarna har jag inte gjort annat än att sitta vid photoshop och lyssna på musik - så jag har inte så mycket att berätta. Men det är ett tag sen jag skrev ett riktigt inlägg så jag tänkte slänga in ett litet kort inlägg.

Det börjar bli varmare här uppe i norrland. Vi har haft mellan -5 och 0 dom här senaste dagarna. Och solen är framme nästan varje morgon. Åh. Det börjar kännas som vår. Nästan.
Mariam berättade att dom hade haft 9 grader idag. Och att det hade varit 14 grader i Stockholm! Varför kan vi aldrig ha 14 plusgrader mitt i vintern? Jag är trött på att frysa!

Nu ska jag kika runt på mina favoritbloggar, kolla Kirunabostäder en sväng och fortsätta lyssna på musik. Ha en fin kväll!


Layout; Skyscraper

Design: Skyscraper
Featuring: Demi Lovato
Skapad: 29/02/12
Färdig: 29/02/12



Dubbelt jobb.

Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp allting nu när jag har mitt galleri. Det känns som dubbelt jobb att lägga in alla mina kreativa saker både under Kreativt och i galleriet...


Demi Lovato




Dianna agron




Times like these




Layout; Girl on fire v2

Design: Girl on fire v2.
Featuring: Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen (The hunger games)
Skapad: 22/02/12
Färdig: 22/02/12
Uppdaterad: 28/02/12



Malte har hittat en ny favoritplats...

mhm_112022817095 (MMS)

Malte har hittat en ny favoritplats...




Söt vovvsing i kassan på Elgiganten.

gosmsphoto133044 (MMS)

Söt vovvsing i kassan på Elgiganten.




Taylor Swift




Backup

Jag gjorde en backup tidigare på mitt Itunes musikbibliotek - kopierade över varenda liten låt jag någonsin köpt från Itunes till min externa. Trodde inte att det skulle vara så mycket - över 20GB!


Irriterad

Jag blir extremt irriterad och grinig när dom (Alltså, mams) bara stänger av internet utan att varna mig först. Där gick 1 timmes arbete med en layout åt skogen med tanke på att jag inte ens hann spara.


Sotm hos All night noise

Fick en liten överraskning när jag vaknade i morse - Min fina affie Britt @ All night noise har valt ut mig till Site of the month för mars!



Galleri

Jag har äntligen fixat ett tillhörande galleri som jag har planerat att göra i flera månader. På galleriet kommer jag att ladda upp alla mina grejer som jag gör i photoshop och även en del av mina bilder som jag fotar.

Galleriet hittar ni här!

 




Tomorrow when the war began

Handling
17 åriga Ellie Linton och hennes vänner Corrie, Fiona, Robyn, Kevin, Homer och Lee bestämmer sig för att ta en paus från vardagen och ge sig ut på ett sista äventyr innan sommaren är slut och skolan börjar igen. Dom bestämmer sig för att åka på en campingresa till den legendariska oas som av Wirrawees invånare kallas Helvetet, och som, enligt legenden, är avsides belägen i den stenöken som omger staden. I sina föräldrars Land Rover hämtar Ellie upp sina vänner och beger sig ut på en resa som ingen av dom kommer att glömma.
Framme i Helvetet märker dom snart att platsen är allt annat än ett helvete, snarare tvärtom, och ju längre tid dom spenderar där desto mer glömmer dom bort världen utanför - ända tills dom ser stridsplan passera på natthimlen ovanför dom.
När dom kommer hem igen inser dom att allting är annorlunda. Deras familjer, grannar, vänner och resten av Wirrawees invånare hålls fångna inne i stan av utländska soldater. Australien har blivit invaderat och ett krig är i full gång.


Mina tankar
Jag har försökt skriva en recension på den här filmen i snart ett år. Ju längre tid det har gått desto svårare har det blivit att skriva om det. Men med tanke på att jag kikade den för femtioelfte gången idag så tänkte jag passa på att skriva en snabb recension.
Innan Tessa började tjata om böckerna som den här filmen bygger på för över ett år sen hade jag aldrig hört talas om dom. Hon tjatade och tjatade och varje gång lovade jag att jag skulle läsa dom - snart. Men det var inte förren jag såg trailern på den här fantastiska filmen som jag faktiskt gav dom en chans. Och jag ångrar mig inte en sekund. Boken var fantastisk.
Och filmen är lika fantastisk. Jag älskar handlingen. 7 stycken tonåringar bestämmer sig för att åka i väg på en sista resa innan sommarlovet är slut och när dom kommer hem är det fullt krig. Bokstavligt talat. Deras land har blivit invaderat av utländska soldater och deras familjer, tillsammans med resten av stadens invånare hålls fångna mitt i staden. Riktigt bra spelat av skådespelarna. Helt underbar film helt enkelt! 


♥♥♥♥♥
5/5




Lördagsmys.

gosmsphoto133020 (MMS)

Lördagsmys.




Citronte utan socker och mjölk. Mums.

gosmsphoto133019 (MMS)

Citronte utan socker och mjölk. Mums.




Munkar!

gosmsphoto133019 (MMS)

Munkar!




I am number four

mhm_112022519242 (MMS)

Nu ska jag krypa ner under täcket med en kopp te och en munk och slå igång den här filmen.




Kallt!!

Brrrrrrrr! Fy. Tusan. Så. Kallt. Det. Är! Jag har fortfarande utslag över hela benen och armarna efter att ha gått hela vägen från garaget när jag och mams kom hem efter att ha varit och helghandlat. Hade precis bäddat ner mig under täcket och skulle slå igång min film när mams stormade in och berättade att pizzan hon gjorde åt Crille till middag hade blivit förstörd av den äckliga osten vi köpte på Ica. Så vi fick klä på oss och åka iväg till Ica en gång till för att inhandla ny pizzamix och ost. Så det blev en vända tillbaka till garaget och en vända tillbaka hem extra! Så nu sitter jag här med dubbelt så många utslag och håller på att klia ihjäl mig. Skulle behöva ringa till min läkare och höra om det finns någon slags salva eller så när man är så här känslig mot kylan. Kan inte ens gå utanför dörren utan att få utslag. Och det är ju lagom roligt när man bor i Kiruna där det är svinkallt jämt!


Installera en gratisdesign på din blogg.

I dag tänke jag visa er hur man installerar en av mina gratisdesigner, vet att det är några av er som inte vet hur man gör.


Börja med att ladda ner designen du vill använda på din blogg.

Jag har laddat ner den här The vampire diaries designen. Den hittar du här. Mina övriga designer hittar du under Navigera - till dig - Gratisdesigner.



När du har laddat ner designen måste du leta reda på den på din datorn. I mitt fall hamnar den under Dokument - downloads.

När du har hittat den nedladdade filen (som ser ut som på bilden ovanför) måste du packa upp den. Det gör du med ett valfritt unzip program. Högerklicka på zipfilen och välj Extract to, precis som bilden här ovanför visar.
När du har gjort det så kommer du att ha två stycken filer, den ena är zipfilen som du alldeles nyss laddade ner den andra är en mapp. Öppna upp mappen.


Så här ser det ut när du har öppnat mappen. Det enda du egentligen behöver bry dig om är textdokumenten (stilmall, framsida, inläggssida, kategorisida och arkivsida).


Nu ska du logga in på din blogg och klicka dig vidare till stilmallen (design - redigera stilmall), precis som bilden här under visar. Öppna upp textdokumentet Stilmall och markera och kopiera alla koderna. Markera alla koderna i stilmallen och ta bort dom och klistra istället in alla dom koderna du kopierade alldeles nyss. Glöm inte att spara.


Nu ska du  klicka dig vidare till kodmallarna, (design - kodmallar) precis som bilden här under visar.


I rullgrejen precis ovanför kodmallarna kan du välja vilken sida i kodmallarna du vill redigera. Det finns ett textdokument till varje sida i kodmallen. Klistra in koderna från textdokumenten och ersätt koderna i kodmallen. Gör detta på varje sida, glöm inte att spara mallarna innan du går vidare till nästa sida!



Klicka dig in på din blogg och kolla så att allt ser ut som det ska. Gör det inte det kan ni alltid återställa mallarna och testa igen!


Sooooolen!

gosmsphoto133017 (MMS)

Sooooolen!




Lördag

God morgon! Har precis tagit en dusch - underbart, känner mig nästan mänsklig igen efter nattens migränattack. Har inte fått sova många timmar i natt. Låg vaken till omkring 3 och kikade film och efter det vågade jag knappt koppla av med tanke på att jag bara precis hinner börja må illa innan jag måste springa och kräkas.
Men jag är glad ändå. Det är fint väder, trots att det är så kallt. Solen skiner och det gör mig glad - snart är det vår!
Ha en fin dag! 





The runaways

gosmsphoto133013 (MMS)

Mariam valde film åt mig när jag inte kunde bestämma själv. Det blir...... The runaways!!




Vilken film?

gosmsphoto133013 (MMS)

Sugen på att kika film. Vet bara inte vilken film. Det står mellan dessa tre i alla fall. The runaways, Tomorrow when the war began och I am number four.




Peeta Mellark

När jag sorterade bland mina photoshop bilder hittade jag den här wallpapern och insåg att jag hade glömt att ladda upp den. Bättre sent än aldrig!



Girl on fire phone theme.

Slängde ihop ett snabbt tema som matchar min nya layout!
Wallpapern samt dom bakgrunden till dom rosa ikonerna har jag gjort.
Själva bilderna på dom rosa ikonerna kommer från Droidicon.
Text ikonerna kommer från temat Diva som finns att ladda ner till Go launcher ex.



Det brinner!

gosmsphoto133011 (MMS)

Syns inte så bra på bilden, jag fotade från fönstret, men en lampa och en soptunna utanför började brinna som fan. Vi fick ringa 112.




The hunger games trilogin!

gosmsphoto133009 (MMS)

Kolla vad jag hittade på bokrean! Hela The hunger games trilogin (på Svenska) i en och samma bok! Jag brukar inte köpa böcker på Svenska men nu var jag tvungen. Jag älskar dom här böckerna helt enkelt och jag tycker att ni alla ska skynda er iväg till bokrean och inhandla den.




Frightened




Girl on fire




Fallen

gosmsphoto133001 (MMS)

Efter att ha avslutat City of ashes kände jag att det var dags att ta en paus från alla serier som jag påbörjat och börja på något helt nytt. Har så många böcker liggandes här hemma som jag inte läst ännu för att jag varit så inne i mina serier. Därför valde jag den här boken. Fallen, skriven av Lauren Kate.




City of ashes

Handling
16 åriga Clary Fray vill bara att hennes liv ska gå tillbaka till det normala. Eller i alla fall så normalt som det var innan hon drogs in i en värld av demoner, vampyrer, varulvar, älvor, trollkarlar och demondödande Shadowhunters. Men den övernaturliga världen är inte redo att låta henne gå, och hon är inte redo att lämna den - speciellt inte hennes stiliga, upprörande, nyfunna bror Jace. Och Clarys enda chans att rädda hennes mamma ur den magiska koma hon legat i dom senaste månaderna är att spåra Valentine - en skrämmande, ond och galen shadowhunter, som även är hennes pappa.
För att komplicera saken ännu mer, någon i New york dödar övernaturliga varelser. Är den hennes far som ligger bakom morden? Om om han är det - varför? Vad är det han försöker göra? När den andra av de dödliga instrumenten, själarnas svärd, blir stulen anländer den skräckinjagande Inquisitor till New york för att undersöka dess försvinnande. Och hon zoomar direkt in sig på Jace. Hur ska Clary kunna stoppa Valentine om Jace är redo att förråda allt han tror på för att hjälpa sin far?


Mina tankar
City of ashes är den andra boken i Cassandra Clare´s serie, The mortal instruments. Första boken i serien är helt spektakulär, imponerande, fantastisk, underbar - en typisk bok som jag inte kan låta bli att bli helt förälskad i helt enkelt. Därför är det ganska självklart att jag hade ENORMA förväntningar på andra boken i serien. Men samtidigt, med tanke på hur City of bones slutade (Som jag skrev i recensionen för den boken så är jag inte förtjust i den där lilla lilla twisten i slutet!), så kände jag mig en aningen tveksam om jag verkligen ville fortsätta läsa den här serien då jag är en hopplös romantiker och paret som jag hoppats på sedan första sidan inte kan under några som helst omständigheter vara tillsammans. Men efter att ha läst ett par spoilers på internet lugnade jag ner mig när jag insåg att allt inte var som det verkade och att saker och ting kommer att förändras - till det jag hoppas på. Så jag bestämde mig för att läsa vidare trots allt och jag ångrar mig inte! City of ashes är minst lika bra som City of bones, och.. om möjligt kanske till och med ännu bättre! Den är, precis som första boken, spännande, imponerande och helt underbar.

♥♥♥♥♥
5/5



Layout; Girl on fire

Design: Girl on fire
Featuring: Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen (The hunger games)
Skapad: 22/02/12
Färdig: 22/02/12



City of bones


Handling
När 15 åriga Clary Fray besöker nattklubben Pandemonium i New york, förväntar hon sig inte att behöve bevittna ett mord. Ännu mindre ett mord som begåtts av tre tonåringar täckta i konstiga tatueringar och bisarra vapen. Tre tonåringar som ingen annan än Clary kan se. Det är svårt att ringa polisen när mördarna är osynliga och det inte finns bevis på att någon har mist sitt liv.
Det är Clarys första möte med dom krigarna som är avsedda att befria jorden från demoner, Shadowhunters. Det är även hennes första möte med Jace Wayland, en krigare som ser ut som en ängel och beter sig som en idiot. Inom mindre än ett dygn har Clary blivit indragen i Jace värld när hennes mamma blir kidnappad av demoner och Clary själv håller på att mista livet. Men vad har demonerna för anledning att ge sig på Clary och hennes mamma? Och vad har Clary för koppling till Shadowhunters?


Mina tankar
Läste den här boken för flera månader sen, har bara inte lyckats skriva en recension förren nu.

City of bones är den första boken i Cassandra Clare´s serie, The mortal instruments. Innan jag köpte den här boken läste jag massor av recensioner på Goodreads. Och med tanke på hur bra betyg den har fått och hur många som verkar älska den så hade jag ENORMA förväntningar. Men jag förväntade mig inte det här! Jag visste att jag skulle gilla The mortal instruments serien, för det här är en typisk serie som jag inte kan låta bli att gilla. Men jag förväntade mig inte att jag skulle ÄLSKA den, och speciellt inte så här mycket! Jag älskar älskar allt med den här boken. Handlingen, karaktärerna, miljön - allt... Förrutom den där lilla lilla twisten i slutet av boken som förändrar så otroligt mycket. Men trots den där lilla twisten i slutet så älskar jag den här boken så otroligt mycket. Efter att ha läst första boken kan jag säga att The mortal instruments har hamnat i topp på listan av mina favoritböcker, tillsammans med bland annat Harry Potter. Och Cassandra Clare har utan tvekan hamnat på min "must read author" lista!


♥♥♥♥♥
5/5



Chain reaction


Handling
Luis Fuentes har alltid levt ett skyddat liv från det gängvåld som tog hans pappas liv och som nästan förstörde hans äldre bröders liv. Men det hindrar honom inte från att söka sig till faror och ta onödiga risker som kan kosta honom hans eget liv. Oavsett om han klättrar i berg och blir biten av ormar, hänger med helt fel personer eller drömmer om en framtid som astronaut, kan Luis inte låta bli att leta efter nästa spänning.

Efter att Nikki Cruz blivit sviken och lämnad lever hon sitt liv efter tre regler:
1) Killar ljuger för att få sin vilja igenom.
2) Lita aldrig på en kille som säger "Jag älskar dig".
3) Håll dig borta från killar från den södra sidan av Fairfield.

Nikkis föräldrar må vara från Mexiko, men som dotter till en framgångsrik läkare har hon mer gemensamt med den populära överklassen än med den latinska befolkningen i Fairfield. Men när hon möter Luis på hans bror Alex bröllop är hon frestad att bryta alla sina regler för att få vara med honom.

Att få Nikki att ta en chans på en kille från den södra sidan är Luis största bekymmer, ända tills han hamnar i klorna på Chuy Soto - den nya chefen för Latino Blood. När Chuy avslöjar hemligheter om Luis familj, tvingas han ifrågasätta allt han någonsin kännt till. Kommer hans känslor för Nikki att vara tillräckligt för att hindra Luis från att välja en mörk och våldsam väg eller kommer han sluta som så många andra gängmedlemmar?


Mina tankar
Chain reaction är den tredje och sista boken i Simone Elkeles serie, Perfect chemistry. Och vilken avslutning det var! Boken är inte lika bra som dom två föregående böckerna, men absolut en perfekt avslutning på hela serien. Precis som Perfect chemistry och Rules of attraction handlar Chain reaction om två helt olika personer från två olika delar av staden, som trots sina rädslor för att bli sårade ger varandra en chans.
Nikki fick sitt hjärta krossat när hon som 15 åring blev sviken och lämnad av en kille som valde droger och Latino Blood före henne. Hennes hjärta har aldrig riktigt läkt, och på grund av det har hon svårt att släppa in folk bakom muren hon byggt upp runt omkring sig. I samma sekund som hon träffar Luis vet hon att det finns en chans att hon kan falla för honom, det - och det faktum att han påminner om killen som krossade hennes hjärta - är anledningen till att hon bestämmer sig för att hata honom. Men ju mer hon lär känna honom ju svårare är det att hålla honom på distans. Men en Luis är precis vad hon behöver för att läka sitt krossade hjärta.
Luis har inte kunnat sluta tänka på Nikki, trots att hon första gången dom träffades sparkade honom mellan bena och snodde hans kläder. Ju mer han lär känna henne desto mer inser han att hon inte är den starka tjejen med hett temprament som hon låtsas vara, utan istället är en sårbar tjej som inte skulle klara av att få sitt hjärta krossat igen. Luis gör allt för att vara den killen som Nikki vill ha och behöver, men ibland kommer verkligheten i kapp och förstör allt man någonsin byggt upp.
Chain reaction är en väldigt söt bok, jag fick precis samma känsla av den som jag fick av dom andra två. Jag blev helt varm i hjärtat och kunde inte låta bli att le mig igenom större delen av boken..


♥♥♥♥♥
5/5



Till synes är det fantastiskt väder idag -...

mhm_112022115035 (MMS)

Till synes är det fantastiskt väder idag - det var därför jag blev så förvånad när jag kom ut och höll på att blåsa omkull! Hemsk storm.




Mockingjay


Handling
Katniss Everdeen, flickan i brand, har överlevt trots att hela hennes liv har vänts upp och ner. Hennes hem har förstörts. Nästan ingen från Distrikt 12, Katniss hemdistrikt, har överlevt attacken från regeringen. Peeta har fångats och hålls som gisslan av Panems regering och används som ett vapen för att få Katniss att göra som dom vill. Distrikt 13 existerar verkligen. Det finns rebeller. Och det finns nya ledare. Och en revolution utspelas.
Katniss har mot sin vilja blivit rebellernas ansikte utåt och har länge varit en del utav revolutionen utan att själv ens veta om det. Nu måste hon gömma undan sina egna känslor och rädslor och ta ansvar för varenda levande människa i Panem. För att störta den grymma regeringen krävs det att hon tar svåra beslut, även om hon förlorar en del av sig själv i processen.


Mina tankar
Mockingjay är den sista boken i Suzanne Collins fantastiska triologi, The hunger games. Jag hade tänkt vänta ett tag, åtminstone ett par dagar, med att läsa den här boken. Jag var inte riktigt beredd på att släppa taget om den här serien riktigt ännu. Men det värsta av mig tog över (otåligheten!) och jag kunde helt enkelt inte låta bli.
Mockingjay är annorlunda från dom två föregående böckerna i serien, The hunger games och Catching fire. Den är mörk. Det finns inget hopp kvar. Katniss har inga som helst planer på att överleva revolutionen, det enda hon hoppas på att hinna göra innan hon dör är att döda mannen som ligger bakom all hennes smärta.
Samtidigt som det här är en mörk historia, så är det en historia om att få tillbaka sitt hopp. Att kunna gå vidare trots att det mörka man har fått gå igenom. Trots alla dom svåra besluten man vart tvungen att ta. Trots allt det man var tvungen att göra. Trots att kanske vissa personer som man älskar inte längre finns där, vid ens sida.
Mockingjay är en spektakulär avslutning. Jag kan inte tänka mig ett mer perfekt slut - även om det rann ett par tårar.


♥♥♥♥♥
5/5



.

Ååååh! Jag känner mig ledsen i hjärtat! Läste precis klart Mockingjay, den sista boken i The hunger games triologin! Känns som att jag har förlorat min bästa vän. Helt fantastisk serie - en av mina favoriter.


Idag har jag och Malte tagit oss en liten ...

mhm_112022012544 (MMS)

Idag har jag och Malte tagit oss en liten promenad i det fina vädret.




Catching fire

Handling
Mot alla odds lyckades 16 åriga Katniss Everdeen, tillsammans med Peeta Mellark - den andra deltagaren från Distrikt 12, överleva dom brutala Hunger spelen. Hon bör vara lättad, lycklig till och med. Hon har fått återvända hem till sin familj och sin bästa vän, Gale. Och som vinnaren av Hunger spelen behöver hon inte längre oroa sig över att hennes mamma och yngre syster Prim, ska behöva gå hungriga. Så varför är hon inte lycklig?
Ingenting är som Katniss vill att det ska vara. Gale håller henne på avstånd och Peeta har totalt övergett henne. Hennes mentor Haymitch dricker för att slippa känna någonting. Panems regering håller sten hård koll på henne och det går rykten om ett uppror mot regeringen - ett uppror som Katniss och Peeta kan ha hjälpt till att skapa genom att tvinga regeringen att kröna två vinnare istället för en.
Tiden närmar sig för Katniss, Peeta, Haymitch och resten av deras crew att besöka dom 12 olika distrikten på deras Vinnarturne. Insatserna är hörge än någonsin och om Katniss och Peeta inte kan bevisa att det dom gjorde inne i Arenan var för att dom älskar varandra så mycket att dom inte kan tänka sig ett liv utan varandra kommer konsekvenserna att bli fruktansvärda.

Mina tankar
Samtidigt som jag hade stora (läs ENORMA) förväntningar på Catching fire, var jag lite osäker på om den skulle imponera på mig lika mycket som The hunger games gjorde. Till synes (om man läser på baksidan) så verkar den inte ens hälften så spektakulär som den första boken i serien. Jag har fem ord att kommentera det hela med. Så. Fel. Man. Kan. Ha. Catching fire är inte bara spektakulär och imponerande, den är så mycket mer än det. Det är en helt fantastisk bok. Underhållande, spännande och samtidigt gripande över hur kontrollerade dessa människor är av deras regering. Följer man inte reglerna regeringen har satt upp blir man straffad. Har man en annan åsikt än regeringen har blir man straffad. Katniss är en stark person. En hjältinna. Hon är beredd att bli straffad, torterad och mördad för att rädda dom hon älskar och även dom hon inte känner. Det är det jag gillar med henne. Men samtidigt som det är en av hennes starka sidor så är det en av hennes svaga sidor. För när man bryr sig SÅ mycket, så är det lätt för fienden att använda det emot henne.
Catching fire är minst lika bra som The hunger games - kanske till och med bättre. Jag vet helt enkelt inte vilken jag gillade mest - dom är båda så fruktansvärt bra.
En sak som jag vet är att jag älskade den här boken. Har knappt kunnat lägga ifrån mig den, har suttit som fastklistrad ända fram till sista sidan av sista kapitlet. Och jag kan nog gå så långt som att säga att tillsammans med Harry Potter & The mortal instruments, så är det här en av mina absoluta favoritserier! 

♥♥♥♥♥
5/5



Hanna Marin

Nu: Pretty little liars.



The lying game




The hunger games icons




Katniss Everdeen




The hunger games




Howie Day

Longest night ♥

Collide ♥



.

I dag har Malte åkt iväg för att spendera helgen med paps - vilket känns som en välsignelse med tanke på att jag knappt orkar stå på bena. Jag har dragit på mig en förjäklig förkylning - feber, huvudvärk, öronvärk, halsont, hosta, rinnande näsa osv. Jag har lust att gråta helt enkelt.


Galenskaper!

LKAB vill betala för akutkirurgi i Kiruna - landstinget vägrar acceptera pengarna. - Det handlar inte om finansiering, säger Britt Westerlund. Läs hela artikeln här.

Frågan om Kirunas akutkirurgi har varit på tapeten ett bra tag nu, vilket är galenskaper! Jag vet att största delen av Kirunas befolkning håller med mig när jag säger att i en stad som Kiruna, där en enorm del av invånarna faktiskt arbetar för LKAB, så är en akutkirurgi livsviktigt. Det fungerar inte att ha närmsta akutkirurgi i en stad som ligger 1 timme och 20 minuter bort -  1 timme och 20 minuter OM väglaget är bra! Det är att leka med andra människors liv.
Och med det sagt så tycker jag inte att det är någon frågan om vad "det" handlar om. Inte om pengar - det köper jag. Utan om att få SISTA ORDET. Dom har helt enkelt bestämt sig att det inte ska finnas någon akutkirurgi i Kiruna. Galenskaper!



Heart

Det här söta armbandet köpte jag åt min fina mamma i alla hjärtans dag - present.
(Köpte även ett likadant åt mig själv!)



.




Ring




.

God kväll. Mitt internet har varit borta ända sen igår. Dom skulle göra.. någonting. Är inte helt säker på vad exakt dom skulle göra om jag ska vara ärlig. Men, nu är det tillbaka. Åtminstone tillfälligt, vet inte hur lång tid det tar innan det är borta igen. Det brukar ju inte ta allt för lång tid..


(tidsinställt inlägg) Happy valentines day

Till alla mina läsare och affies!




TVD (gratisdesign)

Ladda ner!



Insåg igår att man kan köpa och ladda ner ...

gosmsphoto132913 (MMS)

Insåg igår att man kan köpa och ladda ner böcker direkt till min surfplatta via Amazon Kindle. Härligt! Det kommer att göra mitt liv mycket lättare!




Here we go!!!! Spännande!!!!

gosmsphoto132909 (MMS)

Here we go!!!! Spännande!!!!




The hunger games



Handling
I ruinerna av en plats som vi en gång kallade Nord Amerika ligger Panem, en delstat omgiven av tolv avlägsna distrikt. Panem är en hård och grym plats som håller sina omgivna distrik i shack genom att anordna de årliga Hunger spelen, där varje distrikt tvingas skicka en pojke och en flicka i åldrarna 12 till 18 för att delta i en kamp om överlevnad - live på tv.
16 åriga Katniss Everdeen från distrikt 12 ser det som en dödsdom när hon kliver fram för att ta sin systers plats i Hunger spelen. Hon tvingas lämna sitt hem, sin familj och sin bästa vän för att ge sig ut på en resa där hon har två val - döda eller bli dödad. Men Katniss är en van jägare, det är inte första gången hon ser döden i vitögat. Men för att vinna - och överleva - måste hon börja göra val som hon kanske inte är redo att göra. Och är överlevnad verkligen viktigast av allt?


Mina tankar
Jag köpte den här boken för flera månader sedan, efter att ha velat läsa den ett bra tag. Men när jag väl fick chansen att läsa den var den inte alls som jag hade tänkt mig att den skulle vara. Den kändes svår att komma in i och jag kände mig inte alls inspirerad att läsa den. Så efter ungefär ett kapitel gav jag upp och la den åt sidan. Och där har den legat fram tills nu. Nu när jag tänker efter så hade det ingenting med boken att göra -det hade med mig att göra. Jag började läsa den under dom månaderna när jag inte hade inspiration till att läsa klart en enda bok. Hade jag insett det då hade jag inte låtit den ligga så här länge.
I går bestämde jag mig för att ge boken en andra chans - och jag ångrar mig inte en enda gång! The hunger games är den bästa boken jag har läst sen Nevermore - jag var fast redan efter första kapitlet och ända fram tills jag avslutade det allra sista kapitlet har jag inte kunnat tänka på något annat än hur det hela kommer att sluta. Nu, däremot, kan jag inte tänka på något annat än vad som kommer att hända i bok nummer 2 - så jag ska fatta mig kort och sen fortsätta med den.
The hunger games var en otroligt bra bok med en hel del spännande twister, och ganska många "NEJ!?" moments. Den är väl genomtänkt och väldigt fint skriven - Suzanne Collins har gjort ett fantastiskt jobb och efter den här boken har hon hamnat på min "Must read authors" lista! Jag rekommenderar den här boken till alla som gillar en bra bok!


♥♥♥♥♥
5/5




Peeta Mellark




Katniss Everdeen




Its a mans world




Marknadshelg

Idag börjar marknadshelgen här i Kiruna - och eftersom jag inte har varit på flera (FLERA!) år, så ska det bli lite mysigt att gå i år!


Megaspindel! -Part 2.

Det är otäckt att dela min dusch med en megaspindel som bosatt sig i taket - men vad som är ännu mer otäckt är att när jag hoppade in i duschen i morse så var han borta. Det otäcka är att jag inte har någon aning om vars han har tagit vägen. Har någon tagit bort honom därifrån eller är han och kryper efter väggarna? Usch! Jag gillar verkligen inte spindlar. Jag får panik!


He´s Chuck Bass




Some girls (gratisdesign)

Ladda ner!



"Kan du ta bilden någon gång så jag kan kä...

gosmsphoto132879 (MMS)

"Kan du ta bilden någon gång så jag kan käka upp min frollo istället för att ha den på näsan!"




Nu blir det mys framför Gossip girl - hade...

gosmsphoto132879 (MMS)

Nu blir det mys framför Gossip girl - hade glömt bort hur mycket jag gillar serien.




Det skulle in en sån här - men det fanns i...

gosmsphoto132879 (MMS)

Det skulle in en sån här - men det fanns inte så det räckte till alla rummen så som sagt var: vi har ett stort hål ovanför våran toadörr. Good bye privacy. Förhoppningsvis så får vi dom på plats nästa vecka.




Vi har ett stort hål ovanför våran toadörr...

gosmsphoto132879 (MMS)

Vi har ett stort hål ovanför våran toadörr.. Det känns ju så där lagom trevligt!




Helt galet hur varmt det har blivit! Från ...

gosmsphoto132878 (MMS)

Helt galet hur varmt det har blivit! Från -35 till -14! Lite skillnad,




God natt.

Hade visst fler avsnitt kvar på säsong ett (Gossip girl, som jag nämnde i tidigare inlägg) än jag trodde att jag hade. Så därför tar jag en paus och fortsätter kolla i morgon istället. Nu är det dags att borsta tänderna & efter det krypa ner under täcket. God natt på er.


Malte

I dag, eller i går rättare sagt, har Malte plågats till max. Han har fått tassarna & klorna klippta, tovorna bakom örona borttagna & pälsen kammad. & han var missnöjd hela tiden. Stackarn. Men nu är han en stilig pojke som man kan gå ut med utan att skämmas! & han glömde faktiskt bort sitt missnöje efter ett par frollosar & baconsnacks.
Älskade  skrutten ♥



Untitled (gratisdesign)

Ni verkade gilla min nya design - så med tanke på att jag fortfarande är full av inspiration så tänkte jag göra en liknande design åt ER. Resultatet blev en annorlunda, enkel design med vackra Kristen Bell i headern.
Ladda ner!



wednesday afternoon

Jag har försökt få ihop en ny layout i flera flera veckor nu, men eftersom jag inte har haft någon som helst inspiration till photoshop så har det känts helt hopplöst och jag har snabbt gett upp igen. Allting jag har gjort har bara blivit fel helt enkelt, och inte alls som jag hade tänkt mig.

Men i morse klockan 9 när Malte kom och väckte mig fick jag någon slags uppenbarelse. Jag visste precis hur jag ville ha den. Vilka färger, vilka bilder, vilka textures - allt. Och jag visste redan innan jag började att det skulle fungera den här gången - och att jag skulle bli nöjd. Och det blev jag. Den här layouten... Det är min favorit av alla som jag har haft. Den är lite annorlunda om man jämför med dom föregående layouterna - men det är därför jag gillar den. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör!

Har inte fått speciellt mycket annat gjort idag. Hade planerat att kika klart första säsongen av Gossip girl, samt veckans serier. Men jag har suttit och pillat omkring i kodmallarna hela förmiddagen och hela eftermiddagen. Jag har inte ens hunnit få igång maten förren alldeles nyss.

Nu ska jag krypa ner under täcket och äta min middag (som jag för övrigt lyckades bränna) och kolla ett par avsnitt av Gosspi girl.



Layout; Retro chic

Design: Retro chic
Featuring: Dianna Agron
Skapad: 08/02/12
Färdig: 08/02/12



"Är du klar snart!? Hur länge måste jag po...

mhm_112020721262 (MMS)

"Är du klar snart!? Hur länge måste jag posera innan jag får mina frollosar?"




"Maami! Ge hit frollosarna!"

gosmsphoto132864 (MMS)

"Maami! Ge hit frollosarna!"




Malte är missnöjd när det är kallt. Och de...

gosmsphoto132864 (MMS)

Malte är missnöjd när det är kallt. Och det är jag med om jag ska vara ärlig!




Hur ska jag kunna fylla på kontantkortet t...

Hur ska jag kunna fylla på kontantkortet till surfplattan när jag inte ens vet vad jag har för nummer?




Livet är tragiskt! Inget internet. Och dom...

Livet är tragiskt! Inget internet. Och dom har stängt av mitt kontantkort till surfplattan för att jag inte fyllt på den på över 6 månader. Och jag kan inte återaktivera det heller eftersom jag inte har något internet. Så jag måste vänta tills mams kommer hem och kan göra det från sitt mobilabredband. Tills dess har jag endast mobilen att surfa på.




Resten av dagens underhållning!

gosmsphoto132860 (MMS)

Resten av dagens underhållning!




Inget internet = en inte allt för glad Nat...

Inget internet = en inte allt för glad Nathalie.




Den här tjusiga saken är min allra bästa v...

gosmsphoto132858 (MMS)

Den här tjusiga saken är min allra bästa vän för tillfället.. Det är nämligen så tragiskt att jag inte orkar kliva upp för att släcka lampan!




Vad hände?

Det här med att somna... Det gick inte alls så bra som jag hade tänkt mig & istället har jag spenderat nästan 2 timmar med att kika igenom gamla inlägg i min Mina tankar kategori. Vad hände? Jag som brukade vara så bra på det här med att blogga. Jag brukade skriva små listor, och små söta berättelser om Maltes alla dumheter och framför allt så var jag så himla bra på att dela med mig av mina dagliga snapshots.. Somewhere along the way förändrades allting och jag har har varit så caught up i mina egna problem att jag inte ens har märkt att allting har förändrats.... Vad hände? Jag som brukade älska att blogga. Jag skriver inte nyårslöften - men om jag hade gjort det skulle jag lova mig själv att försöka hitta tillbaka till bloggen. Jag ska hitta tillbaka till bloggen.


Orkar nog inte se fler avsnitt Gossip girl...

Orkar nog inte se fler avsnitt Gossip girl idag trots allt. Har ont i nacken och axlarna - migrän på väg igen verkar det som. Så god natt kära läsare.




Gossip girl

Nu på schemat: Gossip girl!



-21

Helt galet! Jag var ute med Maltis vid 9 tiden och då var det -33 (med en kylfaktor på -43!!!! MINUS FYRTIOTRE!!!! GALET!!!!) & nu bara ett par timmar senare har det stigit till -21! Men ni ska inte tro att jag gnäller - tvärtom - jag jublar! Hoppas det håller i sig i åtminstone ett par dagar för jag saknar dom gamla goda dagarna när man kunde gå ut utan att näsborrarna fryser ihop med varandra, ögonfransarna isar & lungorna gör ont när man andas!


Less.

Fy tusan vad jag är less. Bubble-wrapped heart har legat nere hela dagen efter webbhotellsköpet - det är först nu det verkar börja fixa sig. Som sagt var så är jag otroligt missnöjd med webbhotellet - inte leverantören av webbhotellet utan själva webbhotellet. Ångrar mig otroligt mycket att jag köpte det från första början. Bestämde mig för att hålla mig till det gamla vanliga och ha min hemsida hos blogg.se - så nästan 800 kronor i sjön. Det är ju trist naturligtvis, men ärligt talat så orkar jag inte bry mig om det. Det enda jag kan gilla med hela katastrofen är att jag har en egen email adress med mitt hemsidenamn i!


.

Tokigt allting blev! Fick ett erbjudande från loopia idag att jag kunde uppgradera mitt domänkonto till ett webbhotellkonto med 25% rabatt och utan startavgift. Men jag blev inte nöjd!


Megaspindel! Help!

Jag vet inte vad ni tycker, men personligen tycker jag inte att det är så roligt att dela min dusch med en megaspindel! Help!


.

Jag har fortfarande ett avsnitt av The vampire diaries att kika. Men innan jag sätter igång det så tänker jag vila mitt huvud en stund. Gårdagens migrän är inte helt borta ännu.


-31

Det är -31 grader kallt idag, men med stormen så skulle jag tippa på att det är snarare -41 i kylfaktor. Brrrrr. Läste att det kommer att ligga mellan -30 och -40 grader hela februari!!! Jag ligger nerbäddad under 2 täcken och jag fryser ändå. Så jag behöver väl knappast säga att jag inte är så överförtjust i att Malte kommer hem idag - det betyder att jag måste gå ut med honom i kväll!
Malte



The vampire diaries

Nu på schemat: The vampire diaries!
(fast först ska jag gå och slänga ihop lite lunch / middag)



Affiliate update

Två ny affiliates:



The secret circle

Nu på schemat: The secret circle!



Delad 2a plats

Tack till Daphne som gav mig en delad 2a plats i hennes Art picture contest! 



Dom gick vidare!

Jäkla migrän säger jag bara - missade melodifestivalen! Men jag hörde att Dead by april gick vidare! Fantastiskt! Ett steg närmare att vinna Eurovision! För jag tror att vi har en enorm chans om Dead by april blir framröstade som vinnare.



Glee boys




Alternativ meny #2 - slidedown.

I går berättade jag hur man lägger in en dropdown meny på sin blogg - idag ska jag berätta hur man lägger in en annan slags meny. Nämligen en slidedown meny.

Till den här guiden kommer jag att använda mig av den här gratisdesignen - men ni kan naturligtvis använda er av eran egen design eller någon annan gratisdesign om ni hellre vill det.

Börja med att logga in på din blogg & klicka dig vidare till Stilmallen. Kopiera koden här nedanför och klistra in den längst ner i stilmallen. (obs. på grund av högerklicksskyddet måste du kopiera med ctrl + c)

ul#drawers {width: 100px; list-style: none; margin: 0 auto; padding: 0px; border-top: 0px; color: #000;}
ul#drawers a {text-decoration: none; color: #000;}
ul#drawers li h4 {margin: 0; padding: 1px; text-transform: Camelcase; font-size: 10px; text-align: center; background-color: #363835; background: rgba(255, 255, 255, 0.0); -webkit-transition: background-color 0.5s ease-out; -moz-transition: background-color 0.5s ease-out;
transition: background-color 0.5s ease-out;}
h4.small {display: table-cell; width: 100px; margin: 0px; height: 100%;}
li.drawer h4.open {background-color: #121213; border-top: 0px;}
li.drawer div {padding: 2px; margin: 0px; line-height: 12px; background-color: #363835; background: rgba(255, 255, 255, 0.0);}
li.drawer div li {list-style-type: disc;}
li.drawer div ul {-webkit-padding-start: 12px;}


Klicka dig vidare in i kodmallen & leta upp </head>. Kopiera koden här nedanför & klistra in den precis ovanför </head> taggen.

<script src="http://static.tumblr.com/me5sfsd/1YFl414t0/jquery142.js";></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function () {
$('li.drawer div:nth-child(2)').hide();
$('li.drawer h4').click(function () {
if ($(this).hasClass('open')) {
$('li.drawer div:visible:nth-child(2)').slideUp().prev().removeClass('open');}
else {
$('li.drawer div:visible:nth-child(2)').slideUp().prev().removeClass('open');
$(this).next().slideDown();
$(this).addClass('open');}
});
});
</script>

Leta nu upp <div id="side"> & <div class="nav"> & kopiera koden här nedanför & klistra in den precis under.

<ul id="drawers">
<li id="info">
<h4>Menyheader</h4>
<div align="left">
<p>
<a href="http://dinadress.blogg.se">Länk namn</a>
<p>
<a href="http://dinadress.blogg.se">Länk namn</a>
</p>
</div>
</li>
</ul>
<ul id="drawers">
<li class="drawer" id="info">
<h4>Menyheader</h4>
<div align="left">
<p>
<a href="http://dinadress.blogg.se">Länk namn</a>
<p>
<a href="http://dinadress.blogg.se">Länk namn</a>
</p>
</div>
</li>
</ul>

Kolla så att menyn funkar. När du har gjort det är det dags att konfigurera menyn. Ta bort & ersätt Menyheader mot din egen menyheader. Tex. Arkiv / Kategorier / Länkar osv. Ta bort & ersätt adresserna med dina egna adresser samt Länk namn mot ditt eget länk namn. Ett exempel: 

<ul id="drawers">
<li class="drawer" id="info">
<h4>Arkiv</h4>
<div align="left">
<p>
<a href="http://minadress.blogg.se/2012/january/">Januari</a>
<p>
<a href="http://minadress.blogg.se/2012/february/">Februari</a>
</p>
</div>
</li>
</ul>

För att lägga in fler länkar använder du dig av denna koden:

<p>
<a href="http://dinadress.blogg.se">Länk namn</a>

& den lägger du in precis innan </p>

Lycka till!


Glee 3x10




Glee girls




Affiliate update

Jag har en ny affiliate:



Kötiden

Idag har jag stått i bostadskön i exakt 3 år! Enligt kvinnan på Kirunabostäder så är kötiden på en helt vanlig lägenhet mellan 3 och 4 år för tillfället så jag hoppas att det är min tur snart!



Alternativ meny #1 - dropdown.

Vi kan väl alla komma överens om att den gamla vanliga menyn kan bli lite tråkig - så därför kommer jag att posta tre olika inlägg med guider på hur du kan byta ut den mot alternativa menyer. I det här inlägget kommer jag att förklara hur du lägger till en dropdown meny.

Till den här guiden kommer jag att använda mig av den här gratisdesignen - men ni kan använda eran egen design eller någon annan gratisdesign (Designa din blogg har över 100 designer som ni kan ladda ner gratis och använda på era bloggar!) om ni hellre vill det. 

Men nu till guiden!

Börja med att logga in på din blogg och klicka dig vidare till stilmallen.

Klistra in den här koden längst ner i stilmallen: (obs. kopiera med ctr + c)

#navbar {
margin: 0;
padding: 0;
height: 1em; }
#navbar li {
list-style: none;
float: left; } /* Ändra till right om du vill ha menyn till höger istället*/
#navbar li a {
display: block;
padding: 3px 8px;
background-color: #cccccc; /*Ändra färgen på menyflikarna här*/
color: #fff; /*Ändra färgen på texten här*/
text-decoration: none;
font-family: verdana; /*Ändra typsnittet här*/
font-size: 10px; } /*Ändra storleken på texten här*/
#navbar li ul {
display: none;
width: 10em; /* Ändra bredden på undermenyn här */
background-color: #69f;}
#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {
display: block;
position: absolute;
margin: 0;
padding: 0;
z-index: 1; }
#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {
float: none; }
#navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {
background-color: #889988; /*Ändra färgen på undermenyn*/
border-bottom: 1px solid #fff;
color: #ffffff; } /*ändra textfärgen på undermenyn här*/
#navbar li li a:hover {
background-color: #000000; } /*Ändra färgen när man håller musen över undermenyn*/
#navbar {
margin: 0;
padding: 10;
height: 1em;
}
#navbar li {
list-style: none;
float: left;
}
#navbar li a {
display: block;
padding: 2px 5px;
background-color: #;  
color: #000;
text-decoration: none;
font-family: arial;
font-size: 10px;
}
#navbar li ul {
display: none;  
width: 10em;
}
#navbar li:hover ul,
#navbar li.hover ul {
display: block;
position: absolute;
margin: 0;
padding: 0;
z-index: 1;
}
#navbar li:hover li,
#navbar li.hover li {
float: none;
}
#navbar li:hover li a,
#navbar li.hover li a {
background-color: #fff;
opacity: 1.0;
border-bottom: 0px solid #fff;
border-left: 0px solid #fff;
border-right: 0px solid #fff;
color: #000000;
}
#navbar li li a:hover {
background: #fff;
color: #fff;
border-bottom: 1px dashed #fff;
}


Lägg den här koden precis under föregående kod:

#menu2 {
padding: 0px 0px 0px 0px;
margin: 0px 0px 0px 0px;
background: none; no-repeat left bottom;
z-index: 80;
position:absolute;
top:26px;
left:165px;
width: 500px;
border: none;
/* opacitet for IE */
filter:alpha(opacity=85);
/* opacity: 0.85; filter: alpha(opacity=85); */
/* opacitet CSS3 standard */
opacity:0.85;
/* opacitet for Mozilla */
-moz-opacity:0.85;
}

Klicka dig vidare till kodmallar och klistra in den här koden vars ni vill ha menyn. Jag vill ha den i headern så jag kommer att klistra in den under <div id="header"> </div>

<div id="menu2">
<ul id="navbar"></br></br>

<li><a href="http://dinlänk.blogg.se">Meny länk</a>

<li><a href="#">Meny namn 2</a>

<ul>
<li><a href="http://dinlänk.blogg.se">Länk namn</a></li>
<li><a href="http://dinlänk.blogg.se">Länk namn</a></li>
<li><a href="http://dinlänk.blogg.se">Länk namn</a></li>

</li>

</ul></li>

<li><a href="#">Meny namn 3</a>

<ul>
<li><a href="http://dinlänk.blogg.se">Länk namn</a></li>
<li><a href="http://dinlänk.blogg.se">Länk namn</a></li>
<li><a href="http://dinlänk.blogg.se">Länk namn</a></li>

</ul></li>
</li></ul></div>


Så här ser det ut nu - ni bör ha något liknande:




Nu när menyn är inlagg ska vi konfigurera den. Vi börjar i kodmallen.

Börja med att ersätta Meny länk, Meny namn 2 och Meny namn 3 mot dina egna menyer. Ersätt även länkadresserna med dina egna länkadresser samt länk namnen med dina egna länknamn.

Ett exempel:

<div id="menu2">
<ul id="navbar"></br></br>

<li><a href="http://bubblewrappedheart.se">Hem</a>

<li><a href="#">Arkiv</a>

<ul>
<li><a href="http://bubblewrappedheart.se/2012/january/">Januari</a></li>
<li><a href="http://bubblewrappedheart.se/2012/february/">Februari</a></li>
<li><a href="http://bubblewrappedheart.se/2012/march/">Mars</a></li>
</li>

</ul></li>

<li><a href="#">Kategorier</a>

<ul>
<li><a href="http://bubblewrappedheart.se/category/bocker.html">Böcker</a></li>
<li><a href="http://bubblewrappedheart.se/category/musik.html">Musik</a></li>
<li><a href="http://bubblewrappedheart.se/category/design.html">Design</a></li>

</ul></li>
</li></ul></div>


Nu när länkarna är som dom ska - så ska vi gå vidare till stilmallen. Kommer ni ihåg Menu2 koden som vi la in tidigare? Leta fram den. Det ni ska ändra på är det här:

top:26px; ‹- talar om hur långt ifrån toppen menyn ska vara.
left:165px; ‹- talar om hur långt ifrån vänster menyn ska vara.


Ni får testa er fram tills menyn är där ni vill att den ska vara.

Gå vidare till Navbar koden som ni la in tidigare.

#navbar { 
margin: 0; 
padding: 10; 
height: 1em;
}
#navbar li { 
list-style: none; 
float: left;
}
#navbar li a { 
display: block; 
padding: 2px 5px; 
background-color: #;
‹- Ändra färgen på menyflikarna.
color: #000; ‹- Ändra färgen på menylänkarna.
text-decoration: none;
font-family: arial; ‹- Ändra typsnittet på menylänkarna.
font-size: 10px; ‹- Ändra storleken på menylänkarna.
}
#navbar li ul { 
display: none;  
width: 10em; ‹- Ändra bredden på undermenyn.
}
#navbar li:hover ul,
#navbar li.hover ul { 
display: block; 
position: absolute; 
margin: 0; 
padding: 0;
z-index: 1;
}
#navbar li:hover li,
#navbar li.hover li { 
float: none;
}
#navbar li:hover li a,
#navbar li.hover li a { 
background-color: #fff; ‹- Ändra färgen på undermenyn.
opacity: 1.0; 
border-bottom: 0px solid #fff; ‹- Ändra färgen på border.
border-left: 0px solid #fff; ‹- Ändra färgen på border.
border-right: 0px solid #fff; ‹- Ändra färgen på border.
color: #000000; ‹- Ändra färgen på länkarna i undermenyn.
}
#navbar li li a:hover { 
background: #fff; ‹- Ändra bakgrunden vid mouseover.
color: #fff; ‹- Ändra färgen vid mouseover.
border-bottom: 1px dashed #fff; ‹- Ändra färgen på border vid mouseover.
}


Sen var det klart! Det här är mitt färdiga resultat:



-25 grader och storm

Brrrrrrr! För tillfället så är det -25 grader. I går kväll var det -29 grader. Men med tanke på stormen så ökar kylan med ungefär 10 grader. Så praktiskt taget så är det -35 grader. Inte konstigt att det gör ont att andas så fort man går utanför dörren. Känner mig tacksam att paps tar hunden i helgen.


Boyce avenue

Don´t stop believin´ | Before it´s to late | Keep holding on | Faithfully | The one that got away




Lucky (gratisdesign)

Ladda ner!

 




Lucky




Mini Warbler

Jag fick syn på den här gullungen i Glee: The 3D concert movie och jag blev helt förälskad! Så himla bedårande att jag dör lite.



Glee: The 3D concert movie

Jag tar en paus från designandet och kryper ner under täcket med en påse choklad och kikar Glee: The 3D concert movie! På återseende.



Ad infinitum

En bloggbakgrund som ni kan ladda ner och använda på eran blogg.
Ladda ner!



Observera:

För tillfället så håller jag på att göra om lite här på bloggen så att allt ska bli så lättnavigerat som möjligt - så därför slänger jag bara in ett inlägg för att varna er att allt inte fungerar som det ska för tillfället!


Gossip girl säsong 1

Nån som vill köpa min Gossip girl säsong 1 box? 150 spänn - frakt inräknad. Har bara sett den en gång.


Gossip girl

Blev väldigt sugen på at se Gossip girl så jag hade planerat att köpa säsong 2 och kanske säsong 3 denna månaden. Men med tanke på att säsongerna kostar 299 kronor styck så tyckte jag att det var mycket bättre att investera i den här boxen med säsong 1 - 4! Den kostar endast 499 kronor! Så... den är på väg hem till mig!



Alcatraz

(Nu på schemat: Alcatraz!)



Besvikelse deluxe!

Har precis kikat klart alla avsnitt som finns ute av Once upon a time. Trodde jag hade ett till avsnitt att se men det hade jag visst inte. Besvikelse deluxe!
Har dock 2 avsnitt Alcatraz, 2 avsnitt Glee, 1 avsnitt The secret circle, 1 avsnitt The vampire diaries, 3 avsnitt The lying game, 1 avsnitt Ringer och 4 avsnitt Pretty little liars att se så jag klarar mig tills det nyaste avsnittet. Som sagt var: jag har varit dålig på att kika serier!



Once upon a time




I väntan på maten.

Har precis slängt in min Ost och broccoli paj (hade dock i ett par champinjoner, vitlökspeppar och flingsalt också)  i ugnen, den lär vara klar om ungefär en halvtimma. Fram tills dess tänker jag kika ett avsnitt av Once upon a time.


Dianna Agron




Läste precis att Dead by april kommer att ...

Läste precis att Dead by april kommer att vara med i årets Melodifestival. Här ska det röstas som aldrig förr kan jag lova!