And I want you to know youre who I want to be

Jag håller på att bli galen - ännu en dag som har spenderats framför photoshop utan att få någonting gjort. Jag vet inte vad som har hänt. Jag brukade vara en kreativ människa. Jag behövde bara lyssna på en bra låt eller läsa en fin text för att få inspiration till att göra någonting kreativt. För tillfället har jag inte ens inspiration till att blenda ihop en bild med en annan bild. Det gör mig mig galen..

För tillfället så snurrar den här låten på i mitt huvud.


Jag skäms över att säga det... Men jag har...

Jag skäms över att säga det... Men jag har inte läst månadens bok ännu! Fast å andra sidan så hade inte Mariam heller gjort det vilket får mig att känna mig lite bättre.
Jag älskar att solen är framme varje morgo...

Jag älskar att solen är framme varje morgon för att hälsa mig och Malte 'God morgon' när vi går ut på våra morgonpromenader. Det gör att jag går och ler för mig själv varenda gång. På något sätt så känns sommaren inte lika långt borta..
Never mind I´ll find someone like you.

Jag har tappat lusten till att blogga. Igen. Känns som att jag bara precis kommer igång med bloggandet innan jag tappar både lusten och inspirationen. Och inte nog med det så har jag förlorat min musa - jag har ingen inspiration alls när det kommer till photoshop. Jag har ingen inspiration alls när det kommer till någonting kreativt. Jag hoppas att det inte varar länge för jag håller ärligt talat på att bli galen. Har suttit flera timmar framför photoshop idag och allt blir bara fel. Till slut blev jag så arg att jag stängde ner skiten utan att få en enda sak gjord. Kvällen kommer med andra ord INTE att spenderas framför photoshop.

Istället kommer jag att spendera kvällen med att försöka hinna ikapp med alla serier. Jag har ungefär 2 veckors serier att kolla.

God kväll ♥Tom and Dougie
The End

Harry Potter and the deathly hallows / Wallpaper
.

Ok, sa psykologen. Kan du nu berätta varför du dricker så mycket?
- Jag ska förklara, sa patienten. Jag blev kär i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med änkan och strax efter gifte sej min far med styvdottern. Då blev jag och min fru svärföräldrar till min far.
Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son. Den pojken blev min bror men även son till min frus dotter och därmed är vi mormor och morfar till min bror.
Så fick jag och min fru en son, som blir min fars svåger. Min sons storasyster är hans farmor eftersom min far är hans farfar. Jag är bror till min egen son...
Min son är min farmors brorson och jag är farfar till mej själv. Jag är bror till min far och både son och far till honom. Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter...
- Tack det räcker, sa psykologen, jag tycker du ska fortsätta dricka...Hysteriskt roligt!

Jag har hittat något hysteriskt roligt som jag tror att ni kommer att uppskatta. Läs här!


Otäckt!

Otäckt! Jag svimmade precis när jag stod i duschen! Och jag menar SVIMMADE. Ena sekunden stod jag upp och började känna mig yr så jag blundade en stund. Nästa sekund vaknar jag upp på golvet. Den enda som skadades av attacken var duschstången.


Dont leave!

Hermione & Ron / Harry Potter and the deathly hallows pt 2Buffy
The slayer
God natt

Jag har läst i ett par timmar nu - har hunnit med en och en halv bok! Tycker egentligen att det är sovdags men såklart kan jag inte somna så fort jag faktiskt lägger mig ner för att sova. Så istället tänker jag fortsätta se Jag saknar dig tills jag somnar. God natt!


What I love about your love

Jana Kramers nyaste singel kommer att vara med i morgondagens säsongspremiär av One tree hill - men redan nu kan ni ladda ner låten från Itunes.

Ladda ner från Itunes.Layout; Something wicked

Design: Something wicked
Featuring: Faye Chamberlain (Phoebe Tonkin)
Skapad: 09/01/12
Färdig: 10/01/12Faye Chamberlain

Min Faye Chamberlain wallpaper blev en Faye Chamberlain header istället. Vi får se när den kommer upp! Spännande!


Kolla vad som dök upp hemma hos mig idag! ...

mhm_112011014261 (MMS)

Kolla vad som dök upp hemma hos mig idag! Äntligen!
Turn the tide

Ailucrash / wallpaperNaomi Scott

Naomi Scott / Wallpaper.

Har suttit vid photoshop ett bra tag nu, men efter ett par misslyckade försök till att göra en Faye Chamberlain wallpaper ger jag upp för idag.


New Affiliates
.

Ända sedan jag skrev det där inlägget om hur många böcker jag måste läsa varje månad för att inte misslyckas i Goodreads 2012 reading challenge har jag kännt pressen hängandes över mig & har istället inte fått en enda bok läst. Det är konstigt att jag alltid tappar lusten för sånt som känns som ett måste. Det är skönt att jag ligger före med en bok så att jag inte behöver känna mig stressad på ett tag.


And I want you to know, You're who I wanna be

Jag känner mig fortfarande halvdöd (inte nu för att jag kände mig heldöd - eller halvdöd för den delen igår - men jag önskade att jag var heldöd) efter migränattacken igår. Tabletten hjälpte bara i någon timme sen var migränen tillbaka - ännu elakare än den var innan. Vilket känns idag. Min panna är helt öm & min nacke & rygg samt axlar håller på att ta livet av mig. Har legat i sängen praktiskt taget hela dagen. Men det börjar gå åt rätt håll i vilket fall som helst - förhoppningsvis mår jag toppen i morgon.

Beställde lite böcker från bokbörsen som plåster på såren - det tycker jag att jag förtjänade. Eller kanske inte. Men jag VILLE ha dom!

Ska strax ta ut skrutten & sen efter det får vi se vad som händer. Funderar på att slå igång någon serie. Möjligen Terra nova... Igen. Jag vet att jag alldeles nyss hade Terra nova maraton, men jag kan inte få nog av serien. Absolut en av mina nya favoriter!


Dean Geyer

Åh, Dean Geyer - gift dig med mig!Cassie Blake

Cassie Blake / The secret circleInte roligt!

Hur roligt jag än tycker att det är att ni ändrar mitt lösenord till bloggen, (Nej alltså - sarkasm på hög nivå) så är det en aningen jobbigt att behöva återställa mitt lösenord för att kunna logga in!


Lördag.

Idag har inte varit en toppen dag, om man säger så. Vaknade med migrän - orkade knappt ur sängen. Fick tvinga upp mig själv för att ta en tablett & sen gick jag direkt tillbaka till sängen - där låg jag fram till 5 något när mams kom hem med middag. Som tur var så hjälpte en tablett & lite sömn den här gången!

Just nu sitter jag & väntar på att mams ska slå igång filmen som vi ska se - Contagion. Har velat se den länge nu så hoppas den är bra.

Ha en fin lördagskväll så hörs vi förhoppningsvis i morgon.


Cassie & Jake

Cassie Blake & Jake Armstrong / The secret circle

 
Be the change (gratis)

Söt, stilren design i vintage / shabby chick stil. Designen går i färgerna rosa & vitt & innehåller:
Custom typsnitt som inläggs, kommentar & menyrubrik.
Kontaktformulär.
Favicon.

Till er som vill göra designen lite mer personlig:
För er med photoshop skickar jag även med pdf - filen.
För er utan photoshop skickar jag med headern utan bilderna och texten.

Glöm inte att ni inte får ta bort min länk!

Frågor?
bubblewrappedheart.se@hotmail.se

Ladda ner!


Unforgettable

Caitlin Stasey & Dean Geyer / Unforgettable ♥Dachshund brain

Den här bilden var ju lite rolig faktiskt - Malte i ett nötskal!
Snöstorm

Illa när hunden inte ens syns när vi går ut för att det kommit så mycket snö!


.

När jag vinner några miljoner så kommer jag att shoppa loss som en galning här, sen kan jag dö lycklig!
Morocco
Drömmer (samt 5 saker som gör mig bitter)

Jag sitter framför We heart it och drömmer om min egen lägenhet som ALDRIG verkar vela bli min. Jag är rent ut sagt förbannad på mig själv för att jag i sista minuten tackade nej till den där lägenheten som jag blev erbjuden för ett par veckor sen. Jag vet att jag tog rätt beslut, för jag hade ångrat mig så in i tusan om jag hade tackat ja - med tanke på att jag har stått i kö i snart tre år (i februari) och det enda jag skulle fått var en etta för 5000 spänn/ månaden i så fall. Men jag kan ändå inte låta bli att känna mig en aningen bitter. Det kan dock ha att göra med att jag:

1 - inte kan sova trots att jag är så trött att jag håller på att svimma.
2 - mår så illa att jag misstänker att jag håller på att bli sjuk med vinterkräksjukan.
3 - alldeles nyss råkade snubbla in på en pervsida.
4 - inte kan få bilden av den stackars hunden (ni vet vilken jag menar!?) ur hjärnan.
5 - inte ha fått min dagliga dos med socker på flera dagar. Abstinens - oh yes!


Ja tack!


Jag ÄLSKAR tegelstensväggar - jag vill ha en egen! Men med tanke på att min lägenhet kommer att vara en hyreslägenhet så kan jag ju inte lika gärna riva ner hela vardagsrumsväggen & ersätta den med en tegelstensvägg. Jag vet att det finns tapeter som ser precis ut som en riktigt tegelstensvägg, men jag är inte så förtjust i den tanken.


Sjuk

Jag känner mig inte så där jättefrisk idag. Rinnande & täppt näsa, halsont och gud vet vad har ersatts med huvudvärk, yrsel & illamående. Vet inte vad som är värst!


Bubblewrappedheart på facebook

Nu finns bubblewrappedheart.se på facebook - klicka på bilden här nedan för att gilla! Efter 50 gillningar lovar jag att tävla ut TVÅ stycken personliga designer!you decide who you are, not society

- unknown


Goodreads 2012 reading challenge

6 böcker - det är så många böcker jag måste läsa varje månad för att inte misslyckas i Goodreads 2012 reading challenge (här). Mitt mål den här månaden är att läsa 12 böcker så att jag inte behöver läsa en enda en i februari & istället kan ägna tiden åt att lata mig.


Layout; Memories

Design: Memories
Featuring: Dianna Agron
Skapad: 04/01/12
Färdig: 04/01/12Sjuk.

Jag har varit sjuk dom här senaste veckorna - med en jäkla förkylning vill jag lova. & då har det inte blivit att göra så mycket annat än att försöka hinna ikapp med att läsa alla böcker jag har att läsa. Vilket ni förmodligen inte har missat med tanke på mängden recensioner det har dykt upp här på bloggen dom här senaste dagarna.

För övrigt så har The lying game och Pretty little liars dragit igång igen, vilket gillas.


Rules of attraction


Handling
När Carlos Fuentes återvänder till USA efter att ha bott i Mexico i ett år vill
han inte ha någon del av livet hans äldre bror, Alex har lagt ut för honom.
Carlos gillar att leva sitt liv på kanten och vill gå sin egen väg, precis som
Alex gjorde. Då möter han Kiara Westford. Kiara pratar inte mycket och
uppskattar inte Carlos vilda sätt. När dom lär känna varandra antar Carlos att
Kiara tycker att hon är för bra för honom och vägrar att erkänna att han börjar
bry sig om henne.
När Carlos Fuentes återvänder till USA efter att ha bott i Mexico i ett år vill han inte ha någon del av livet hans äldre bror, Alex har lagt ut för honom. Carlos gillar att leva sitt liv på kanten och vill gå sin egen väg, precis som
Alex gjorde. Då möter han Kiara Westford. Kiara pratar inte mycket och uppskattar inte Carlos vilda sätt. När dom lär känna varandra antar Carlos att Kiara tycker att hon är för bra för honom och vägrar att erkänna, ens för sig själv, att han faktiskt har börjat bry sig om henne.

Mina tankar
Rules of attraction är andra boken i Perfect chemistry serien (skriven av Simone Elkeles), och även om den inte är lika bra som den första boken så är det här en riktigt bra bok, nästan lika bra som ettan. Men om jag ska vara ärlig så trodde jag att den här boken skulle vara bättre - bättre än första boken menar jag. Mest på grund av boktrailer, som var anledningen till att jag bestämde mig för att läsa böckerna nu. Jag gillar verkligen Kiara, till och med mer än jag gillade Brittany från förra boken. Hon går sin egen väg och är sig själv, och hon bryr sig inte om vad alla andra tycker om henne. Jag gillar såna karaktärer. För Carlos å andra sidan är det viktigt att alla andra ser honom som den bad boy han vill vara. Han har haft ett hårt liv, trots att han är så ung som han är, och släpper sällan in någon innanför muren har har byggt runt omkring sig. Som jag skrev när jag recenserade Perfect chemistry så är det här typiska Nathalie - böcker, jag kan inte låta bli att bli alldeles varm i hjärtat och glad i själen.

5/5
Perfect chemistry


Handling
När Brittany Ellis anländer till årets första kemilektion det sista året i high school har hon ingen aning om att hennes till synes perfekta liv är på väg att ändras drastiskt. Hon blir ihop parad med Alex Fuentes, en gängmedlem från andra sidan av staden, inför ett kemiprojekt och det dröjer inte länge innan han har hotat allt hon har arbetat så hårt för. Hennes felfria rykte, hennes förhållande med skolans populäraste kille, och hemligheten om att hennes liv inte är så perfekt som det verkar. Alex är en bad boy, så när han slår vad med sina vänner om att han inom några har lyckats lura in Brittany i hans värld tänker han bara på att vinna och struntar i vem han sårar längs vägen. Men snart inser Alex att Brittany inte alls är som han föreställt sig, att hon är en verklig person med sina egna problem och hemligheter. Och plötsligt har det han gjorde i arrogans förvandlats till något helt annat.

Mina tankar
Jag har haft den här boken i min att-läsa-lista hur länge som helst utan att egentligen veta vad den handlar om. När jag surfar omkring på Goodreads brukar jag oftast bara lita på Tessies omdöme, med tanke på att vi gillar praktiskt taget exakt samma böcker, och lägger till alla böckerna som hon lägger till. Utan att läsa vad dom handlar om. Och så var det även med Perfect chemistry. Hade jag vetat för flera månader sen vad boken handlar om hade jag inte väntat så här länge med att läsa den - för det här är en typisk Nathalie-bok. Jag har alltid varit svag för just den här typen av böcker, bad boy meets good girl. För att komma till poängen: Jag älskade den här boken! Jag tror inte att jag kan förklara exakt hur mycket jag älskade den här boken, så jag nöjer mig helt enkelt med att säga det. Jag älskade den här boken! 

5/5


Det finns en boktrailer till den här boken, men jag vägrar att lägga upp den eftersom jag tycker att den totalförstör boken. Hade jag råkat se trailern INNAN jag läste boken hade jag nog varit en aningen tveksam om det är en bok som jag verkligen vill läsa. Men.. Om ni verkligen vill se den kan ni klicka här.


Deception


Handling
När Emma Vailes föräldrar åker iväg på en mystisk affärsresa och lämnar henne
ensam hemma ger det henne den perfekta ursäkten att vara en rebellisk tonåring.
Varför inte passa på att ordna ett par fester, skaffa sig en tatuering - eller
kanske bara en piercing - och bara njuta av dom första veckorna av hennes första
år på high school?
Men saker blir aldrig som man planerat. Emmas bästa vän vägrar prata med henne,
hennes föräldrar är spårlöst försvunna, polisen kraschar hennes fest när dom
hör att hon bor helt ensam
När Emma Vailes föräldrar åker iväg på en mystisk affärsresa och lämnar henne
ensam hemma ger det henne den perfekta ursäkten att vara en rebellisk tonåring.
Varför inte passa på att ordna ett par fester, skaffa sig en tatuering - eller
kanske bara en piercing - och bara njuta av dom första veckorna av hennes första
år på high school? Men saker blir aldrig som man planerat. Emmas bästa vän vägrar prata med henne, hennes föräldrar är spårlöst försvunna, mystiska saker börjar hända och Emma känner sig bevakad till och med i sitt eget hem. Det dröjer inte länge innan polisen kommer och knackar på dörren efter att ha fått reda på att hon bor alldeles ensam. Hon blir omhändetagen av myndigheterna och iväg skickad till New England för att bo med sin nya förmyndare - Bennet Stern, en vän till hennes bror. Efter att ha blivit inskriven på Thatcher academy kan Emma inte skaka av sig känslan av att allt inte är som det ska. Hon ser syner som hon inte kan förklara och har minnen som inte är hennes egna. Och sanningen om vem hon är, vem hennes familj är, är mer chockerande än hon någonsin kunnat föreställa sig. En sanning som får henne att frukta för sitt eget liv och snart vet hon inte vem hon kan lita på.

Mina tankar
När jag bestämde mig för att läsa den här boken kände jag mig en aningen tveksam - till en början. Omslaget, handlingen - det kändes mer passande för dom lite yngre. Jag kan med glädje berätta för er att jag hade fel,  och jag ångrar inte en sekund att jag gav den här boken en chans. Jag älskade Deception redan från första sidan, den är söt, spännande och framför allt annorlunda. 

4/5
Anastasia's Secret


Handling
För Anastasia Romanov är livet som den yngsta dottern till Rysslands sista tsar på väg att slitas sönder av blodsutgjutelsen i den Ryska revolutionen. När bolsjevikerna tar kontroll över regeringen blir Anastasia, tillsammans med sin familj skickad i exil till Sibirien. Medan rebellerna debatterar familjens framtid och hotet mot deras liv blir allt mer hotfullt blommar känslor upp mellan Anastasia och Sasha, en ung vakt hon känt sedan barndomen. Sasha gör allt för att rädda henne, men kommer deras kärlek räcka för att rädda henne från en våldsam död?


Mina tankar

Anastasia´s secret bygger på den verkliga historien om Rysslands sista kejsarfamilj, och precis som i verkliga livet för familjen Romanov, så har den här boken inget lyckligt slut. Men det gör den inte mindre fantastisk för det, kanske är det just därför den är så fantastisk och vacker som den är. Susanne Dunlap har gjort ett fantastiskt arbete med den här boken och den är en av mina absoluta favoriter. 

5/5
Eve


Handling
Året är 2032, sexton år efter att ett dödligt virus - och vaccinet som var avsett att skydda oss mot det - utplånade nästan 98% av jordens befolkning. 18 åriga Eve är en av dom 2% som överlevde katastrofen och har sedan dess bott och studerat vid en flickskola tillsammans med andra flickor som precis som hon själv inte har någonstans att ta vägen. Kvällen innan Eves examen får hon reda på vad som egentligen har hänt med alla flickorna som tagit examen före henne och vad som kommer att hända med henne om hon stannar kvar. Eve beslutar sig för att alldeles ensam fly det enda hem hon någonsin haft och beger sig ut på en lång och tuff resa i jakt på en plats där hon kan känna sig trygg. Längs vägen möter hon Caleb, en rebellisk pojke som tillsammans med ett gäng andra pojkar lever i det vilda. Eve, som har separerats från män i hela sitt liv har fått lära sig att frukta dom men Caleb vinner hennes förtroende och hennes hjärta, och lovar att skydda henne. Men när kungens soldater börjar jaga dom måste Eve välja mellan Caleb och att att göra det hon lämnade skolan för att göra.. Överleva.


Mina tankar
Jag visste redan från början, kanske till och med innan det - mest på grund av omslaget bör jag kanske tillägga - att det här är en bok som jag kommer att gilla.  Jag är väldigt förtjust i katastrofböcker, böcker som är annorlunda från våran värld. Trots att jag gillade den här boken, så måste jag erkänna att jag blev en aningen besviken. Jag trodde att den skulle vara mer... Katastrof-ish. Men som sagt var så gillade jag den här boken. Kanske till och med älskade den - och jag ser fram emot att läsa bok nummer två i Eve - serien.


♥♥♥♥
4/5

Bokklubb: Januaris bok.

Jag och min vän Mariam har bestämt oss för att starta en bokklubb tillsammans där vi båda kommer att läsa en gemensam bok varje månad och sen prata om den, samt skriva om den på våra bloggar. Det här är januari månads bok:Jul och nyår.

Hej mina fina. Hoppas ni alla har haft en mysig jul och nyår - det har jag. Med trevligt sällskap, god mat och tjusiga julkappar. Det hade inte kunnat vara bättre.

Mitt fina Silverhjärtathalsband som jag fick av mams & paps.