Rubrik.

här sitter jag alldeles ensam, med endast mcfly som sällskap i ipoden. jag nyser och tycker mest troligt synd om mig själv. och dessutom kan jag av någon anledning inte sova. och helst av allt vill jag bara slå mig själv i huvudet med ett brännbollsträ och sedan sova i en vecka eller två.
 
jag tycker att det kanske börjar bli dags att skriva ett litet, litet inlägg. jag mår inte speciellt mycket bättre än jag gjorde när jag sist skrev och jag har inte mycket alls att skriva. men det börjar bli dags att skriva någonting.

det har varit en riktigt lång dag idag. och jag har varit vaken praktiskt taget hela dagen, trots min migrän. var tvungen att stiga upp tidigt i morse. eller ja, tidigt för mig. redan någon gång efter 1/ före 2. det var min tur att ta ut doggsarna. igen. hur kan det alltid vara min tur att ta ut doggsarna?

oscar fyllde 3 år idag. så vi var dit en sväng någon gång efter 3 på kalas. it was nice. det är rätt länge sedan jag träffade oscar. det är rätt länge sedan jag träffade någon av småungarna. eller ja, jag träffade iofs viggo för ett par dagar sedan, men det var bara en snabb sväng. och alvin, lova och vilmer har jag inte träffat sedan alvins kalas. det är över en månad sen..

resten av dagen har jag suttit framför datorn.

now bed.
Oscar.


Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday sweet Oscar, happy birthday to yooooou.
We´ve got no worries in the world

För ett par dagar sedan överraskade Mariam´ mariam mig med en present. Hon vet precis vad jag vill ha! Det är hennes kompis Linn som har gjort den. Och visst är det väl det vackraste ni har sett? Självklart är det McFLY- pojkarna på bilden.
Besök Linn här!


Its been a long, long time..

hey you all.

kan det vara sant, det jag ser? eller är det bara mina ögon som spelar mig ett grymt spratt? för inte kan det väl vara så att jag inte har skrivit någonting alls här på bloggen på snart en hel månad?

okej, det verkar inte bättre än så. det är helt sant. vars tar tiden vägen? hur kan en hel månad ha försvunnit innan man en har hunnit tänka poff? men om det är någon tröst alls så har jag faktiskt inte glömt bort er. nej, inte alls. tvärtom faktiskt. jag har helt enkelt bara.. trängt ut er ur mina tankar. det kanske låter som en grym sak att skriva, men jag har faktiskt inte mått speciellt bra den senaste månaden. varken psykiskt eller fysiskt. och då orkar jag inte ha den här pressen hängandes över mig. ni vet precis vilken det är jag menar. när man vet att man har någonting att göra, till exempel skriva på bloggen, men man känner att man varken har lust, ork eller inspiration till det. I stället har man den här ångesten hängandes över en för att man inte gör det man känner att man måste göra. Snälla säg till om det är rörigt och ni inte fattar ett enda ord av vad jag säger! och det är inte bara bloggen som har blivit lidande av min så kallade ohälsa. det är faktiskt det mesta som har blivit lidande. jag har till exempel en hel hög med mejl och brev som jag måste svara på. jag har varken loggat in på msn, facebook eller twitter på hur många veckor som helst. jag har blogglayouter till en hel hög med folk att göra. som jag inte ens har lust att göra. jag har reviews att skriva. jag har mer saker att göra än jag ens orkar tänka på. det bli så när man undviker datorn i en hel månad. och det värsta är.. det är självförvållat.

jag har verkligen inte speciellt mycket att säga just nu. jag skriver endast det här inlägget för att jag lovade en viss person att jag skulle uppdatera idag.