Jag tar äntligen mod till mig och har prec...

Jag tar äntligen mod till mig och har precis satt igång den nyaste Narnia filmen, trots att HAN är med..
Meet Bert Carlsson!

img_2300 (MMS)

Meet Bert Carlsson!
YES! Karin har äntligen skrivit om det nya...

YES! Karin har äntligen skrivit om det nyaste Gleeavsnittet, så nu vet jag vad som hände..
Så här står det i alla fall på nsd; KIRUNA...

Så här står det i alla fall på nsd; KIRUNA En 15-årig pojke och en 16-årig flicka fick lindriga skador när de krockade med en personbil vid korsningen mellan Trädgårdsgatan och Hjalmar Lundbohmsvägen i Kiruna under fredagskvällen.
Hmm vad tokigt det blev med länken.. Men j...

Hmm vad tokigt det blev med länken.. Men jaja.
Oh thank god! Dom klarade sig undan med en...

Oh thank god! Dom klarade sig undan med endast lindriga skador; http://mobil.nsd.se/default.aspx?id=6189994&p=
Hehe jag vet, jag är lite patetisk med tan...

Hehe jag vet, jag är lite patetisk med tanke på att jag sitter och googlar efter spoilers på det nyaste Glee avsnittet. Jag har ju ännu inte fått se det eftersom jag inte har något internet. And Im dying to know what happens!
Happy b-day to me, förresten! Whooohooey!

Happy b-day to me, förresten! Whooohooey!
Jag har precis köpt fri surf till Bert Gör...

Jag har precis köpt fri surf till Bert Göran. Mina teleräkningar är så jädrans dyra varje månad att det är värt det! Speciellt nu när jag inte har något internet...
Kolla vad jag fick i posten i går! Ett tju...

img_5958 (MMS)

Kolla vad jag fick i posten i går! Ett tjusigt födelsedagskort av Tessa. <3
Fick just höra av mams att bredbandsbolage...

Fick just höra av mams att bredbandsbolaget har dragit fram det till i morgon.. Så ännu en dag utan internet. Dåligt!
Jag är inte glad just nu! Det är vid den h...

Jag är inte glad just nu! Det är vid den här tiden på onsdagskvällarna som jag brukar kolla på det nyaste avsnitter av Glee. Inte den här veckan, however, med tanke på att JAG INTE HAR NÅGOT INTERNET! Och det som är säsongsavslutning denna veckan och allt...
På fredag fyller jag år och jag planerar a...

På fredag fyller jag år och jag planerar att fira tillsammans med min lille älsklingsskrutt som också fyller år i maj. Så i morgon ska jag åka och beställa två tårtor samt köpa ett megaben och en mjukis åt gossen min..
Jag skulle behöva betala mina räkningar id...

Jag skulle behöva betala mina räkningar idag men det går ju inte så där jättebra när jag inte har något internet... Hoppas bredbandsbolaget tänker betala alla förseningsavgifter sen!!
Min mobilräkning lär bli dyr denna månad m...

Min mobilräkning lär bli dyr denna månad med tanke på att det enda internet jag har är det som finns i Bert Göran...
För övrigt så åskar det som tusan. Mysigt!...

För övrigt så åskar det som tusan. Mysigt! Älskar åska. Är nog bäst att dra ut Bert Ernst från väggen...
Jag planerar att inhandla en Harry Potter ...

Jag planerar att inhandla en Harry Potter box. Vet bara inte vilken av dom jag vill ha. Signature boxen eller dom inbundna...
Suck vad jag blir less! Internet skulle va...

Suck vad jag blir less! Internet skulle vara tillbaka efter midnatt enligt bredbandsbolaget.. Men ni ska ju inte tro att det har kommit tillbaka ännu...
Jag har fortfarande inget internet! Grrrr.

Jag har fortfarande inget internet! Grrrr.
För övrigt så öser regnet bara ner. Mysigt...

För övrigt så öser regnet bara ner. Mysigt. Jag älskar regn, speciellt på kvällen när man ska gå och sova..
Jag har inget internet. IGEN! Det börjar b...

Jag har inget internet. IGEN! Det börjar bli ganska så vanligt här hemma hos oss. Skäms på er bredbandsbolaget!
Lagar lite mat & väntar på att gossen komm...

Lagar lite mat & väntar på att gossen kommer hem...
Suck vad jag är less på att det alltid ska...

Suck vad jag är less på att det alltid ska tjorvas och tjafsas om precis allt..!
Gullungen Moa.

img_4363 (MMS)

Gullungen Moa.
Mormorsdagspresent.

img_9896 (MMS)

Mormorsdagspresent.
Evermore / Alyson Noel blir det.

img_5041 (MMS)

Evermore / Alyson Noel blir det.
Det känns som att jag borde läsa. Jag ligg...

Det känns som att jag borde läsa. Jag ligger väl 20 böcker efter vid det här laget..
Advice

Här är ett råd jag tycker att ni ska lyssna på; Köp. Aldrig. Tops. Från. ÖoB! Okey? Dom där vita små tuffsarna lossnar & fastanar i örona... Grrrr!


For good

Lea Michele;

Chris Colfer;
Klicka för full storlek.Who can say if I've been changed for the better?

Åh, vilken härlig dag det är idag! Solen skiner som den aldrig gjort förrut... Okej, som den inte gjort på ett bra tag åtminstone.. 


I'm limited. Just look at me - I'm limited.

Lea Michele & Chris Colfer (Glee cast) / For good
Trött
Sängen

Oh boy vad jag är trött! Det är den här jädrans migränen som gör mig helt slut. Jag har fått dras med den i över tre dagar nu, & tabletterna funkar bara tillfälligt. Dom hjälper, men sen kommer migränen tillbaka dagen därpå. Not so fun..

Anyhow, det är fredag i dag - i morgon kommer vi alla vara död. I alla fall enligt den söta gubben som har förutspått jordens undergång den 21 maj. I morgon alltså. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är åtminstone lite orolig. Han verkade så himla seriös & ärlig - & han hade inte ens en plan B i fall att han skulle vakna den 22 maj eftersom han är så säker på att det kommer att hända. Jag tänker då låta min Smalte gosse sova med mig, bara i fall att liksom.
Nädå, jag tror inte på det. Egentligen. Tydligen var det samma gubbe som förutspådde att jorden skulle gå under 1994 - And we´re still here. Så Malte får defenitivt sova i sin bur, för vaknar jag upp på söndag morgon & hittar pink i min säng (det skulle inte vara första gången!!!) så skulle jag ÖNSKA att jorden gått under.

Nej, nu ska jag ta & kliva upp. Hoppas ni får en fin dag. 


All thats known

Spring awakening / All that´s known.
Seg, men ganska glad ändå.

Good day. Jag känner mig helt seg idag. Det måste vara vädret! Det är helt grått, trist & kallt & det har regnat hela dagen. Uscha! Ska inte sommaren komma snart?

Just nu ligger jag nerbäddad under täcket med min Smalteser & kikar den första Pirates of the Caribbean filmen för typ... Hundraelfte gången. & jag måste bara säga.. Jack Sparrow, vilken classy man! Love him! Min absoluta favoritkaraktär från filmerna..

Anyhow, i kväll ska jag förmodligen vara barnvakt igen.

& det var pretty much allt jag hade att säga at the moment.


New in;

Resten av mitt paket;
Dom sista två böckerna i Stefans diaries serien, Bloodlust & The craving

Dom här filmerna inhandlade jag idag. Dom tre första filmerna i Pirates of the Caribbean serien samt Prinsen av Egypten.Dont get me started

Musik; Candice / Started.
Humör; Glad, trots huvudvärken.

Jag har nästan precis kommit ut ur duschen. Har inte hunnit äta ännu så jag har en aningen huvudvärk. Eller så kanske det är kvar från gårdagens migrän? Anyhow, jag ska gå & äta något alldeles strax, har bara inte orkat ännu. Känner mig lite seg idag.. 

Im walking on sunshine

Good morning, sunshine! Jag är på riktigt bra humör idag, trots att det är full vinter ute, för idag.. Finns det ett nytt avsnitt Glee! Jag har längtat som en galning hela veckan som har gått sedan sista avsnittet & förhoppningsvis så är det mycket Jonathan Groff i detta avsnittet!
Nu ska jag hoppa i duschen & sen blir det frukost!Todays shopping

Söt spegel med ett smyckefat. 
Tre armringar med ett kors som det står Believe på.
En ny berlock, i form av två giraffer som kramas, till mitt armband. ♥/ mms entry

img_9518 (MMS)

Mina nyaste böcker.
/ mms entry

Tyvärr gör inte bloggen det heller eftersom jag var mitt uppe i lite redigeringar när allt slutade funka..
/ mms entry

Why why why WHY gick jag och installerade Last fm grejen igen!? Bert ernst mår INTE bra just nu!!! :(
TimelessHandling
Michele Windsor har, så länge hon kan minnas, haft samma återkommande dröm om en ung, stilig, blåögd man, något som alltid lämnar henne lika förvirrad & nyfiken på att få veta mer om honom. Vem är han? & varför drömmer hon om honom?
När hennes mamma helt plötsligt dör i en bilolycka tvingas Michele lämna allting, sitt hem, sina vänner, sitt liv, för att flytta hela vägen till New York för att bo med sin mammas rika, aristokratiska föräldrar. Michele, som aldrig har träffat sina morföräldrar är inte helt överlycklig vid tanken på att behöva bo med dom.
Hon hittar snart en gammal mystisk nyckel som tillhört hennes pappa & en dagbok som är skriven av Clara Windsor, en släkting till Michele som levde för 100 år sedan, som tar henne tillbaka i tiden till år 1910. Där träffar hon Clara.. & Philip, den unga mannen hon drömt om i så många år. Det dröjer inte länge innan Michele har förälskat sig i honom. Men dom kan aldrig vara tillsammans på riktigt. Hon kan inte existera på riktigt i hans tid & han kan inte ta sig till hennes tid. Är hon villig att ge upp den man hon älskar för att rädda hans liv fast det krossar hennes eget hjärta?

Mina tankar
Jag ska erkänna att jag inte var allt för fötjust i boken när jag började läsa den. Den kändes seg & den var svår att komma in i, det tog mig 6 dagar att verkligen komma in i den. & karaktären Michele kändes platt & inte levande.
Men sen hände någonting, jag kom till kapitel 7 & jag glömde totalt bort allt runt omkring mig & drogs in i en helt annan värld. En värld full av magi & kärlek. Michele kändes mer levande när hon var med Philip & trots att dom kommer från två helt olika tider så är dom meant to be together. Dom är perfekta för varandra. Helt perfekta för varandra. & det krossade mitt hjärta att hon, & han, var tvungen att ge upp allt det, ge upp varandra bara för att dom levde i två helt olika världar. Jag hoppades på dom två & jag tvivlade inte ens en sekund att dom skulle hitta ett sätt att kunna vara tillsammans, & det är därför det gjorde ont i hjärtat när jag kom till slutet & dom inte fick vara tillsammans..
Timeless är en sån himla söt & underbar bok som man inte kan låta bli att älska. Jag har skrattat & jag har gråtit mig igenom hela boken. Det känns sköt att veta att timeless bara är den första boken i en serie, för då finns det hopp. & jag hoppas & tror att Alexandra kommer att ge Michele & Philip ett lyckligt slut tillsammans..

♥♥♥♥♥
5/5


Det här är andra gången jag läser den här boken. Jag måste få be er om en sak - glöm allt jag skrev om den här boken för några månader sen när jag först läste klart boken. För det enda jag kan tänka på just nu, när jag läser den för andra gången är: Vad tusan tänkte jag på när jag sa att jag älskade den här boken?! Kanske var det för att alla andra verkade älska den här boken, & i varenda recension jag läste om Timeless, stod det hur fantastisk & söt den var. Kanske var det just därför jag intalade mig själv att jag också älskade den här boken. Men nu inser jag.. Att jag faktiskt inte gör det. Jag älskar inte den här boken alls. Det är svårt att försöka förklara mina känslor för den här boken. Själva handlingen är söt. Helt fantastiskt söt & alldeles magisk. Men det känns som att författaren försöker så himla mycket att få karaktären Michele att verka levande, att det misslyckas totalt. Michele känns inte levande alls i mina ögon.

Men på grund av själva historien så tänker jag vara generös och ge boken 2/5.

♥♥♥♥♥


"Be Yourself. Let who you are, what you are, what you believe, shine through every sentence you write, every piece you finish." 
— John Jakes


/ mms entry

& där.. Dog internet igen!
Good morning sunshine!

Good morning. Eller rättare sagt, morning. Med tanke på att morgonen inte är speciellt.. Good. Veckan började ju med andra ord inte så där jättebra, men det planerar jag att förändra. Jag tänker inte låta sura & dryga människor förstöra mitt humör..Idiot!

Fy fan vad less jag blir på såna männskor som tror sig veta allt! När jag var ute med hunden tidigare & han hade precis kissat så var den nån jäkla gubbe som började skrika något om att plocka upp efter hunden & ta med dig påsar nästa gång...! Vad vill han att jag ska göra? Fånga upp pinket i en påse?


/ mms entry

Jag har snart spenderat en och en halvtimme med att läsa Timeless. Jag är snart klar med boken. Bummer! Jag måste erkänna att jag har blivit förälskad i boken, den är så himla underbar, fin, söt och romantisk. Nu är jag dock alledeles för trött för att läsa mer i kväll så det får helt enkelt vänta till i morgon.. Night.
/ mms entry

Snälla snälla, skicka ut antingen Madde eller Sara i kväll! Gurkan kan också åka ut. Jag brukade älska honom förrut men nu har han blivit så jäkla störig.. Orkar inte se eller lyssna på honom... Martin tillför inte så mycket han heller om jag ska vara ärlig..
/ mms entry

Nu börjar Big brother. & kom ihåg att rösta på Christian, för jag behöver mitt eyecandy för resten av säsongen! Christian är min karl, jag ska gifta mig med honom..
Weekly music

Här är den, min weekly music lista. Dock är det bara sen i torsdags för denna veckan med tanke på att jag ominstallerade last fm grejen i torsdags. Men från & med nästa vecka så kommer statistiken vara för en hel vecka, varje vecka.


Toppartister;
Glee cast / 436 spelade låtar.
Alexz Johnson / 211 spelade låtar.
Candice / 75 spelade låtar.
Jessie J / 72 spelade låtar.
Katy Perry / 34 spelade låtar.

Topplåtar;
Glee cast / Jar of hearts / spelad 27 gånger.
Glee cast / Rolling in the deep / spelad 21 gånger.
Glee cast / Im not gonna teach your boyfriend how to dance with you / spelad 20 gånger.
Glee cast / Isn´t she lovely / spelad 19 gånger.
Alexz Johnson / Dont you dare / spelad 16 gånger.Rockefeller street & In love for a while

These two, var mina favoriter från i går. Men dom var tydligen inte så värst omtyckta med tanke på att dom hamnade på 24 samt 25 plats.. Hm..


/ mms entry

Ser jag rätt?! Både Sverige och UK ligger i toppen! Det har inte hänt på... LÄNGE! Whoah!
/ mms entry

Nu börjar röstningen, kollar ni? Vem vinner?
Hmm. Kanske skulle jag rösta på nummer 08 ...

Hmm. Kanske skulle jag rösta på nummer 08 också? Gillade verkligen uppträdandet..
Efter att ha sett alla uppträdande bestämd...

Efter att ha sett alla uppträdande bestämde jag mig för att rösta på..... NUMMER 13! Förvånande va?
19. Hyfsat mysig låt. Ingen jag kommer att...

19. Hyfsat mysig låt. Ingen jag kommer att lägga min röst på men jag gillar den. Fint uppträdande. 20. Wow, vilken röst. Jätteduktig tjej måste jag säga! Jättemysig och fin låt. Def en av mina favoriter. Uppträdandet var enkelt men ändå helt perfekt för låten. 21. Island brukar ofta ha rätt bra låtar tycker jag. I år är inget undantag. Jättemysig låt faktiskt. Svängig. Härlig. 22. Oh-key. Defenitivt inte min stil av musik. Jag gillar inte den här låten. Alls. Även om den nu var rätt svängig.. Men, nej! 23. Jag. Gillar. Detta! Jättemysig låt. Fin. Uppträdandet var enkelt men det behövdes inte mer. Jag älskade bakgrunden. Riktigt häftigt att det är någon som stod och ritade den i lera samtidigt som hon sjöng. 24. Oj! Jag älskar det här! Jag är helt galen i 50 - 60 talet och det här uppträdandet var riktigt retro! Låten var faktiskt riktigt bra trots att jag inte förstod ett enda ord av vad hon sjöng. Charmigt uppträdande, mitt absoluta favorit! 25. Sista uppträdandet. Ingen bra låt to be honest. Det lät lite falskt där ibland..
13. Åh. Underbar bakgrund full av regnbåga...

13. Åh. Underbar bakgrund full av regnbågar och solstrålar och stjärnor. Och underbart mysig låt. Enkelt men härligt uppträdande. En av mina favoriter för i kväll. Lägger nog min röst på nummer 13. 14. England, mitt favoritland i hela världen men jag måste säga att dom har aldrig varit så bra på att välja ut vem som ska representera dom i Eurovision. I år är inget undantag. Låten är ingen hitt. Usch. 15. Nej snälla, make it stop. Gosh, vilka tomtenissar! Klarar inte av att kolla eller lyssna på dom. BIG FAT NO! 16. Förra årets vinnare tävlar i år igen med en.. Aningen annorlunda låt denna gången. Men jag gillar låten. 17. Låten känns bekant men jag kan inte sätta fingret på vilken låt den liknar. However, den är svängig och jag gillar den. Dock är den ingen låt jag kommer att lägga min röst på.. 18. Ingen orginell låt direkt, det känns som att man har hört det hundra gången. Den kändes ganska platt och trist.
7. Eric Saade. Jag gillar inte direkt Eric...

7. Eric Saade. Jag gillar inte direkt Eric om jag ska vara ärlig. Låten är inte bra och jag tror att enda anledningen till att han vann är för att han är så söt. Uppträdantet känns lite väl... Överspelat också. 8. Det här gillar jag! Inte själva låten, men uppträdandet. Färglatt och roligt. Och jag absolut älskar hennes klänning! 9. Okej, NEJ! finns inget värre enligt mig än rappmusik. Och skönsången passade defenitivt INTE in. 10. Russia. Jag är lite småförtjust i Ryssland, själva landet alltså, måste jag säga. Är inte helt förtjust i låten, refrängen är rätt svängig, men det är väl det enda i så fall. Gillar inte hans röst, det är som gnisslande ballonger i mina öron. 11. Söt kille. HAH! NOT! However, han hade kunnat vara söt om han inte såg så himla plågad ut. Jag gillar inte låten, opera är inte min grej. Jag gillar dock själva bakgrunden, sjukt vacker. Och kläderna gillar jag. 12. Enkelt framträdande, men der funkar för honom. Låten är svängig, jazzig. Jag gillar jazz ibland.
2. Gubben som sjunger är bara för bedårand...

2. Gubben som sjunger är bara för bedårande! Han ser jätteglad och gullig ut. Men låten är ingen hitt för mig. 3. A Friend in London, det börjar bra i alla fall. Jag gillar sångarens stil MEN låten är en exakt kopia på den där låten av Andreas Johnson. Ni vet Sing for me, sing for you lalala. Eller hur den nu går. Så tummen ner på grund av det! 4. Nej, nej, nej. Det här är ingen låt som jag gillar. Själva musiken var mysig men jag gillar inte det faktum att hon.. Well, ylar! 5. Jag gillar låten! A lot! För att vara en slagerlåt är den jädrans bra. Jag gillar dock inte hennes klänning, den är lite väl.. Avslöjande?! 6. Vilka tomtenissar! Stor diss. Gillar varken deras stil, outfit eller låten! Snälla säg att den är över snart?
1. WOW! Jättemysig låt, måste jag säga. & ...

1. WOW! Jättemysig låt, måste jag säga. & sångaren hade jättemysig röst..
Jag känner mig så jäkla lyrisk över att de...

Jag känner mig så jäkla lyrisk över att det är Eurovision song contest i kväll.. Det är lite av en tradition för mig. Jag kollar varje år, och hejar alltid på samma land (förrutom sverige såklart), England!
Suck! Roligt att få hem vårrullar med kött...

Suck! Roligt att få hem vårrullar med köttfärs när man är vegetarian..
Nu när jag inte har något internet ska jag...

Nu när jag inte har något internet ska jag försöka komma igenom Timeless. Jag har bara kommit till kapitel 6 än så länge. Om jag ska vara ärlig så är den riktigt svår att komma in i...
Alexz Johnson har en sån otroligt vacker &...

Alexz Johnson har en sån otroligt vacker & uttrycksful röst. Jag dör lite varje gång jag lyssnar på någon av hennes låtar. Min nya favorit är utan tvekan Dont you dare.
Yep, internet är helt dött nu! Finns inte ...

Yep, internet är helt dött nu! Finns inte ens en gnutta uppkoppling..
Grrrrrrrrr! Jag översatte precis min revie...

Grrrrrrrrr! Jag översatte precis min review on Beastly & skulle precis lägga in den på Goodreads när internet dog. Just det, DOG!
Look at those eyes

EEEEEK! Jag hittade alldeles precis mina absoluta favoritskor. EVER! Dom är skitsnygga & det bästa av allt: DOM ÄR MEGASKÖNA!


Rolling in the deep

Good morning, hörni! Eller.. Ehm.. God kväll menar jag ju såklart! Jag var så himla slut när jag kom hem att jag somnade praktiskt taget direkt jag kom innanför dörren. Jag planerade dock inte att sova ända fram till nio, men så blev det i vilket fall som helst. & jädrans skönt var det ska jag säga er! Men trots att jag har sovit i flera timmar så känner jag mig fortfarande helt slut. Det märks att jag inte har sovit ordentligt på flera dagar..

Anyhow, jag ska alldeles strax lägga mig framför det nyaste avsnittet av Vampire diaries. Fy. Tusan. Så. Jag. Har. Längtat! Spännande att se hur säsong 2 slutar nu med tanke på allt som hände förra veckan..

Installerade förresten Last fm grejen igår igen. Hoppas den inte segar ner stackars Bert Ernst denna gången också. Gör den det så åker den ut, igen. Tänkte börja med någon slags.. Weekly last fm grej. Visa mina mest spelade låtar & artister under varje vecka. Men vi får se hur det blir med det. Allt beror på hur Bert Ernst mår av det..

Nu ska jag sluta tjata & kolla Vampire diaries istället.

See yah when I see yah.One love. One life.

Holy cow, vad jag är slut! Jag har precis kommit hem efter att ha varit borta sen vid 12 tiden, & jag har praktiskt taget stått på benen hela dagen. Jag & mams har varit nere i huset & städat i garaget & sen åkte vi till tippen & förde allt skräp när morbror kom & körde släpet åt oss. Egentligen hade jag inte orkat med tanke på att jag är sjuk & har ont i huvudet & nacken men mams körde med fula knep igen. Blackmail! Well, utan dom creepy breven förstås..

Anyhow, jag lyckades i vilket fall som helst gräva fram lite roliga saker. Bland annat en retro resväska (kan inte fatta att dom hade slängt upp den på släpet & var på väg att slänga den!) & en retro telefon. Sen i morgon ska jag åka tillbaka & hämta min fars vackra skivspelare som jag har snott av honom (han ville faktiskt inte ha den)! Eller om jag lyckas övertala mams att ta med den hem i kväll. Åh. Vad jag älskar gammla saker.Add custom fonts

Det är många av er som har skrivit till mig angående mina "custom" typsnitt i inläggs & meny rubrikerna så jag tänkte att jag skulle skriva en liten tutorial på hur man gör det.

Först av allt; Ladda ner den här cufon filen! 

Fortsätt med att klicka er in på Webs.com, du behöver skapa ett konto där så att du har någonstans att ladda upp dom filerna som är nödvändiga. Du ska inte skapa ett vanligt konto dock, utan ett så kallat HTML konto.

Börja med att fylla i all nödvändig information så som ditt namn, din emailadress osv. När du kommer till den här sidan ska du istället för att fortsätta, klicka på Already have a site to upload? Try using HTML - only mode som ligger högst upp till höger. Jag har markerat texten; 


Nu ska du ladda upp Cufon filen som du laddade ner allra först. Det gör du genom att klicka på den här blåa rutan som ligger ganska högt upp till vänster. Det står Single file uploader på den.När du har laddat upp filen så ska du leta reda på en font som du vill använda dig av (lämna uppe sidan, du kommer att behöva den senare!) Det finns flera olika sidor men jag gillar Dafont. När du har hittat ett typsnitt som du gillar klickar du på download.

När du har fått ner filen högerklickar du på den & väljer Extract here. (Det betyder att du måste ha ett uppackningsprogram installerat på datorn.)

Nu ska du generara ditt typsnitt, det gör du här.


Select the font you´d like to use.
Ladda upp den uppackade typsnitt filen.

The EULAs of these fonts allow Web Embedding.
Om du inte kryssar i denna ruta finns det chans att typsnittet inte går att använda. 

Include the following glyphs.
Kryssa i dessa alternativ: basic latinuppercase , lowercase samt numerals.

När du kommer till slutet ska du kryssa i att du accepterar villkoren sen är det bara att klicka på Lets do this!

Nu bör du ha fått ner den genererade typsnittsfilen. Då går du tillbaka till Webs & gör samma sak med den som du gjorde med Cufonfilen tidigare. Ladda upp den.

När du har båda filerna uppladdade ska du logga in på din blogg & gå in i kodmallen.

Det här är koden du ska använda dig av, & den lägger du in precis innan </head>. (kopiera med ctrl + c)

<script src="http://emmanathaliet.webs.com/cufon-yui.js" type="text/javascript"></script>
<script src="http://emmanathaliet.webs.com/Hurricane_400.font.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
Cufon.replace('h3');
Cufon.replace('h4');
Cufon.replace('h5');
</script>
<script src="Länken till Cufon filen" type="text/javascript"></script>
<script src="Länken till det genererade typsnittet" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
Cufon.replace('h3');
</script>

Dom rosamarkerade snuttarna i koden är vars du ska ändra & lägga in länkarna till filerna du laddade upp!

Hoppas det gick bra! & att jag inte är allt för dålig att förklara.. Det är nämligen första gången jag skriver en sån här tutorial!


Before I fall

En enkel men söt & orginell layout featuring Demi Lovato. Layouten går i färgerna lilarosa / vit / grå & innehåller även en favicon i form av ett hjärta samt ett snyggt "custom" typsnitt som inläggs & menyrubrik.


Ladda ner.
Sitter & äter lite pizza men jag börjar bl...

Sitter & äter lite pizza men jag börjar bli ganska så mätt måste jag säga..
Nu åker jag & mams iväg en sväng. Vi ska h...

Nu åker jag & mams iväg en sväng. Vi ska hämta lite mat & så..
Mariam?

Jag är lite nyfiken på varför Mariam ignorerar mig & Tessie idag trots att vi båda vet att hon är hemma med tanke på att hon själv skrev det på bloggen tidigare under dagen.. What can be more important than her two awesome friends?! ;)


Info & sitemap

Som ni kanske har märkt, så har det blivit en hel del förändringar här på bloggen sen den nya layouten kom upp. Mest hur allt är organiserat. För mig som har byggt upp sidan känns det redan mycket mer organiserat & städat, men jag kan förstå om det känns förvirrande för er - så jag ska förklara lite snabbt vad jag har gjort. 

Jag har bland annat lagt till en sitemap som innehåller allt ni behöver för att navigera er omkring på bloggen. Så här ser den ut; 

Nathalie
Info om mig. 

Contact
Du hittar all kontaktinformation här. 

Info
Info om sidan. 

Art
Mitt galleri.

Reviews
Filmer / tv & serier / böcker / musik.

Past
Arkiv & kategorier. 

Previous
Mina föregående layouter här på sidan. 

Links
Länkar till bloggar & sidor jag gillar. 

You
Grejer som du kan använda dig av. Bland annat gratisdesigner, bloggiconer osv.

Host
Alla bloggare som jag hostar samt info om hur du kan bli hostad hos mig.

Rules
Mina regler för användning av mina grejer som jag gjort. 

Disclaimer
Copyright & disclaimer. 

Credits
Länkar till sidor som har hjälpt mig när jag byggt upp min sida.

Eftersom jag har valt att rensa bort lite i menyn så att den ska se så städad ut som möjligt så har jag varit tvungen att lägga in länkar / tidigare arkiv / tags osv någon annanstans. Vars du hittar allting ser du här ovanför..


Who do you think you are?
Tessie & Nathies reviews

Tessa har arbetat som en galning med våran gemensamma blogg, TNReviews, så jag tycker vi alla ska kika in dit & lämna en liten kommentar.


A - Z reading list

I found this A - Z reading list challange @ The thoughts of a book junky. As you all can see its not finished. YET.

A nastasia's Secret / Susanne Dunlap
B eastly / Alex Finn
C ity of bones / Cassandra Clare
D efiance / Lilith Saintcrow
E vermore / Alyson Noel
F east of fools / Rachel Caine
G lass houses / Rachel Caine
H ex hall / Rachel Hawkins
I am number four / Pittacus Lore
J ealousy / Lilith Saintcrow
K iss of death / Rachel Caine
L ast sacrifice / Richelle Mead
M idnight alley / Rachel Caine
N evermore / Kelly Creagh
O
P
Q ueen of the dead / Stacey Kade
R eckoning / Lilith Saintcrow
S uccubus blues / Richelle Mead
T he ghost and the goth / Stacey Kade
U
V
W
X
Y oung blood / Meg Cabot
ZThe daddy quest & searching for what was missing.

Mariam började prata om en jättebra High school musical fan fic som hon hade läst. Den handlar om en fjortonårig flicka som heter Raine, hon bestämmer sig för att söka reda på sin pappa som hon aldrig har träffat. Det enda hon vet om honom är hans namn & att han är en känd basketspelare.

Det kändes bekant när hon berättade om den. & efter att ha funderat en sekund eller så så insåg jag att jag HAR läst den storyn förrut. I en bok som är skriven av Lori Handeland. Med samma namn på flickan, praktiskt taget. Jag bara MÅSTE läsa fan ficen för att se om den är en kopia av boken för jag gissar att författaren har läst boken.
Du hittar boken här & fan ficen här.We could have had it all.

Rachel and Jesse.
Klicka för större..

Men innan det (Vampire diaries maratonet) ska jag gå och göra mig en liten mummsig sallad. Blev så jädrans sugen av någon anledning...


VD

Okej, jag ska fortsätta på mitt Vampire diaries maraton.. Säsongen är snart slut, det sista avsnittet bör sändas denna vecka i USA & jag har inte ens hunnit till avsnitt 5 på säsong 2 ännu. Vill hinna se om alla avsnitten & skriva korta reviews på dom innan det sista avsnittet. Men det lär jag ju inte hinna! Inte nu när jag har tagit flera dagars paus.


We almost had it all.

EEEEEK! Jonathan Groff is BACK on GLEE! ÄNTLIGEN! Som jag har väntat ända sedan jag fick reda på att han skulle komma tillbaka! 


Den här filmen å andra sidan, den tar jag ...

img_6668 (MMS)

Den här filmen å andra sidan, den tar jag cred för! Megamysig film med Demi Lovato..
I. Blame. Mariam.

img_6884 (MMS)

I. Blame. Mariam.
Layout; I thought you were my fairytale


layout: i thought you were my fairytale.
featuring: rachel hurd wood. 
skapad: 10/05/11. 
färdig: 11/05/11. 
uppdaterad: 11/05/11. 
skärmupplösning: 1366 x 768. 
webbläsare: ie 8 / google chrome.
credits & resources: finns här

för föregående layouter klicka här.

Headern, bakgrunden, kodningen samt materialet här nedanför är mitt & får inte lämna bloggen, tack!The haunting in connecticut.

Jag & Malte tog oss en snabb promenad i alla fall. Det blev bara en kort promenad, 15 minuter eller så men det var skönt att komma ut en sväng i solen..

Har precis krypt ner under täcket med en film. Råkade läsa om The haunting in Connecticut någonstans & tyckte den verkade jättebra. Den har fått bra kritik också. Så jag var tvungen att leta upp den på Youtube eftersom jag inte har den. Det enda negativa är ju att man måste hålla på att byta video hela tiden eftersom den är uppdelad i delar. Men det får duga.. Om den är bra kanske jag köper den. Den kostar ju trots allt bara 49 kronor på cdon. Anyhow, första delen hittar du här!Funderar på om jag och Malte ska gå ut och...

Funderar på om jag och Malte ska gå ut och gå en sväng i den härliga vädret..
Dinner!

img_9573 (MMS)

Dinner!
!!

Okej, AOUCH!

Jag har liksom inte rakat benen på ett helt år nu & eftersom det är sommar snart tänkte jag att det kan vara en bra ide att börja i tid, för lets face it: Det finns ingen chans att jag hinner få bort den där manen på mina ben i tid annars. Men det är bara det att jag lyckades raka av mig halva benet också i prosessen!

Så, AOUCH!


Next; Timeless / Alexandra Monir.

img_3703 (MMS)

Next; Timeless / Alexandra Monir.
Glee, the beginning får 5/5 hjärtan.

img_0076 (MMS)

Glee, the beginning får 5/5 hjärtan.
This day in history

Okej, varför ligger jag och lyssnar på julmusik egentligen? Nog för att det är Glee versionerna men det är ändå, utan tvekan, julmusik. & det är ju inte som att det är jul än på ett bra tag. Nej nej, inge mer julmusik för min del. Nu byter jag till Brad Kane i stället..


Gratisdesign 005 / Bonnie Bennet

Ladda ner!
And I love you I love you I love you like never before

Lyssnar; Naya Rivera / Songbird

Vi kan väl kanske säga att jag inte direkt var överlycklig när jag vaknade i morse & insåg att min blogg fortfarande inte hade några inlägg. Det blandat med min tandvärk är ingen bra kombination. Anyhow, sen kom jag att tänka på den där gången när man inte kunde kommentera på massa bloggar. Då fick man som svar att man skulle återställa kodmallarna - så jag provade det & tada! Det funkar nu.

Så jag är på mycket bättre humör nu kan jag ju säga. Min tandvärk gör mig fortfarande galen dock. Ska försöka orka ringa till tandläkaren innan fredag.En till bild.

img_0940 (MMS)

En till bild.
Gossens favvoplats.

img_2029 (MMS)

Gossens favvoplats.
Fy vad skönt att praktiskt taget all snö h...

img_1027 (MMS)

Fy vad skönt att praktiskt taget all snö har försvunnit från skogen så att vi kan gå dit varje morgon. Gossen min älskar nämligen att springa omkring i skogen..
Skrivet igår / Ska nog beställa lite böcke...

Skrivet igår / Ska nog beställa lite böcker idag hade jag tänkt. Lite Vampire diaries böcker. Har inte sista boken i The return serien eller nån av böckerna i Stefans diaries serien. Så dom tänkte jag beställa nu innan den nya Vampire diaries serien kommer ut.. Sen är jag lite sugen på dom två första böckerna i Night world serien på Svenska också. Omslagen är sjukt vackra. Fast känns lite onödigt när jag har dom på Engelska...
Bloggproblem!

Alla ni som har haft samma problem som jag hade, att era inlägg inte syns: Kopiera kodmallarna, återställ dom & klistra in dom på nytt. Då kommer inläggen tillbaka!


night.

Well. Känns ganska så onödigt att sitta kvar här & vänta på att blogg.se ska fixa störningarna med tanke på att det har varit störningar i flera flera timmar & dom har ännu inte fixat det. Så... Jag ska läsa klart min bok som jag håller på med sen ska jag krypa ner under täcket & tycka synd om mig själv. Jag håller allvarligt talat på att avlida av tandvärken... Så, god natt helt enkelt.


ANGRY!

Fy tusan vad jag är arg! Min blogg funkar fortfarande inte! Alla inlägg på första sidan & i arkiven syns inte, det har dom inte gjort på hela kvällen. Fy tusan vad dåligt blogg.se!


!

Jag. Har. Lust. Att. Döda. Blogg.se! Vad fasiken har dom gjort nu?!


Fy tusan vad jag är hungrig! Jag har inte ...

Fy tusan vad jag är hungrig! Jag har inte ätit något alls idag.. Anyhow, vi är på väg hem nu iaf. Vi ska bara åka och handla lite först.
God morgon förresten! Glömde visst bort at...

God morgon förresten! Glömde visst bort att säga det pga av den mystiska branden! Oh yeah, det mest spännande som har hänt i Kiruna sen Lomboloskolan brann upp..
Okej, det var INTE Raketskolan som brann s...

Okej, det var INTE Raketskolan som brann som alla först trodde utan det var byggmaterialet bakom skolan..
Man kan väl säga att jag blev minst sagt f...

img_5967 (MMS)

Man kan väl säga att jag blev minst sagt fundersam när jag kom ut till det här alldeles nyss...
En av mina visdomständer spökar. Jag har h...

En av mina visdomständer spökar. Jag har haft ont och varit uppsvullen i käften i över en månad nu.. Tror jag måste ringa tandis nästa vecka.. Eeesh. Jag som är livrädd för tandläkarbesök!
Maaami, kan vi åka nu?

img_5049 (MMS)

Maaami, kan vi åka nu?
Aj, jag har ont i baken efter att ha sutti...

Aj, jag har ont i baken efter att ha suttit ner i trappen i över en halvtimme.
Är det DU igen?! Vad vill du nu då?

img_1125 (MMS)

Är det DU igen?! Vad vill du nu då?
Mami, mami, mami. Vad är det för spännande...

img_5141 (MMS)

Mami, mami, mami. Vad är det för spännande som händer där ute i hallen! Får jag gå och kolla? Snälla mami kan jag inte få gå och kolla?
Sitter nere i huset och väntar medans mams...

Sitter nere i huset och väntar medans mams packar i tvättstugan. Efter det ska vi åka upp och hämta mat från thai. Beställde igår men dom skickade ju såklart kyckling i min fast vi sa till att det inte får vara kyckling i... Börjar bli mer och mer tabbar från deras sida..
Förresten, jag kommer inte ihåg om jag ber...

img_6857 (MMS)

Förresten, jag kommer inte ihåg om jag berättade det eller inte men... TOM OCH GIO SKA GIFTA SIG! Det är ett par veckor sen Tom friade & dom håller på att planera för fullt. Im so happy for them. They are quite simply the cutest! <3
Lilla bäbisen.

img_1219 (MMS)

Lilla bäbisen.
.

Jag känner mig seriöst äcklad at the moment. & dessutom är jag inte på allt för bra humör. Mams tvingade mig att plocka in den skitiga disken. Oh, inte min egen disk. Den kan jag hantera. Nej, utan ALLAS skitiga disk. Jag höll på att spy. & efteråt var jag tvungen att tvätta händerna TRE gånger.

Yep, jag hanterar inte skit speciellt bra.


I skogen.

img_2035 (MMS)

I skogen.
Good morning. Är ute på en promenad med Ma...

Good morning. Är ute på en promenad med Malte..
BeastlyHandling
Kyle hade allt. Pengar, det perfekta utseendet, det perfekta livet. Han brukade vara den som alla drömde om att få vara. Men en kväll togs allt ifrån honom när häxan i hans Engelska klass la en förbannelse över honom. En förbannelse som gjorde att alla skulle få se honom som det monster han var innerst inne. En förbannelse som gjorde att han skulle förbli ett monster för alltid om han inte lyckades bryta förbannelsen genom att finna äkta kärlek inom 2 år och bevisa det med en kyss. Men vem kan älska ett monster?

Mina tankar
Beastly är, truly, en sån söt bok. Det är en retelling på bland annat Disneys Beauty and the beast, men trots det så lyckas den ändå kännas orginell på något sätt. Kanske för att den utspelar sig i New york i en tid som vi känner igen.
Kyle var verkligen ett monster innerst inne. Han såg ner på alla dom som, enligt honom, var mindre vackra än honom själv. Han satte sig själv i en situation där han själv får känna på hur det är att vara ful, hur det är att vars ett monster, i en värld där folk är utseendefixerade. Quite simply, han gjorde sig förtjänt av det han fick. Men det betyder inte att jag inte tycker synd om honom. För det gör jag. Jag tycker fruktansvärt synd om honom. Inte ens hans egen far kunde stå ut med hur han såg ut. Så istället för att behöva se honom varje dag och erkänna att han har ett monster till son tog han den lätta utvägen. Han övergav honom.
Kyle får lära sig att stå på sina egna ben och lära sig att acceptera att det är mer hos en person än deras utseende. Och framför allt: att älska en person för den dom verkligen är innerst inne.

♥♥♥♥♥
5/5


Night shadeHandling
Jimena har förmågan att se in i framtiden, både på gott och ont med tanke på att hon aldrig har lyckats förhindra det hon sett från att bli verklighet. Men det betyder inte att hon inte försöker ändå.
Jimena har inte alltid varit på rätt sida av "lagen". En gång i tiden brukade hon vara medlem i ett gäng, however det förändrades när hennes pojkvän, Veto gick och blev dödad av deras fiendegäng och hon fick reda på sanningen om vem hon verkligen är.
Hon har nästan precis börjat få ordning på sitt liv igen när Veto helt oväntat dyker upp en kväll. Jimena vet inte riktigt vad hon ska tro men får snart reda på att han har ingått i en pakt med Atrox för att få komma tillbaka till henne, något som kan kosta dom båda deras liv samt alla hon bryr sig om..

Mina tankar
Night shade är den första boken jag läste i den här serien. Jag blev helt kär i omslaget och om jag ska vara ärlig så är det den största anledningen till varför jag köpte den. Men, however, boken visade sig vara jättebra. Mycket bättre än jag hade kunnat förvänta mig.
Jag älskar handlingen i denna boken. Den är riktigt söt. Pojke möter flicka. Pojke dör. Pojke sluter en pakt med djävulen bara för att han ska få komma tillbaka för att vara med flickan han älskar.
Jag är inte förtjust i slutet dock, det måste jag erkänna. Jag hade föredragit om dom fick vara tillsammans efter allt han har gjort för att kunna vara med henne men så blev det inte. Och jag känner mig fortfarande lite sjuk i hjärtat varje gång jag kommer till slutet eftersom jag vet att det inte slutar som jag vill att det ska sluta...

♥♥♥♥♥
3/5


Den fina ringen från Snö of sweden.

img_6340 (MMS)

Den fina ringen från Snö of sweden.
Den berlocken av färgat glas är den jag kö...

img_3462 (MMS)

Den berlocken av färgat glas är den jag köpte idag. Den andra, berlocken med min månadssten samt 'may' skrivet på köpte jag för ett par veckor sen samtidigt som jag köpte armbandet.
Into the cold fireHandling
Serena har, precis som sina vänner en förmåga. Hon har förmågan att läsa andra personers tankar, vilket inte alltid är posetivt, det kan ställa till det för henne ibland. När hon är glad eller uppstressad kan hon ibland glömma bort sig och svara på andra personers tankar. När hon märker att hennes vänner döljer någonting och inte släpper in henne i deras tankar blir hon genast orolig. När hon väl får reda på vad det är dom döljer från henne blir hon helt förkrossad. Jimena har nämligen sett framtiden för Serena, en framtid där hon sviker sina vänner och går över till den onda sidan istället. Och Jimena har aldrig haft fel om framtiden...

Mina tankar
Den här boken och karaktären Serena är en av mina favoriter i serien. Serena är stark och orginell och framför allt så är hon sig själv till hundra procent. Oavsett vad folk tycker och tänker om henne. Jag älskar hela den här 'good girl meets bad boy' grejen och det är förmodligen en av anledningarna till varför jag gillar den här boken så mycket som jag gör.. Trots att Stanton spelar för den andra sidan och är en av Atrox anhängare så kan man verkligen känna hur mycket han bryr sig om Serena. Hur mycket han vill att hon ska vara säker. Trots att det sätter hans liv i fara, speciellt om Atrox får reda på det..

♥♥♥♥♥
3/5


Goddess of the nightHandling
Vanessa har en hemlighet. En hemlighet som hon inte har delat med någon annan än sin bästa vän Catty. En hemlighet som skulle sätta hennes liv i fara om någon fick redan på det. - Hon kan göra sig osynlig, vilket visar sig vara ett riktigt helvete när hon börjar dejta Michael, killen hon har gillat ett bra tag. Varje gång han försöker kyssa henne lever hennes molekyler ett eget liv och delar av henne börjar bli osynliga. However, hon får snart viktigare saker att tänka på när hon börjar känna sig förföljd. Har det något med hennes förmåga att göra? Har någon fått reda på sanningen till slut?

Mina tankar
Jag brukade älska dom här böckerna när jag var yngre! Jag kan nog gå så långt att jag kan säga att dom var mina favoriter. However, just den här boken är jag inte speciellt förtjust i, det måste nog vara den bok jag gillar minst i serien. Och som jag sa, så brukade jag älska dom här böckerna. När jag var yngre. Jag kan känna att nu när jag läste om dom på Engelska så är dom inte alls lika bra som jag minns att dom skulle vara. Dom känns lite.. Barnsliga somehow. Men med tanke på att det är böcker för ungdommar så måste jag ändå säga att det är riktigt bra böcker. Dom är välskrivna och handlingen håller ända till slutet.

♥♥♥♥♥
3/5


När jag kommer hem senare kommer jag att l...

När jag kommer hem senare kommer jag att lägga ut två stycken reviews åt er som jag har skrivit på idag..
Jag är helt jädrans slut. Har varit hemifr...

Jag är helt jädrans slut. Har varit hemifrån sen klockan 1...
Har precis inhandlat mig en berlock till m...

Har precis inhandlat mig en berlock till mitt lovelinks armband samt en ring från Snö of sweden. (samt ett armband till mams i morsdagspresent) Visar när jag kommer hem.
Håller på med en review..

img_0399 (MMS)

Håller på med en review..
Jag höll, honestly, på att skita på mig nä...

Jag höll, honestly, på att skita på mig när polisen körde in på min gård när jag var ute med hunden. Dom körde skitsakta och dom kollade på mig misstänksamt. Anyhow, jag såg uppenbarligen inte allt för skyldig ut med tanke på att dom fortsatte att köra och stannade till hos grannen..
Nästa bok blir denna: Glee, the beginning ...

img_0197 (MMS)

Nästa bok blir denna: Glee, the beginning / Sophia Lowell.
Äntligen färdig med Mortal kiss! Den får 2...

Äntligen färdig med Mortal kiss! Den får 2/5 - 3 hjärtan.
.

Jag ska sitta barnvakt i kväll åt lille Vidar. Från klockan 20 i 9 till 10 ungefär..
.

Åh vad jag älskar den där känslan! Ni vet... När man bara vet att man har rätt om någonting som någon annan svär på att man har fel om, & sen visar det sig att man faktiskt hade rätt all along!


Jag är inte så värst förtjust i boken jag ...

Jag är inte så värst förtjust i boken jag började läsa i går om jag ska vara ärlig. Känner mig en aningen oinspirerad till att fortsätta läs den men eftersom jag kommit såpass långt som jag har så känns det like such a waste om jag inte läser klart den. Eftersom jag har utmanat mig själv att läsa ett antal böcker och jag ligger lite efter...
The world can see us, in a way thats different than who we are

Av någon anledning började Mariam prata om High school musical filmerna tidigare under gårdagskvällen. Jag har bara sett den första filmen och det är flera år sen när den precis hade kommit ut och jag ÄLSKADE den, det måste jag ju erkänna. Anyhow. Jag var helt kär i låten Breaking free, och tror ni inte att bara för att hon började prata om filmerna så lyckades den låten fastna i skallen på mig...?! Jag var till och med tvungen att ladda ner den från itunes. Jag slår vad om att den kommer att ligga på topp 5 över veckans mest spelade låtar. Häftigt, Nathalie. Verkligen. Häftigt. 


Bildbevis:
Läser just nu; Mortal kiss / Alice Moss.

img_1349 (MMS)

Läser just nu; Mortal kiss / Alice Moss.
Just a small town girl, living in a lonely world

I går såg jag & mams en vovvsing som struttade omkring för sig själv. Jag kände mig tvungen att sätta ut en annons på Kiruna.cc, jag avskyr att ens tänka på att han skulle få spendera natten helt ensam ute i mörkret & kylan. Hoppas någon hämtade upp honom nu.

Solen kikade fram idag. Första gången på flera veckor känns det som. Det är fortfarande lika jädrans kallt som innan men hey, solen kikade fram idag! Alltid en början, eller hur?!

I går hittade jag en man som hyr ut en lägenhet i andra hand. Jag hann knappt läsa klart annonsen innan jag skrev ett mejl. Hoppas jag får den, men somehow tvivlar jag på det. Det skulle ju vara min vanliga tur. Det känns som att det inte är meningen att jag ska få flytta alls... However, jag vet att jag är en av dom första som skrev med tanke på att annonsen bara blivit visad 9 eller 10 gånger.

Men kära Gud, om du låter mig få den här lägenheten så LOVAR jag att be varje månad! (& svära lite mindre!!)
Seriöst, vi lyckas visst alltid ta rätt ka...

Seriöst, vi lyckas visst alltid ta rätt kassa. Alldeles nyss när vi var och handlade på kvantum var det en tjej före oss som betalade allt sitt med 20 lappar. Hon hade handlat för närmare 2000 kronor!
Min bror. Han är så jäkka sjuk ibland. Han...

Min bror. Han är så jäkka sjuk ibland. Han har legat i sitt rum och fnittrat för i själv i nästan en timme... ;)
Memory lane.


Handling
Stefan tar till drastiska åtgärder för att få reda på varför Katherine egentligen återvände till Mystic Falls & blir en aningen förvånad när hon avslöjar vad som verkligen hände den kvällen 1864 samtidigt som Caroline försöker hålla Elena borta från Stefan. Damon försöker med en ny taktik för att lösa hans problem med Mason, vilket misslyckas & han får istället ännu större problem. Tyler tvingar Mason att berätta sanningen om familjen Lockwood. När Elena hamnar öga mot öga med Katherine ger hon Stefan & Elena ett ultimatum som lämnar dom med inte så många andra alternativ än att göra som hon säger.

Mina tankar
This is a great episode. Man får veta lite mer om Katherine, Stefan & Damons förflutna. Även om jag inte är så värst förtjust i Katherine så växer karaktären för varje avsnitt som går. Det skulle inte vara Vampire diaries utan henne. Jag avskyr att hon lyckades manipulera stackars Caroline till att svika Elena, men jag kan inte säga att jag inte förstår Caroline. Katherine dödade ju henne after all, & som Katherine själv sa så kan hon lika gärna göra det igen. Jag gillar fortfarande inte Mason, förmodligen för att jag är på team Damon. Hade det inte varit för det hade jag nog kunnat gilla honom mycket mer. Han är en rätt intressant karaktär måste jag ju säga. Jag anser att det är korkat av Stefan & Elena att försöka lura Katherine, när hon får reda på det kommer konsekvenserna inte att bli nådiga...Bad moon rising.Handling
Elena, Damon & Alaric tar en biltur till Duke University för att gå igenom Isobels forskning om det övernaturliga för att se om dom hittar några ledtrådar till mysteriet kring familjen Lockwood. Informationen dom lyckas gräva upp är mer skrämmande än dom hade kunnat förvänta sig.
Samtidigt försöker Stefan hjälpa Caroline att anpassa sig till sitt nya liv som vampyr. Han lyckas övertala en inte allt för villig Bonnie att lägga en förtrollning på en ring som ska göra att Caroline ska kunna vistas i solen utan att börja brinna.
Tyler blir allt mer & mer misstänksam mot Mason & sanningen om Mason är far more chockerande än han hade kunnat föreställa sig..

Mina tankar
Det var mycket Caroline & Tyler i det här avsnittet & det gillas skarpt. Jag tror att jag.. Möjligen.. Kan ha nämnt det förrut, men jag ÄLSKAR Caroline & Tyler. Jag är inte så förtjust i Matt, så länge han är med Caroline. Jag tycker absolut inte att dom ska vara tillsammans. Caroline ska vara med Tyler and thats that.
Jag gillar absolut inte hur Elena behandlar Damon. Okej, han dödade hennes bror. MEN han kom after all tillbaka till livet. Förvisso visste inte Damon om det när han dödade Jeremy, men det har absolut inte med saken att göra. Damon är alldeles för stilig för att bli behandlad på det viset.
Sanningen om Tylers farbror kom inte direkt som en chock. Dels för att jag har sett dom här avsnitten minst 20 gånger, men också för att jag misstänkte det när man fick veta att varken Tyler eller hans pappa var mänskliga.Vars tog sommaren vägen? Det är svinkallt ...

Vars tog sommaren vägen? Det är svinkallt ute..
ten years later.

Så här skriver aftonbladet:

Misstankar om det gigantiska huset utanför Islamabad har funnits i ett år. I går tog sig en specialstyrka från Navy Seals in med helikoptrar. De hittade och dödade bin Ladin - som använde en kvinna som mänsklig sköld.

Wow. Usama Bin Ladin. Död. Det kom minst sagt som en chock måste jag säga. Personligen så trodde jag att han skulle dö av ålderdom eller någon freaky sjukdom. Men here we are. Jag & Tessa pratade om honom för endast någon dag sen när hon visade mig hans profil på FBIs most wanted lista.

11 september är en av dom värsta terroristattackerna i världshistorien, totalt dog 2977 människor den dagen. Usama bin Ladin är den terroristledaren som beordrade attacken mot USA. & nu är han död, det känns som en stor lättnad. Så länge han har varit på fri fot har man inte riktigt kunna glömma bort allt som hände den dagen & gå vidare. Förstå mig inte fel nu, den 11 september 2001 är en dag som aldrig kommer att bli bortglömd. Men, nu när han är borta är han inte längre något hot. Alla dom personer som fick sätta sitt liv & deras nära & kära har fått åtminstone lite upprättelse.
Monday

Good morning. Eller not so good faktiskt. Jag vaknade tidigt i morse med både huvudvärk & nackont, någon gång vid 6 tiden. Rätt åt mig kanske eftersom jag sov ända fram till 3 i går...
Brave new worldHandling
Medans Elena, Bonnie, Jeremy & Stefan planerar & fixar inför kvällens carnival ligger en förvirrad & rädd Caroline fortfarande inlagd på sjukhuset, inte helt säker på vad som händer med henne. Matt är förvirrad över Carolines beteende men försöker ändå berätta om sina känslor för henne. Tyler spenderar tid med sin farbror men blir allt mer & mer misstänksam mot honom när han börjar gräva omkring efter en månsten som tillhörde Tylers pappa. Damon är också misstänksam mot Mason & använder Tyler i ett försök att få honom att avslöja sina hemligheter. Samtidigt gör Stefan sitt bästa för att inte göra sin bror så upprörd att han exploderar igen, med tanke på att Jeremy förlorade sitt liv sist Damon var upprörd. Elena försöker förtränga det faktum att hon någonsin kände Damon & vägrar att prata om honom. När mörkret faller lämnar Caroline sjukhuset & går till carnivalen där hennes vänner beginner sig. Damon vill vidta omedelbara åtgärder när han upptäcker vad som har hänt med henne, men till hennes försvar kommer Stefan & Elena. Bonnie är upprörd över allt som händer omkring henne & tar ut sin ilska på Damon.

Mina tankar
Jag älskar den här nya Caroline! Trots att hon är en vampyr nu så har det inte förändrat hennes personlighet. Hon är fortfarande Caroline Forbes - charmig & lite smått galen. Bara mycket kaxigare & mer självsäker.
However, jag tycker INTE om den här Bonnie. Hon irriterar mig nå så fruktansvärt. Det känns som att hon tycker att hon är bättre än alla andra bara för att hon är en häxa.
Stefan har växt i mina ögon om jag ska vara ärlig. Jag tyckte inte om honom i första säsongen men efter att ha sett hur han hanterade Jeremy efter att han försökte ta livet av sig (The reunion) & Caroline när hon blev vampyr & dödade en människa så tycker jag om honom mycket mer.
Jag gillar att vi börjar få se mer av Tyler, han är en väldigt intressant karaktär, en av mina favoriter faktiskt. Jag gillar honom skarpt. Jag är däremot inte speciellt förtjust i hans farbror om jag ska vara ärlig. Han irriterar mig nästan lika mycket som Bonnie irriterar mig när hon är så här..
Jag gillade det här avsnittet. MYCKET! Hela Caroline som vampyr grejen var en spännande twist till serien.


The return.Handling
Elena kommer hem till en mardröm och upptäcker att farbror John har blivit attackerad - av hennes dubbelgångare Katherine & att Jeremy har för sökt ta sitt liv - med Annas blod i sitt system. Samtidigt på sjukhuset låter sig Sheriff Forbes tröstas av Matt, Bonnie & Damon medans hon väntar på att få höra om Caroline överlever. Efter ett minst sagt förvirrande samtal med Elena om gårdagens händelser är Damon den första att inse att Katherine är tillbaka. Katherines ankomst gör att Damon & Stefan hamnar i ett bråk, men dom bestämmer sig i alla fall för att ta reda på vad hon vill, varför hon är tillbaka & hur mycket av ett hot hon är mot personerna dom bryr sig om. Tyler, som fortfarande är chockad efter sin fars död, blir förvånad när hans farbror dyker upp för att trösta dom.

Mina tankar
Jag har inte sett det här avsnittet på jag vet inte hur länge, så det är nästan lika bra som första gången jag såg det. & jag måste säga... Jag älskar det!
Katherine är tillbaka, & hon är fortfarande samma manipulerande bitch som hon alltid har varit. I alla fall om man ska tro Stefan.
Damon var helt omedveten om att det var Katherine istället för Elena han kysste. eller så var han kanske medveten om det men han intalade sig själv att det var Elena bara för att han VILLE att det skulle vara Elena.
Jeremys självmords försök misslyckades. Vilken tur med tanke på att han inte längre har Anna att spendera evigheten med, som vampyr.
Katherine har roat sig medans alla andra kämpar med röran hon har lämnat efter sig. Hon har nämligen sprungit omkring & spelat Elena. Trots att både Damon & Stefan, & för att inte tala om Elena, vet att hon är tillbaka.
Damon berättade för Katherine att han vill vara med henne, att dom kan glömma bort allt som har hänt i det förflutna. Katherine however, berättade att hon aldrig älskade Damon. Det var istället Stefan hon älskde - & fortfarande älskar.
Damon tar ut sin hämnd på Elena för att hon också väljer Stefan framför honom, genom att ge sig på en av dom personerna hon älskar mest. Jeremy. Som tur var så hade han farbror Johns ring på sig när Damon bröt hans nacke, så han fortsatte inte vara död. Det, however, visste inte Damon om när han gjorde det.
Caroline för besök av ingen mindre än, just det, Katherine. & det är ingen trevlighetsvisit, hon har bestämmt sig för att lämna en liten present åt bröderna Salvatore - I form av Caroline som vampyr.


Vampire diaries season 2

Med tanke på att andra säsongen av Vampire diaries är slut snart så planerar jag att ha ett säsong 2 maraton. Kommer att uppdatera med en liten kort review samt mina tankar om avsnittet efter varje avsnitt. Stay tuned. (Etersom jag inte vet hur långt ni har kommit här i Sverige så kommer jag att sätta spiolervarning på alla avsnitten på säsong två.)


Whoooh! Vad jag känner mig duktig som äntl...

img_2930 (MMS)

Whoooh! Vad jag känner mig duktig som äntligen har betalat mina räkningar!
Tyler and Caroline

Okej. Jag Ä L S K A R Tyler & Caroline. Varför kan dom inte bara ta sitt förnuft till fånga & bara... Vara tilsammans?!

 
Klicka för full storlek.