Texture




Texture




Ailucrash

Hallå mina fina. Det vart AiluCrash igår i alla fall, trots att jag hade bestämt mig för att inte gå. Gick med en av mina barndomsvänner. Jag har inte träffat henne på 7 år så det var riktigt roligt att träffas igen. Jag hade en riktigt trevlig kväll, träffade människor jag inte har träffat på länge, & AiluCrash var helt fantastiska, som vanligt - dom gör mig aldrig besvikna! Det var sjukt mycket folk - men dom flesta kom precis innan spelningen & gick precis efteråt.

Mina fina!



Layout; Beauty fades

Design: Beauty fades
Featuring: Phoebe Tonkin som Raksha Keller (LJ Smith´s Night world)
Skapad: 28/10/11
Färdig: 29/10/11
Credits: x x

När jag satt och kikade på det nyaste avsnittet av The secret circle fick jag sån inspiration till att göra någonting baserat på en av LJ Smith´s andra (bok)serier - närmligen Night world som är min absoluta favoritserie av LJs böcker. Keller är en av mina favoritkaraktärer från den serien och med tanke på att det var på grund av att jag tyckte Phoebe Tonkin (Faye i The secret circle) skulle vara en bra Keller som jag fick inspiration av så var det självklart att det blev just hon jag valde. Jag hade inte planerat att det skulle resultera i en helt ny design, men det gjorde det. Hoppas ni gillar den!


Vinnarens design!

Nu är äntligen vinnarens design färdig och insatt. Det har vart alldeles för mycket tjorv med tanke på att den första vinnaren inte kontaktade mig på en hel vecka, och när hon gjorde det var det försent - jag hade redan valt ut en ny vinnare.

Klicka här för att besöka bloggen.




Life is tragiskt

Mina fina spelar på Ferrum på lördag, men jag ska inte gå för jag har ingen att gå med. Life is tragiskt sometimes!


PSD coloring #5

Ladda ner PSD filen här!



Era jävlar!

Förfan! Era jävlar! Ni som alldeles nyss försökte hacka mitt facebook-konto, ni borde skämmas! Jäkla tur att jag satt vid datorn precis samtidigt och hann reagera snabbt så fort mejlet kom att någon försökt hacka mitt konto!


Blir så ledsen

Men lilla älskade vännen. ♥ Jag blir så himla ledsen i hjärtat av att se hur vissa människor behandlar sina djur. Som jag nämnt tidigare så bor världens finaste, gossigaste katt på våran gård och ägarna är hemska med honom. Dom låter honom aldrig komma in - vare sig det störtregnar eller snöar och han får sitta ute och frysa under nätterna. Nu när jag och mams kom hem satt han i våran farstu för att värma sig. Hade jag kunnat hade jag tagit in honom - men jag blir så fruktansvärt sjuk av katter.

Någon annan som vill ta hand om honom? (såg på kiruna.cc för ett tag sen att dom försöker hitta ett nytt hem åt honom)



.

Räkningarna är betalda och fixade. Äntligen! Det känns bra. En sak mindre att oroa sig för den här månaden.


Bloggtoppen.se hackad!

Aftonbladet skriver så här;
Attacken mot Bloggtoppen.se är bara toppen på ett isberg. Samma användare som publicerade datafilen med drygt 90 000 lösenord har också publicerat en annan lista, med ytterligare 57 sajter som hackats. Totalt är nu nästan 180 000 konton avslöjade – med inloggningsuppgifter och lösenord. I vissa fall har även personnummer publicerats.

Jaha... Det här var ju lagom roligt... Jag förstår bara inte poängen. Varför gör man så här? Och vad tjänar dom på det? Har dom inget bättre för sig? Jag är alldeles för trött för att orka ta itu med det här för tillfället så det får vänta tills i morgon..


Kat Graham mini icon collection




Good night

Hej mina fina. Jag har precis varit & borstat tänderna, känns som att det börjar bli dags att krypa ner under täcker. Mariam har gått och lagt sig eftersom hon ska upp i morgon & Tessa har besök så henne lär jag inte höra någonting från förren på torsdag. Känner mig lite lagom dissad med andra ord. Men jag börjar faktiskt bli hyfsat trött så det kanske är lika bra att jag inte har någon anledning att stanna uppe då kanske jag lyckas komma i säng tidigare än vanligt. Tror dock att jag ska kika klart filmen jag slog igång tidigare under kvällen, Friday the 13th, det är ungefär 30 minuter kvar, innan jag går och lägger mig. Skulle egentligen vela se det nyaste avsnittet av Terra Nova också men jag tror inte att jag orkar, så det får helt enkelt vänta tills i morgon.
God natt på er ♥



Peter Pan icon collection part 2




On the longest night.

Såg precis att jag glömt att ladda upp denna;




Everyday feels like a monday..

God morgon. Eller något sånt. Jag har precis svarat på / skickat iväg en hel del mejl. Skönt att få det gjort. Jag har dragit ut på det i flera dagar nu. Jag förstår inte hur allting alltid känns så mycket jobbigare än det faktiskt. Det tog mig 10 minuter, men med tanke på hur jag har dragit ut på det dom här senaste dagarna skulle man kunna tro att det skulle ta mig en vecka. Nåja, nu är det gjort i vilket fall som helst.

Idag har jag inte mycket inplanerat. Jag har en design att göra klar och skicka iväg & dessutom skulle jag behöva betala mina räkningar. Fast dom är, som tur är, inte så många den här månaden så det lär gå hyfsat fort.

Nu ska jag fortsätta äta min lunch (potatismos med gräddsås för er som undrar) & efter det ska jag bädda ner mig under täcket med en choklad & möjligen en kopp te och bara tycka synd om mig själv samt håna Freddy Krueger för att han är så fantastiskt oläskig!


Peter Pan icon collection part 1




Candice

När jag frågade er vad ni ville se mer av här på bloggen så efterlyste Mariam Iconer, så här kommer en Icon"collection" featuring Candice Accola.



Saker jag ogillar idag:

Långdragna influensan - jag hinner inte ens bli frisk innan jag blir sjuk igen.
Elak tax - som snor mina choklader så fort jag lämnar honom ensam i 2 sekunder.
Kirunabostäder - som ger lägenheter åt alla förrutom mig känns det som.



Layout; Cruel and beautiful.

layout: cruel and beautiful. 
featuring: melissa and nick. 
skapad: 21/10/11. 
färdig: 24/10/11. 
Header, kodningen samt alla bilder / iconer osv är gjorda av mig & får inte kopieras.



.

Det är så himla svårt att veta vad ni tycker och tänker om bloggen när ni aldrig kommenterar. Vad är det ni gillar & vad är det ni ogillar? Vad vill ni se mer av? Vad vill ni se mindre av? Vill ni att jag lägger ner hela skiten? Nej alltså, det där sista var ett skämt. Men poängen är att jag inte har någon som helst aning om vad ni tycker.. Kom igen nu hörrni - ni kan väl skriva?!


.

Hallå mina kära. Vi har precis satt oss ner på Frasses för att äta lite middag. Inhandlade 2 par örhängen på stan, fick 50% rabatt på det ena paret så jag är glad.




Friday

God morgon. Eller nått sånt. Jag sitter här och väntar på att mitt hår ska torka - jag har precis kommit ut ur duschen - och funderar på om jag orkar sminka mig till dagen i ära - det är ju fredag trots allt! Men det känns alltid så jäkla jobbigt av någon anledning. Skönare att köra naturligt!




.

Nu ska jag krypa ner under täcket. Egentligen skulle jag ha varit i säng för flera timmar sen men det är alltid någonting som håller mig vaken. I morgon ska jag och mams åka upp på stan en sväng. Och dessutom kommer dom nya avsnitten av Vampire diaries och The secret circle i morgon! Underbara fredag! God natt.




..

Våra grannars minsta dotter är så fruktansvärt bedårande söt! När jag och Malte varit ute och var på väg in igen stod dom ute i farstun. Heeeej, tjöt hon innan hon hoppade på Malte och började klappa honom. Föräldrarna såg en aningen skräckslagna ut - till en början innan dom såg att han är helt ofarlig.

För övrigt så är jag och Malte inte sams at the moment. Jag lämnade honom ensam i 2 sekunder & då skyndade han sig att sno mitt kinderägg!


Skicka era bästa skräckfilmstips!

Jag har cravings på en riktigt bra skräckfilm! Och nu menar jag en RIKTIGT JÄKLA BRA skräckfilm! Jag vill bli så rädd att jag inte vågar sitta ensam och se den. Jag vill inte kunna sova efteråt. Jag vill bli så jäkla rädd att jag nästan skiter på mig! Skicka era bästa skräckfilmstips!


..

Jag har inte hunnit äta någonting (läs: orkat laga någonting) ännu idag. Varken frukost, lunch eller middag. Och alldeles strax när mams slutar jobba ska jag och malte gå ut och möta upp henne så det känns som att det blir alldeles för stressigt att börja med maten innan det. Så det får vänta tills vi kommer in igen. Sen middag - som vanligt.




Is it true when we die we go up to the sky?

Hej mina kära. Jag har haft lite annat att tänka på dom här sista dagarna, & då har bloggen blivit lidande. Som den oftast blir när jag har annat att tänka på.

Det som har hänt är fruktansvärt. Det är helt ofattbart att den här familjen tvingas gå igenom det värsta man någonsin kan gå igenom - att förlora sin dotter, sin syster. Jag grät för dom igår. För vad som har hänt. För hur tufft dom har det. För att dom tvingas gå igenom det här. Men också för att livet är så skört.


Cassie Blake

Cassie Blake / The secret circle / Wallpaper




Written in the stars

Cassie and Adam / The secret circle / Wallpaper




Nick Armstrong

Nick Armstrong / The secret circle / Wallpaper




?

Jag har en fråga till alla er fina människor som kikar in här på bloggen & jag skulle bli jätteglad om ni kunde ta er tid att svara på den.

Hur har ni hittat hit?



.

God morgon. Eller något sånt. Underbar dag idag. Solen skiner & värmen är fortfarande kvar. Underbara höst!




Diana Meade

Diana Meade / The secret circle / Wallpaper




Adam Conant

Adam Conant / The secret circle / Wallpaper




.

Nästan all snö var borta när jag vaknade i morse & värmen är tillbaka, är vintern redan över?

Otroligt tråkiga nyheter kom till mig idag som gjorde mitt hjärta alldeles ledsen.


The secret circle

The secret circle / Wallpaper




Melissa Glaser

Melissa Glaser / The secret circle / Wallpaper



Faye Chamberlain

Faye Chamberlain / The secret circle / Wallpaper



Ignorance

Ladda ner: HÄR!

Söt design i färgerna lila, vitt & grått. I designen ingår ett custom typsnitt som inläggsrubrik, kontaktformulär samt en favicon.




Amanda Fondell / Det hon vill ha

Jag såg inte Idol i går, istället kollade jag deras framträdande på hemsidan senare under kvällen. & jag visste väl att jag gjorde rätt i att hålla på Amanda Fondell. Denna tjejen... hon är fantastisk!




...

Snön håller på att smälta bort, det känns inte som vinter längre. Jag vet att jag ville ha en lång höst, men det här är ju löjligt! Halva Oktober har gått & vinter har inte kommit igång på riktigt ännu..


Secret project.

Jag har spenderat hela kvällen med att arbeta på mitt, och Mariam och Tessies, hemliga projekt. Det här är något vi har velat göra länge så det kommer att bli helt fantastic när det är klart.


Terra nova

Om jag hade vetat att Landon Liboiron är med i den nya serien Terra Nova hade jag inte väntat så här länge med att se den!



Vinnaren!

Vinnaren i tävlingen där du kunde vinna en design gjord av mig är;
GRATTIS! ♥
Jag kommer att kontakta dig senare under dagen.


Till alla er som inte vann; Fortsätt kika tillbaka, det kommer fler tävlingar!


!!

Förresten hörrni, glöm inte att anmäla er till tävlingen, i morgon är sista dagen!




.

Phew. Har spenderat hela eftermiddagen med att hjälpa mams att uppdatera hennes Iphone med ios 5. Inte det allra lättaste kan jag lova. Om min tog lång tid så tog hennes dubbelt så lång tid. Av någon anledning så vägrade den uppdatera till 5an innan hon uppdaterat alla dom föregående uppdateringarna. Så nu känner jag mig ganska så slut i huvudet. Smart jag är som lovade mams att hjälpa henne att göra en smörgåstårta...




.

Phew. Nya ios 5 kom i dag trots rykterna om att dom dragit fram releasedatumet, men det är inte det jag skriver phew åt. Jag skriver phew åt att det inte alls var lätt att uppdatera. Först tog det ungefär en timma att ladda ner den där uppdateringen, och när jag väl fått ner den gick det inte ens att installera den för att min Iphone inte gick att återställa. Sen efter ett bra tag lyckades jag få den återställd, men då fastnade den i återställningsläget i stället. Och efter det var jag praktiskt taget redo att lägga mig ner och stortjuta och skrika rakt ut.

Jag fick den installerad efter ett bra tag. Efter arga & panikslagna nästan-tårar. Men jag måste säga att det var värt det i slutändan. Dom har lagt till massa bra funktioner. Jag älskar iMessage! Jag och Tessa sitter och skriver till varandra, hon på sin ipod och jag på min iphone. Det är det bästa med iMessage - man kan skicka sms till varandra så länge man har en ios enhet - GRATIS!


!

Jag är inte speciellt glad. Jag har hört... Det går rykten om... ATT DOM HAR DRAGIT FRAM RELEASEN AV IOS 5 TILL I MORGON KLOCKAN 20! Jag behöver väl kanske inte påpeka att jag hoppas att det INTE stämmer?!


....

Gud vad jag blir less på folk som tror att dom vet bäst fast man till och med kan bevisa att dom har fel. Men nä, man kan ju såklart inte acceptera att man har fel och vägrar kolla på bevisen. Nej, i stället gnäller man på att JAG trycker ner folk! Snälla människa, get over yourself! Jag har följt den här serien i 9 veckor, jag vet att den går på måndagar och INTE på onsdagar. Och om du inte tror MIG så kan du ju kika på vad Blair Redford, som spelar Ethan skriver på sin twitter. Helt onödig sak att gnälla om men jag blir bara så fruktansvärt less när folk ska bråka om precis allting..



ios 5

Det är 12 oktober idag! TOLFTE OKTOBER! Men inte ska ni tro att jag har fått något ios 5 i mitt Itunes ännu! Vad tusan!? Det skulle ju släppas den 12 oktober! Jag praktiskt taget satt på Itunes när klockan gick från 23.59 - 00.00, men inget ios 5. Jag känner mig blåst. Jäklars tur att jag inte stannade uppe hela natten för att invänta ankomsten.


Ayaka




Kollade precis igenom mina favoritvideor p...

img_0971 (MMS)

Kollade precis igenom mina favoritvideor på Youtube och insåg hur länge sen det är jag lyssnade på Ayaka, underbaraste, finaste Ayaka som är en av mina favorit sångerskor.




..

Min värsta mardröm har precis inträffat, hur ska jag överleva det här!


Bäst i idol i år: Amanda Fondell! Så fanta...

img_8632 (MMS)

Bäst i idol i år: Amanda Fondell! Så fantastisk och underbar. Dog lite när hon började sjunga.




Ica har öppnat en salladsbar och självklar...

img_9311 (MMS)

Ica har öppnat en salladsbar och självklart var vi tvungen att vara där och nalla varsin burk. Och tusan vad gott det var! Gillar!




Vinter!

img_8390 (MMS)

Vinter!




Tävling!

Nu mina kära läsare, tycker jag att det är dags för en tävling! Läs nedan;

Du tävlar om;
En personlig design gjord av mig, precis som du vill ha den.

För att vara med och tävla;
Gilla det här inlägget på bloglovin´
Skriv en kommentar att du är med och tävlar.
Om du vill kan du skriva i kommentaren hur du vill ha designen om du vinner.

Tävlingen avslutas den 14 oktober & vinnaren presenteras någon gång under dagen.
Lycka till! ♥

AVSLUTAD!



Malte

I dag har jag och Malte haft pälsvårdsdag. Han har blivit borstad & plockad & klippt. Jag råkade klippa honom i örat - han skrek som satan & jag höll på att svimma. Efter det bjöd jag honom på ett kinderägg (hans favvo) som belöning / fredsgåva. Som tur är så verkar han ha glömt bort mitt lilla saxmisstag för nu ligger vi och myser.



!

Underbara fina ni, jag älskar er så! Titta vad ni har gjort!




Some girls

Candice Accola / Some girls / Wallpaper



..

Jag skulle behöva köpa mig ett par nya hörlurar. Mina funkar bara ibland - beroende på hur jag sitter / ligger. Lagom roligt vill jag lova. Speciellt när man lyssnar på en bra låt eller ser en spännande film / serie.

Gärna någon av dom här;



Now the rain's falling down and I'm ripped at the seams




I´m moving fast while the world´s standing still..

..Creating wounds only I can heal.

Ibland vill jag bara lämna allting bakom mig och gå vidare. Lämna Kiruna och aldrig komma tillbaka. Lämna allting som påminner mig om det förflutna. Lämna alla människor som vet vad jag har gått igenom. Lämna allting och bara börja om på nytt. Men det är inte lätt. Det är inte lätt att bara lämna allt. Det finns dom som kan göra det. Jag är inte en av dom personerna. Jag har funderat på det. Jag funderar fortfarande på det ibland. Jag har kollat efter lägenheter. Jag har kollat upp olika skolor och utbildningar som jag hade kunna tänka mig att gå. Men sen är det något som tar stopp. Jag antar att jag inte är redo att lämna Kiruna. Trots att jag vill. 

Rafiki är en vis apa, vi borde lyssna på honom!
Adult Simba: I know what I have to do. But going back will mean facing my past. I've been running from it for so long.
[Rafiki hits Simba on the head with his stick]
Adult Simba: Ow! Jeez, what was that for?
Rafiki: It doesn't matter. It's in the past. [laughs]
Adult Simba: Yeah, but it still hurts.
Rafiki: Oh yes, the past can hurt. But the way I see it, you can either run from it, or... learn from it.



Just a thought

Jag har undrat över det här med diagnoser. Varför en person får en diagnos & en annan person får en annan diagnos trots att personerna är så otroligt lika att dom hade kunnat vara en & samma person. Den ena personen får Autism spektrum störning & den andra får Aspbergers syndrom. Vad skiljer den ena diagnosen från den andra? Vad är det som styr? Bara en tanke. För mig verkar det mest handla om slumpen. Vad läkaren väljer att kalla diagnosen. Alla personer är olika & har olika svårigheter. Därför är det så otroligt svårt att sätta en etikett. Väldigt förvirrande. Därför tycker jag att det är tur att dom numera kalla alla liknande diagnoser inom samma kategori Autism spektrum tillstånd.


Besviken

Jag känner mig otroligt blåst! Jag
Och mams skulle gå och äta lunch på våran favoritrestaurang, Nan king - och när vi kom dit så ser vi en skylt på dörren; Nan king har upphört! Vad tusan ska vi göra nu?!




..

En tidig kväll - jo tjena! Jag bestämmer mig alltid för att gå och lägga mig tidigt men det blir aldrig så. Istället är jag vaken hela nätterna och kommer inte i säng förren vid 5 - 6 tiden. I dag är jag dock otroligt trött och slut (plus att jag ska upp tidigt) så jag ska alldeles strax gå och lägga mig. God natt på er.




..

Jag börjar redan blir trött och klockan är inte ens nio. Mina osunda sovvanor börjar komma i kapp mig. Det blir en tidig kväll i kväll.




..

Idag upptäckte jag en repa, en mycket liten repa men fortfarande en repa, på min älskade Iphones skärm. Jag sprang in alldeles skräckslagen på Clas Ohlson och köpte ett skärmskydd. Det vart inte vackert - alldeles bubbligt. Men förhoppningsvis så skyddar den min stackars älskling mot skador.




..

Jag älskar Safaris kanelbullar, dom godaste bullarna ever. Eller ja, dom godaste köpta bullarna. Självklart är mormors dom godaste!




...

Hemma igen. Äntligen! Känns som att jag har varit ute hela dagen trots att jag inte har det. Men jag känner mig så himla trött och slut för tillfället. Märks att jag inte har sovit ordentligt på flera dagar..




..

Ni kanske inte ser det genom våra inte så rena bilrutor, men det är en underbar dag idag!




....

Hej mina kära. Sitter i bilen och väntar på att mams ska bli klar inne på apoteket. Vilket förmodligen kommer ta ett bra tag med tanke på hur mycket folk det är. Vi fick inte ens plats på parkeringen utan fick ställa oss på andra sidan vägen.




.

Jag börjar bli en aningen trött om jag ska vara ärlig så jag tror att det är dags att krypa ner under täcket. God natt.




Smurfvillage

Jag har lyckats hitta mig ännu en sak att bli besatt av. Denna gången är det Smurfvillage till Iphonen. Älskar!




.

Fan ta Kirunabostäder! Fick precis mejlet. Den är min om jag vill ha den - vilket jag såklart vill! Det är bara det lilla problemet att jag inte har råd!



.

Undra om man kan byta bort den? Det är ju alltid folk som annonserar att dom vill byta bort sin lägenhet. Undra bara om någon är så jäkla dum att dom skulle byta till sig en lägenhet för 9000 / månaden? Dessutom så är det ju inte helt 100 på att dom tar den även fast dom säger att dom gör det. Och när jag har tackat ja, så hamnar jag längst ner i kön igen. Det känns ganska ovärt. Efter 3 år i kön att hamna längst ner igen och inte ens få någon lägenhet. Nej tack!


.

Förfan! Jag upptäckte alldeles nyss att jag står etta på en lägenhet! En 3a. Så jäkla typiskt bara att det är en av dom som har 9000 spänn i hyra varje månad!


.

Jag kan äntligen meddela att det är tyst inne hos grannarna! Nu kanske man kan få ett par timmars sömn. God natt alla fina.




.

Jag vart lite besviken av det nyaste Supernatural avsnittet om jag ska vara ärlig. Förra avsnittet var skitbra och slutet var alldeles underbart, och jag hade sett fram emot - och hoppats på - att få se mer av "bad-ass" Castiel.




Supernatural

Med tanke på att jag förmodligen inte kommer att kunna sova än på ett bra tag så tänker jag krypa ner under täcket med glass och det nyaste avsnittet av Supernatural.




.

Underbara grannar. Verkligen. Som jag nämnde tidigare så har dom världens partaj där uppe, men det har varit tyst ett bra tag. Fram till kvart - tjugo över 1 - då drog dom igång musiken värre än tidigare. Tycker otroligt synd om våra grannar som bor brevid och under dom - om det låter så här mycket inne hos oss vill jag inte veta hur det låter inne hos dom. Och dom har dessutom småbarn. Ring Securitas säger jag!


.

Nu känner jag att det är dags att ge upp. Jag har spenderat över en timme med att spela, eller nej, inte spela - försöka spela The sims. Vilket är en aningen svårt med tanke på att jag knappt hinner starta upp spelet innan hela datorn låser sig. Blir så jäkla less!




.

Vi fick besök tidigare under kvällen av en karl som, mest troligt, trodde att han bodde här. Han var ganska så glad i hatten och hade bara en sko på sig. Jag misstänker att han varit och festat hos grannen.




Just a small town girl, living in a lonely world

Läste precis att det är kanelbullens dag nästa vecka & tro det eller ej, men jag har faktiskt aldrig bakat kanelbullar förrut. Eller ja, jag har naturligtvis bakat kanelbullar förrut, men jag har aldrig gjort degen själv. Det har mormor alltid stått för. Så nästa vecka tänkte jag testa baka alldeles själv - förhoppningsvis med lite hjälp av min kära mams.


Underbara lördag.

Åh, det kanske blir en lugn kväll i kväll, med tanke på att klockan snart är 8 och det är knäpptyst i hela huset! -önskade jag medans jag stod och lagade mat. I går började dom festa redan omkring 5 - halv 6 tiden. Men icke! Omkring 10 minuter senare när jag gick ut och kissade Smalte så var det full rulle uppe på deras balkong och nu har dom dragit igång musiken så att det dånar i väggarna. Underbara lördag!



Kinderägg

Malteser är precis som sin mor och älskar kinderägg. Varenda gång dom kommer fram kommer han springande. En gång gick han och hämtade dom från icapåsen..