.

Dagens irritationer;
a) Malte vägrade göra nummer 2 när vi var ute på våran kvällspromenad, istället ägnade han tiden åt att äta upp allt skit han lyckades få tag på med sina giriga små tassar.
b) Jag har inte ens hunnit med hälften av det jag hade planerat att jag skulle göra idag.
c) Jag har klickat hem ett dvdpaket från tradera för 89 spänn. Jag är svag.


I need to live with nothing to fix.

I dag har jag hunnit med att;
Duscha.
Klippa luggen. (välbehövligt kan jag lova)
Klippa håret så att det känns tjockare.
Ta ut doggsar på en morgon promenad.
Se ett avsnitt av True blood.
Se Cloverfield.
Se det nyaste avsnittet av Supernatural.
Sova en timme eller två.
Ha en skokris eftersom lillebrors kompis har exakt likadan skor i (möjligen) samma storlek.
Handla.
& dricka två koppar te.

& jag måste hinna med att;
Laga mat. (pizza med champinjoner & lök)
Svara på kommentarer.
Ta ut doggsarna på en kvällspromenad.
Se MINST två avsnitt av True blood.
Se Everybodys fine.


Drömmar alltså.

I natt drömde jag att jag hade två bäbishajar som husdjur. Jag kallade dom Malte & Baloo & dom bodde i mitt badkar..




Even if you cannot hear my voice I´ll be right beside you dear.

Först & främst; Jag har precis kikat nio avsnitt av The vampire diaries. På raken! Ja du hörde rätt, NIO AVSNITT! Ni vet ju redan att jag älskar serien, eller ni kanske inte gör det. Vet inte om jag har skrivit något om det. Men i vilket fall som helst så blir den bara bättre & bättre för varje avsnitt. & jag har ingenting emot att sitta & dregga över & fantisera om Ian Somerhalder. Det enda problemet är att min kära mor inte heller har någonting emot att sitta & dreggla över & fantisera om Ian Somerhalder. I - landsproblem or what!

 
Picture; google. Redigerad av; mig.

Idag har jag, som ni kanske förstår, inte gjort speciellt mycket mer än att sitta fastklistrad framför serien. Har inte ens kunnat slita mig länge nog för att hinna laga middag. Så det blev middag vid klockan 10 istället när mams slutade jobba. Inte så värst hälsosamt kan jag tänka mig, men men.

Beställde del 7 i House of night serien, Burned, tidigare idag. Den kom ju ut idag & jag kan inte beskriva hur länge jag har gått & längtat efter att den ska komma ut. Hoppas bara att jag får den någon gång under veckan.

Nu blir det lite mer serier sen skulle jag behöva sova.




`

Tack för alla era supersöta kommentarer, jag lovar att jag ska svara på dom så fort jag orkar. Jag har åkt på kräksjuka & har precis spytt tarmarna ur mig..


..

Aj. Migraine. Bed. Now. Vi hörs.


Lights, camera action its good night

Evening all.

Först & främst; Blog of the week tävlingen är avslutad, så ni kan inte längre rösta på eran favorit. Jag har inte hunnit räkna rösterna ännu, men det är ingen frågan om vem vinnaren är så jag tror jag struntar i det.

& det är supersöta Marielle som vann med överlägset fler röster. Grattis, du kommer att få en länk här i menyn →

Kvällen har jag & smalte spenderat i sängen. Mådde inte alls bra tidigare under dagen. När vi kom hem från stan hade jag sån hemsk migrän. Jag somnade nästan direkt jag la mig ner. Vaknade någon gång vid 8 tiden under kvällen av att taxen försökte rymma så det var bara att släppa ut honom. Envisa lilla skrutt. Sen gick & la mig direkt igen. När jag väl orkade mig upp från sängen var klockan någon gång vid 10 - halv 11 tiden. Så nu lär jag väl inte kunna sova någonting i natt då.. Får nog kika lite serier eller kanske någon bra film.

Anyways, nu ska jag sluta tråka er. & mig själv för den delen.




& who's to say that this is not our love?

Good day all. Har precis kommit hem från en heldag på stan med mams. Vi började dagen på kinarestaurangen, som vi alltid gör när vi går på stan. En liten tradition, kanske man kan säga. Skäms på oss. Vi har hunnit med mycket måste jag säga; kollat efter bokstäver till toa & tvättstugedörren/ reat på Lottas/ köpt kläder åt lillebror (4 tröjor för 100 spänn på dressman! vilket kap!), köpt födelsedagspresenter åt paps som fyller år på söndag, köpt födelsedagspresent åt mig som fyller år om en månad, fikat på den "nya" kafeet, samt letat efter tapeter till hallen. 

& dessutom hittade jag den mest underbara lilla affär jag någonsin sett. Större delen av butiken var fylld med massa indisk inredning & möbler. Dom mest underbara bord & skåp jag någonsin sett & massor av olika indiska tyger / rökelser/ ljus/ buddhastatyer/ indiska lampor/ askar & massor av annat som jag skulle vilja ha. Det hade inte suttit fel med ett par 1000 att handla för där. Men nu har jag ju inte det så mams köpte en ask rökelser för 25 spänn & en liten tygpåsen med otroligt söta Mayaindianska grubbelgubbar åt mig.


Mina ser inte riktigt ut så här dock men nästan.


Nu ska jag vila mitt onda huvud en stund sen får vi se vad jag hittar på resten av kvällen. Förresten så fick jag min ring idag. Så underbar & vacker. I love it. Det står Nemo nisi mors på översidan (vilket betyder Nothing but death shall part us) & Marc Jacobs på insidan.

& just det; blog of the week tävlingen avslutas i natt klockan 12, så rösta rösta rösta så att din favorit vinner!


And the sun will set for you.




And if you don't believe me, you never really knew us.

Evening all. Vi börjar väl med dagens sjukrapport som alltid; har mått riktigt bra större delen av dagen men nu under kvällen har jag börjat känna mig en aningen sjukare igen. Hostan har kommit tillbaka & näsan rinner värre än någonsin. & dessutom känner jag mig helt illamående av allt godisätande. Det är visserligen självförvållat så jag ska väl kanske inte gnälla.

Just nu har jag precis tagit en paus från The L word, har just börjat på säsong 5. Egentligen bör jag kanske spara säsongen till i helg eftersom det är den sista jag har. Men den är så jäkla bra att jag inte kan slita mig.  

Vaknade vid 12 tiden i morse, men jag kände mig inte alls pigg så jag låg kvar i sängen till någon gång vid halv 2 tiden. Hoppade in i duschen en snabb sväng & tog ut doggsarna. Sen tog jag med mig min tax & en skål chips upp i sängen & spenderade större delen av dagen framför min serie. Har inte gjort så mycket mer än det idag.

Nu borsta tänderna & sen bed.




But sometimes family are the ones you'd choose.




Young americans på dvd.

Jag lyckades hitta serien Young americans på dvd, för regionsfria dvdspelare. Så jag lyckades övertala mams att beställa den åt mig tills jag fyller år. Det enda som är dåligt är att jag blev tvungen att importera den, så frakten blir det dubbla av vad själva serien kostar. Men det gör väl inget, har vart ute efter den i flera flera år nu så..


I know better, cause you said forever..

& för övrigt så tycker jag att Charlie Howitt är otroligt talangfull.




What's the worst that I can say? Things are better if I stay. So long and goodnight.

Evening all. Jag börjar faktiskt känna mig en aningen bättre, trots att jag misstänkte att jag var döende. Så jag hoppas att jag håller på att bli frisk nu, för jag vet inte hur länge till jag orkar med det här. Har praktiskt taget legat helt knocked out dom här senaste dagarna. Har knappt ens orkat stiga upp från sängen för att ta ut doggsarna.

I dag har jag inte gjort mycket alls. Ovanligt? Jag vaknade inte förren någon gång vid 12 - halv 1 tiden, till följd av att jag låg halvt vaken större delen av natten & tvångstittade på The Sarah Connor chronicle. Riktigt bra serie för övrigt. Låg kvar i sängen ett bra tag, orkade nog inte mig upp förren efter 1 tiden. Fick en trevlig överraskning, okej det var ingen överraskning eftersom jag väntat i två dagar nu, i brevlådan. Mina paket dök äntligen upp. Dom sista (säsong 4 & 5, har inte hittat säsong 6 ännu. har den kommit ut i sverige ännu ens?) två säsongerna av The L word. Så nu vart min dag räddad.


Nu går jag bara & väntar på att mitt andra paket ska komma, en silverring med latintext på, som möjligen kommer från Marc Jacobs. Could be fake, om man tänker på hur lite jag behövde betala. Men who cares, jag har aldrig vart en sån som bryr mig om dyra märken eller sånna saker. Förhoppningsvis får jag den tomorrow. Eller åtminstone innan helgen.

Har spenderat halva dagen i sängen framför tvn & min serie & andra halvan med att passa den där jäklars taxen när han sprungit upp & ner för trappen/ gå ut & kissa 20 gånger på en timmme. AGAIN! Det börjar bli en vana för honom att försöka driva en från vettet.

Nu börjar jag känna mig en aningen trött så jag ska nog kika klart avsnittet som jag håller på med, är väl en 20 minuter kvar & sen ska jag krypa ner under täcket. I morgon är en ny dag & förhoppningsvis så känner jag mig betydligt mycket piggare då.

Night på er.




There's tears in your eyes I watch as you cry but it's getting late

Jag mår verkligen INTE bra idag. Mitt huvud värker & min näsa rinner & det till & med snurrar i huvudet när jag ligger ner. Jag känner mig bara så allmänt sjuk, less & trött, vilket har lett till ett jäkla humör. Har nog skällt ut varenda person här hemma under loppet av en timma. Epic. OR NOT!

I dag har det inte hänt mycket alls. Har spenderat större delen av dagen i sängen. Klev bara upp en snabb sväng någon gång där precis innan 11 för att ta ut doggsarna, duscha & avboka min tid hos tandläkaren som jag hade i morgon. Tvivlar på att jag hinner bli frisk till i morgon så det var lika bra att avboka. Det hade kanske inte sett så bra ut om jag kommer dit & skäller ut dom sen. Eller vad tror ni?

Det blev ett kort inlägg idag. Nu blir det att svimma framför någon serie. Night.


Cause the hardest part of this is leaving you

Evening all. Först & främst; I AM STILL ALIVE! Jag har inte övergett er & jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Nu när vi fått dom minimala detaljerna avklarade kan vi gå vidare till något mer intressant.. Eller kanske inte. Har inte så värst mycket att säga just nu - det har ju inte hänt speciellt mycket den här sista veckan.

Jag har blivit sjuk - igen. Det är väl en sån årstid just nu antar jag. Så jag har mest legat under täcket & kikat på mina serier. Är klar med alla säsonger av Supernatural, & jag känner mig deppig. Jäkligt deppig faktiskt. VILL SE MER! Längtar tills det kommer nya avsnitt. Vad ska jag se nu, blir ju min fråga. Men förhoppningsvis så dyker dom sista två säsongerna av The L word upp i brevlådan i morgon, så det behöver ju inte betyda världens undergång..

Jag fick alldeles nyss en känsla av deja vu, & jag vet inte varför. Just nu ligger jag i vilket fall som helst & lyssnar på My chemical romance. Så jäkla underbara & fantastiska dom är.


Anyway, god natt.




And what's the worst you take from every heart you break




Finalisterna i Blog of the week #1.

& dom två finalisterna i veckans Blog of the week är;


Tina


Marielle

Rösta på din favorit fram till lördag/ söndag natt. Avslutad!


What if I wanted to break, laugh it all off in your face


Jag älskar älskar 30 seconds to mars.




Blog of the week #1.

Tänkte köra igång Blog of the week på prov. Nominera din egen blogg eller någon blogg du gillar & sen väljer jag ut dom jag gillar bäst som får tävla om att bli veckans blogg.


Supernatural.

Sorry för dålig uppdatering, & för att jag inte har svarat på alla era kommentarer. Men jag har vart upptagen på annat håll dom senaste dagarna. Dean & Sam Winchester. Behöver jag säga nått mer? Har ju haft alla fem säsonger av Supernatural att gå igenom. I´m in heaven! Men nu har jag bara några avsnitt kvar av sista säsongen så snart blir det mer uppdatering. It´s a promise.

Nu ska jag & mams fika lite, & sen blir det att lägga mig framför Supernatural ända fram tills jag somnar.


I´ve seen love die way too many times.

Mina all time favourite Paramore - låtar.




Just a small town girl Livin’ in a lonely world..

Evening. Hur länge sedan är det jag skrev nu? Jag menar verkligen skrev, inte något kort litet random inlägg om hur dåligt jag mår.. Det är nog ett bra tag sedan skulle jag gissa. & inte blir det bättre nu heller, för jag mår verkligen inte bra. Har åkt på den här jäklars influensan igen, har haft on i huvudet i flera dagar nu. & jag känner mig bara så slut & trött i hela kroppen att jag skulle kunna lägga mig under täcket & stanna där i flera veckor.. Men jag antar att man inte kan det, eller hur?

Det har inte hänt mycket alls sedan jag skrev det där korta inlägget för ett par dagar sedan. Har knappt vart utanför dörren. Jag har ärligt talat inte ens orkat svara på alla meddelanden som jag fått på msn, trots att jag legat med datorn precis brevid mig större delen av tiden.

Nu blir det ännu mer tycka synd om mig själv, lite Supernatural & kanske lite glass innan det är dags att ta ut doggsarna på deras kvällspromenad..




...

Jag har bara 3 saker att säga;

Ett; jag ramlade & höll på att bryta benet & handen i morse när jag tog ut doggsarna.

Två; jag har träffat våran Viggo´viggo idag. Glädjespridaren himself. Så jäkla härlig & helt underbar unge att man bara dör lite.


Tre; nu ska jag äta lite påskägg, en påskhare & lite chips & kika ett par avsnitt av Supernatural.

see yah when i see yah. kommentarer svaras på i morgon som tidigast.


That was scary!


Supernatural season 4, episode 6; Yellow fever ♥ favoritavsnittet.




No inspiration..

.. Just so you know.

Förresten, 10.04.03 fick Oscar en lillasyster. ♥ Grattis till er.