vampire diaries maraton nu, bio med mams i...

vampire diaries maraton nu, bio med mams i kväll. Det blir i rymden finns inga känslor..




SMS-inlägg

img_4980 (MMS)

Kikar Anastasia. (sorry för urkass bild)




Fan, jag glömde berätta vad bilden innehöl...

Fan, jag glömde berätta vad bilden innehöll! Jag och mams sitter på Kina och äter lunch..




SMS-inlägg

img_6759 (MMS)




Harry Potter and the deathly hallows theatrical trailer.




As promised,

Några av mina absoluta favoritserier när jag var liten;


Candy Candy;


Sandybell;


Jewel riders;


Lady lovely locks;


The little flying bears;


Bumbibjörnarna;


My little pony;




Malte the tax

img_0003 (MMS)

Var bara tvungen att testa att blogga från min Iphone. Har aldrig fått det att funka med bilderna tidigare.. Men nu gick det. Malte the tax är det som är på bilden. Vadå demonögon?!




Don't you dare come back and try to make things right

Gulp säger jag bara!


Jag hade helt glömt bort att dom skulle dra 3000 spänn till mina sparkonton i dag så jag fick en shock när jag kollade kontot i mobilen i bilen på väg upp på stan tidigare idag & märkte att jag endast hade 1100 spänn kvar. & det var INNAN jag var på apoteket för att hämta ut mina migräntabletter. & det gick på 187 spänn! Men migräntabletterna kan jag ju inte strunta i att köpa direkt så det var en smäll jag fick ta. Det som var bra är att det är 18 stycken i varje paket så dom räcker ju ganska länge eftersom dom är så starka att man bara får ta en tablett vid varje migränattack.
Hade dessutom tänkt köpa lite papper till resten av mina julkort samt kika på någon julklapp åt lillebror & paps, men det får vänta till nästa månad i stället! And thats that!


Det är inte roligt att sköta sin ekonomi när man är arbetslös & endast har typ.. 5000 kronor i månaden från försäkringskassan. Speciellt inte om man är lite av en shopaholic som jag råkar vara..

Nu ska jag gråta en skvätt & sen fixa i hop mitt nostalgiinlägg med serier & filmer som jag älskade när jag var liten. Stay tuned.


October 26.

Hello beautiful.

Jag har äntligen fått min Iphone, som jag har döpt till Bert Göran. Tänkte först döpa honom till Bert Ernst nummer två, men det är aldrig en bra ide att döpa sina barn till nummer ett & nummer två. Så det fick bli Bert Göran istället. ^_- & han kommer utan tvekan att vara den mest älskade Iphonen i hela världen. Var lite tveksam där när jag åkte upp på Telia för att hämta hem honom om jag skulle fatta hur han funkade, men det visade sig att han var ganska så lätt att förstå sig på. Så inga problem där inte.
Anyways, jag är jättenöjd. Vilket är en fördel med tanke på hur mycket jag får betala för honom varje månad!

Mer än det så har det väl inte hänt så mycket dom här senaste dagarna. Jag är fortfarande sjuk. Skulle vara roligt att veta när den här jädrans influensan ska ge sig, för jag är himla less!

Nu ska jag sova. Orkar knappt hålla ögonen öppna.

Night night.




<3

Everyone has that special band that brings them to tears. That band that they’d follow across the universe if ever possible. That band that helped them through those hard times that it was almost as if they had been sitting next to you the whole time, holding your hand. Everyone has that band that has left such an impression that it’d take years to ever forget them. We all have that band that made such a difference in our lives that not one person on this Earth would understand it even if you explained it to them.


Mcfly, thank you for helping me through those hard times & holding my hand.




Broken memories.

Jag vet inte om jag har nämnt det för er men Tessie brukar dela med sig av alla dom uppgifter som hon får i datakunskap (I think?) & den här gången skulle "vi" göra ett cdomslag. Jag gjorde klart framsidan tidigare under kvällen;

Jag valde att göra ett omslag till ett påhittat album av Majandra (Delfino), som inte bara är en otroligt talangfull sångerska & låtskrivare utan även en skådespelare. Hon har bland annat varit med i min absoluta favoritserie för tillfället, Roswell.



.

Okej, tell me! Vars köper jag en sån här?




Tell me are you feeling strong, strong enough to love someone?

Listening; Mcfly feat. Taio Cruz / Shine a light.


Okej. Jag är totalt kär i Mcfly´s nyaste låt som dom gör tillsammans med Taio Cruz. Shine a light heter den & ni kan lyssna på låten här. Själv har jag haft igång den större delen av kvällen!


Jag har både bad and good news att dela med mig av.

Lets take the good ones first shall we?

November kommer allt närmare vilket betyder nytt album från Mcfly.
Jag har äntligen fått svar från försäkringskassan om hur det blir med mina pengar.
Jag har ställt mig i kö till en Iphone 4.
Jag har anmält intresse på två stycken lägenheter uppe på stan.

And the bad ones.

Min stackars älskade Bert Ernst (min laptop) fick virus i går. Jag fick panik, stängde ner datorn, startade upp den & låtsades som ingenting - i 5 minuter. Sen skrev jag & gnällde på mams som i sin tur gnällde på paps. Tog ner Bert Ernst, väntade i över en timma medans paps gick igenom allt på datorn samt installerade antivirusskydd som i sin tur raderade program från datorn som nu inte går att få tillbaka. Tur att det inte var något dödsviktigt program i alla fall...